intalnireea cea mare
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Din [poze reiese ca ai un beltronics 995, de care eu sunt profund dezamagit, in ciuda faptului ca am dat 9 mil pe el
( mai multumit am fost de unu de 3 mil
)
NU mai vand Evanix Hunting Master AR6 5.5mm + Tasco 6-24x50
Walther P99 T 10x22
Crossman Phantom 4.5 mm + Bushnell 3-9X40
Ekol Jackal Dual 9mm(gaz)
Walther P99 T 10x22
Crossman Phantom 4.5 mm + Bushnell 3-9X40
Ekol Jackal Dual 9mm(gaz)
NU MA SIMT RAU, DAR CUM SE SIMTE BABANU ? DE CE NU POSTEAZA REZULTATELE ? A FACUT IAR INSOLATIE SAU A PIERDUT CARNETELUL ?:Dmacarici wrote:1911A e un clasic in viata. Si mie mi-ar place sa am unul. Acum cativa ani am avut ocazia sa cumpar o replica pe gaz. Stiu ca mecanica nu era aceasi ca la original,insa pe dinafara arata grozav. Dar a fugit puiul cu ata!
Eu te-am intrebat cum te simti stiind ca rg s-a prezentat cel mai bine la teste.
Parerea mea!
BABANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pana apar rezultatele hai sa ghicim cui apartin pistoalele din fotografie fara sa cunoastem proprietarii si ce arme detin.
Eu zic ca RG-ul de la ora 5 ( cum vb pilotii americani) sau din partea de jos a imaginii e a lui BARTHY 2. Cel de la ora 11 spre 12 sau din partea de sus a imaginii e a lui Iacubov. Fiind un singur PP e clar ca e lui Babanu.
Se vad doua revolvere si eu zic ca cel mai folosit dupa cum se vede in imagine( cel complet negru) e a lui macarici. Restul nu-mi pot da seama acum. Aaaa , uitasem de Carpati, probabil proprietarul e tot BARTHY 2.
Deasemenea propun sa ghicim care sunt BARTHY 2, macarici, Iacubov, etc , in fotografiile prezentate(asta ca sa ne cunoastem colegii de pe forum).
P.S. - exercitiul de cunoastere a colegilor de pe forum se adreseaza doar celor care au privit testele pe monitoare.
Eu zic ca RG-ul de la ora 5 ( cum vb pilotii americani) sau din partea de jos a imaginii e a lui BARTHY 2. Cel de la ora 11 spre 12 sau din partea de sus a imaginii e a lui Iacubov. Fiind un singur PP e clar ca e lui Babanu.
Se vad doua revolvere si eu zic ca cel mai folosit dupa cum se vede in imagine( cel complet negru) e a lui macarici. Restul nu-mi pot da seama acum. Aaaa , uitasem de Carpati, probabil proprietarul e tot BARTHY 2.
Deasemenea propun sa ghicim care sunt BARTHY 2, macarici, Iacubov, etc , in fotografiile prezentate(asta ca sa ne cunoastem colegii de pe forum).
P.S. - exercitiul de cunoastere a colegilor de pe forum se adreseaza doar celor care au privit testele pe monitoare.
deja ai doua greselicristib wrote:Pana apar rezultatele hai sa ghicim cui apartin pistoalele din fotografie fara sa cunoastem proprietarii si ce arme detin.