Efectele asupra pasarilor...
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Vali
Efectele asupra pasarilor...
Cam ce efect are o pushca cu aer comprimat asupra undei ciori?:) Sa zicem un MOD 610.
Ca nu trebuie pus un arc mai puternic pe un 610 sunt de acord, dar ca 610-le este OK la ciori ma cam indoiesc! Chiar daca la distante foarte mici ar putea fi eficace, la distante normale la care te poti apropia de o cioara nu mai face mare lucru.
Daca iti poti permite o arma mai scumpa, orienteaza-te de la inceput catre ceva mai serios, gen Hunter, CFX, etc. Altfel, dupa ce vei lua 610-le vei vrea mai multa putere, vei incepe sa incerci sa-l modifici si apoi vei termina vanzandu-l si cumparand o arma mai puternica. In final te va costa mai mult decat daca l-ai lua din prima!
Daca iti poti permite o arma mai scumpa, orienteaza-te de la inceput catre ceva mai serios, gen Hunter, CFX, etc. Altfel, dupa ce vei lua 610-le vei vrea mai multa putere, vei incepe sa incerci sa-l modifici si apoi vei termina vanzandu-l si cumparand o arma mai puternica. In final te va costa mai mult decat daca l-ai lua din prima!
-
remus
-
Guest
-
Dani
Daca vorbiti de vanatorea de pasari eu zic ca nu are rost sa va contraziceti prea mult pt ca daca ii pana acolo o pasare poti omori si cu un pistol p23, pt-80, 90... totul e sa tragi unde trebe si de la o distantza corespunzatoare puterii armei. Cand vine vorba de o pushca ii vai de ea pasarica
Nu va ganditi la prostii !:P
-
Guest
-
marius-iulian
-
huntermihai
Fratilor asta-i gluma cu 610. Am un 610 cu o luneta amarata si am luat un porumbel de la mai bine de 50 de metri, a iesit prin ea si a picat pe loc fara macar sa mai miste, am mai luat o vrabie de la 10 metri si mi-a imprastiat-o pe peeretele din spate ca n-a mai ramas nimic din ea. Trebuie pur si simplu sa stii sa tragi. O am de un an jumate, n-am curatat-o niciodata, niciun fel de intretinete si trage perfect, singura problema e ca din cand in cand se mai deregleaza luneta de la recul, (dati-mi sfaturi pentru asta va rog). 
s+s