as dori niste informatii si un sfat
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
as dori niste informatii si un sfat
Recent am achizitionat o pusca cu aer comprimat Gamo Hunter 440 cal. 5.5 cu luneta.Asa ca a 2-a zi am dorit sa studiez mai bine arma si am observat ca partea dreapta a pustii nu era bine stransa si ramanea putin spatiu intre partea de lemn si cea de fier(imi pare rau k nu ma pot exprima in termeni specifici)si am hotarat sa strang surubul folosind un imbus, am reusit , dar se pare k am cam deteriorat surubul.O alta problema este k dupa cateva trageri, se auzea un zgomot la tragaci atunci cand intorceam arma pe partea stanga si pe cea dreapta, dar cand apasam pe tragaci nu se mai auzea nimic.As dori sa stiu care este adresa la service si dak dak ati putea sa inlocuiti acel surub si sa-mi oferiti niste imbusuri specifice, pentru pusca cat si ptr luneta deoarece le-am pierdut pe cele de luneta.Multumesc.
Multe arme de la Gamo au problema asta adica in patul de lemn nu este sculptata forma perfect simetric pentru arma propriu-zisa asa ca arma sta un pic intr-o parte prinsa in pat si chestia asta deranjeaza foarte mult cand vrei sa pui o luneta pentru ca vei avea mereu impresia ca reticulul de la luneta nu este perfect perpendicular cu planul armei iar asta deranjeaza cel mai mult la tragere.Forma aceea in pat in care este prinsa arma in suruburi este sculptata de masini automate care nu sunt de multe ori foarte precise in prelucrare asa ca la pretul unui Gamo nici nu poti cere mai mult.Ce zic eu,dar cred ca probleme de prelucrare de acest gen s-au intalnit si la arme cu aer comprimat mai scumpe decat Gamo asa ca este si in functie de ce noroc ai sa nimeresti o arma buna dar este si in functie de cat studiezi arma cum arata inainte de a o cumpara.
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Re: as dori niste informatii si un sfat
Buna ziua.DanySan wrote:Recent am achizitionat o pusca cu aer comprimat Gamo Hunter 440 cal. 5.5 cu luneta.Asa ca a 2-a zi am dorit sa studiez mai bine arma si am observat ca partea dreapta a pustii nu era bine stransa si ramanea putin spatiu intre partea de lemn si cea de fier(imi pare rau k nu ma pot exprima in termeni specifici)si am hotarat sa strang surubul folosind un imbus, am reusit , dar se pare k am cam deteriorat surubul.O alta problema este k dupa cateva trageri, se auzea un zgomot la tragaci atunci cand intorceam arma pe partea stanga si pe cea dreapta, dar cand apasam pe tragaci nu se mai auzea nimic.As dori sa stiu care este adresa la service si dak dak ati putea sa inlocuiti acel surub si sa-mi oferiti niste imbusuri specifice, pentru pusca cat si ptr luneta deoarece le-am pierdut pe cele de luneta.Multumesc.
Puteti lua legatura cu colegul meu Adrian de la service pentru surub si cred ca va poate ajuta.Adresa este aceeasi ca a firmei b-dul Constructorilor nr.20A. Cred ca este normal sa aibe o toleranta in ansamblul pat-cilindrul pistonului avand in vedere ca sunt elemente in miscare. Probabil ca trebuiesc anumite reglaje la montaj a.i. arma sa se poata incarca fara sa se blocheze.
Cu respect.
Radu
-
gligorescu