am o pusca IJ-18EM-M (marcajul de pe ea), cal. 12/76. este magnum?
pustile IJ-18EM, cal. 12/76 de pe site-ul vostru nu sunt magnum?
se gasesc la voi la mag., si la care, tuburi goale cal. 12/76?
IJ-18EM-M
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Cal.12/76 este magnum. Asta inseamna ca se pot trage cu o teava astfel inscriptionata cartuse ce au lungimea tubului 76 mm, aprox. 52 g alice si care dezvolta o presiune in teava de 1000 atm. sau chiar mai mult. Cu aceste arme se trag fara restrictii cartuse normale 12/70, dar nu se pot trage (este interzis) cartuse "super magnum" 12/89. Indiferent de marca, 12/76 inseamna acelasi lucru.
In magazinele noastre nu avem tuburi 12/76 si nici in alta parte nu cred ca veti gasi. Cred ca trebuie sa cautati cartuse 12/76 pe care, dupa ce le trageti sa le pastrati pentru reincarcare (ceea ce am inteles ca intentionati), dar eu nu recomand acest lucru, deoarece in opinia mea, un cartus bun, de fabrica 12/70 cu 36 g este in general superior unuia 12/76 reincarcat acasa.
Marius Cocarla
In magazinele noastre nu avem tuburi 12/76 si nici in alta parte nu cred ca veti gasi. Cred ca trebuie sa cautati cartuse 12/76 pe care, dupa ce le trageti sa le pastrati pentru reincarcare (ceea ce am inteles ca intentionati), dar eu nu recomand acest lucru, deoarece in opinia mea, un cartus bun, de fabrica 12/70 cu 36 g este in general superior unuia 12/76 reincarcat acasa.
Marius Cocarla