intalnireea cea mare

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Nikki

Post by Nikki »

Super au iesit pozele!!! :D :D :D Mai ales cele cu mine :lol: :lol: :lol: Si cele cu armele:P
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Frumoase si armele ,frumoasa si intalnirea voastra pentru care nu pot decat sa va felicit dar ce nu inteleg este ce cauta acolo masina de politie :roll: :lol:
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Nikki

Post by Nikki »

Cate VW Touareg de politie ai vazut pana acuma (eu recunosc ca nu am mai vazut) si mai ales in mijlocul unui satuc? :lol: :lol: :lol:
radu.b

Post by radu.b »

Nikki wrote:Cate VW Touareg de politie ai vazut pana acuma (eu recunosc ca nu am mai vazut) si mai ales in mijlocul unui satuc? :lol: :lol: :lol:
Buna ziua.
Treceti prin Mogosoaia si vedeti ca tot Tuareg-uri au.
O zi buna.
Radu
idmisto

Post by idmisto »

Din [poze reiese ca ai un beltronics 995, de care eu sunt profund dezamagit, in ciuda faptului ca am dat 9 mil pe el :) ( mai multumit am fost de unu de 3 mil :D )
NU mai vand Evanix Hunting Master AR6 5.5mm + Tasco 6-24x50
Walther P99 T 10x22
Crossman Phantom 4.5 mm + Bushnell 3-9X40
Ekol Jackal Dual 9mm(gaz)
crys78

Post by crys78 »

e beltronics 795 de 4 mil si sunt foarte multumit ca nu da prea multe alarme false!Si da masina de pol era in Mogosoaia!Maine poimaine o sa vedem si cayennuri pe politie!
cristib

Post by cristib »

macarici wrote: Eu te-am intrebat cum te simti stiind ca rg s-a prezentat cel mai bine la teste.
Parerea mea!
Si parerea ta a contat!
macarici

Post by macarici »

cristib wrote:
Si parerea ta a contat!
Sa-l stapanesti sanatos si sa n-ai vreodata nevoie sa-l folosesti.
Decat in poligon sau pentru distractie.

Daca mai pot sa te ajut cu vreun sfat,iti stau la dispozitie cu tot ce stiu.
Numai de bine!
Image
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

macarici wrote:1911A e un clasic in viata. Si mie mi-ar place sa am unul. Acum cativa ani am avut ocazia sa cumpar o replica pe gaz. Stiu ca mecanica nu era aceasi ca la original,insa pe dinafara arata grozav. Dar a fugit puiul cu ata!
Eu te-am intrebat cum te simti stiind ca rg s-a prezentat cel mai bine la teste.
Parerea mea!
NU MA SIMT RAU, DAR CUM SE SIMTE BABANU ? DE CE NU POSTEAZA REZULTATELE ? A FACUT IAR INSOLATIE SAU A PIERDUT CARNETELUL ?:D

BABANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
haiosu

Post by haiosu »

RE-ZUL-TA-TE-LEEEEEEE :))
Adrian_is

Post by Adrian_is »

Frumoase pozele. Bravo voua baieti! :)
cristib

Post by cristib »

Pana apar rezultatele hai sa ghicim cui apartin pistoalele din fotografie fara sa cunoastem proprietarii si ce arme detin.
Eu zic ca RG-ul de la ora 5 ( cum vb pilotii americani) sau din partea de jos a imaginii e a lui BARTHY 2. Cel de la ora 11 spre 12 sau din partea de sus a imaginii e a lui Iacubov. Fiind un singur PP e clar ca e lui Babanu.
Se vad doua revolvere si eu zic ca cel mai folosit dupa cum se vede in imagine( cel complet negru) e a lui macarici. Restul nu-mi pot da seama acum. Aaaa , uitasem de Carpati, probabil proprietarul e tot BARTHY 2.
Deasemenea propun sa ghicim care sunt BARTHY 2, macarici, Iacubov, etc , in fotografiile prezentate(asta ca sa ne cunoastem colegii de pe forum).
P.S. - exercitiul de cunoastere a colegilor de pe forum se adreseaza doar celor care au privit testele pe monitoare.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

cristib wrote:Pana apar rezultatele hai sa ghicim cui apartin pistoalele din fotografie fara sa cunoastem proprietarii si ce arme detin.
Eu zic ca RG-ul de la ora 5 ( cum vb pilotii americani) sau din partea de jos a imaginii e a lui BARTHY 2. Cel de la ora 11 spre 12 sau din partea de sus a imaginii e a lui Iacubov. Fiind un singur PP e clar ca e lui Babanu.
Se vad doua revolvere si eu zic ca cel mai folosit dupa cum se vede in imagine( cel complet negru) e a lui macarici. Restul nu-mi pot da seama acum. Aaaa , uitasem de Carpati, probabil proprietarul e tot BARTHY 2.
Deasemenea propun sa ghicim care sunt BARTHY 2, macarici, Iacubov, etc , in fotografiile prezentate(asta ca sa ne cunoastem colegii de pe forum).
P.S. - exercitiul de cunoastere a colegilor de pe forum se adreseaza doar celor care au privit testele pe monitoare.
deja ai doua greseli :wink:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Adrian_is

Post by Adrian_is »

Normal ar fi ca baietii sa spuna din poza cu toti care si cum este, de la stanga la dreapta,corect??...ca eu n-am de unde sa stiu!
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
cristib

Post by cristib »

BARTHY 2 wrote:
deja ai doua greseli :wink:
Atunci inseamna ca pistolul Carpati nu e al tau, iar revolverul lui macarici e cel cu prasele maronii. Deasemenea cred ca macarici e cel cu sapca albastru deschis. Pana aici e bine Barthy?
Post Reply