Efectele asupra pasarilor...

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Vali

Efectele asupra pasarilor...

Post by Vali »

Cam ce efect are o pushca cu aer comprimat asupra undei ciori?:) Sa zicem un MOD 610.
vlad

Post by vlad »

Un 610 probabil ca nici un efect. Un Hunter 440 o cam lasa fara aer :lol:
Vali

Post by Vali »

Si daca as pune pe un mod 610 un arc de Hunter ce s-ar intampla?
vlad

Post by vlad »

Probabil ca n-ar incapea. Daca vrei putere mai mare orienteaza-te spre Hunter 440, Shadow1000, CFX, CF30, ...
razvangr

Post by razvangr »

Stai linishtit ca nu trebuie pus un arc mai puternic la mod 610. Daca tragi intr-o cioara cam de la 10 m ( si o si nimeresti:D) alicea iese pe partea cealalta, deci iti dai seama cam ce efect are. Nu are rost sa dai banii pe Hunter:) O parere...
M@tr|X|
CF-30 cal. 5.5 & Narconia 3-9x32
vlad

Post by vlad »

Ca nu trebuie pus un arc mai puternic pe un 610 sunt de acord, dar ca 610-le este OK la ciori ma cam indoiesc! Chiar daca la distante foarte mici ar putea fi eficace, la distante normale la care te poti apropia de o cioara nu mai face mare lucru.
Daca iti poti permite o arma mai scumpa, orienteaza-te de la inceput catre ceva mai serios, gen Hunter, CFX, etc. Altfel, dupa ce vei lua 610-le vei vrea mai multa putere, vei incepe sa incerci sa-l modifici si apoi vei termina vanzandu-l si cumparand o arma mai puternica. In final te va costa mai mult decat daca l-ai lua din prima!
remus

Post by remus »

Am urmarit discutzia voastra si nu pot sa nu intervin:) Am si eu un mod 610 si am incercat vanatoarea de ciori ca doar cum sa ma abtin?!! :twisted: Am lovit-o cam de la 20 de m si am facut-o praf :lol: E drept ca nu o ieshit pe partea cealalata dar aproape. Si cu asta am terminat :)
Guest

Post by Guest »

Decat un 610 mai bine iti iei un shadow 1000.
Un shadow e 6 mil si are aceleasi performante ca un hunter.
remus

Post by remus »

Normal ca daca iti poti permite sa iti iei ceva mai puternic...numa sa nu faci crima:)
Dani

Post by Dani »

Daca vorbiti de vanatorea de pasari eu zic ca nu are rost sa va contraziceti prea mult pt ca daca ii pana acolo o pasare poti omori si cu un pistol p23, pt-80, 90... totul e sa tragi unde trebe si de la o distantza corespunzatoare puterii armei. Cand vine vorba de o pushca ii vai de ea pasarica :roll: Nu va ganditi la prostii !:P
razvangr

Post by razvangr »

Io am un CF 30 5.5 care cred ca penetreaza cioara precum cerneala penetreaza aceasta creta ! :D :lol:
M@tr|X|
CF-30 cal. 5.5 & Narconia 3-9x32
Guest

Post by Guest »

AM impuscat o cioara cam la 20m, 1 porumbel cam la 30 m cu un Hunter 440, 5,5 mm - efect ? devastator :D
Guest

Post by Guest »

Un Shadow ,Cfx sau Hunter poti lovi o cioara si la 50m mortal.
marius-iulian

Post by marius-iulian »

Din cate stiu eu, legea nu permite vanatoarea cu arme cu AC . Postarea pe forum a acestor ispravi poate duce la interzicerea sau limitarea drastica a armelor cu AC.
huntermihai

Post by huntermihai »

Fratilor asta-i gluma cu 610. Am un 610 cu o luneta amarata si am luat un porumbel de la mai bine de 50 de metri, a iesit prin ea si a picat pe loc fara macar sa mai miste, am mai luat o vrabie de la 10 metri si mi-a imprastiat-o pe peeretele din spate ca n-a mai ramas nimic din ea. Trebuie pur si simplu sa stii sa tragi. O am de un an jumate, n-am curatat-o niciodata, niciun fel de intretinete si trage perfect, singura problema e ca din cand in cand se mai deregleaza luneta de la recul, (dati-mi sfaturi pentru asta va rog). :arrow:
s+s
Post Reply