Pusca aer comprimat multishot

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Babanu

Pusca aer comprimat multishot

Post by Babanu »

Ma gandeam sa cumpar o pusca cu aer comprimat BSA Ultra Multishot, ce parere aveti? Isi merita banii 21 de milioane? Cam ce probleme pot aparea la genul asta de arme? In timp cam cat costa intretinerea ei?
Multumesc in avans celor ce imi vor raspunde :)
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
gligorescu

Post by gligorescu »

nu merita pretul dar nu ai alternativa,nici de afara nu e alt pret cu accize cu tot
Babanu

Post by Babanu »

ok, nu merita pretul :) dar in comparatie cu ce? Stiu ca e scumpa dar macar daca dau un ban o sa reziste in timp sau dupa 2 luni trebuie sa ii schimb cine stie ce piesa care costa cine stie cat... La o arma break barrel cel mult ii schimbi garniturile care nu costa mai mult de 20lei si arcul care nu costa mai mult de 30lei. La o arma multishot ca aceasta ce se poate strica si cat ar costa aproximativ?
Last edited by Babanu on Tue Aug 21, 2007 1:40 pm, edited 1 time in total.
Iacubov

Post by Iacubov »

Babanu wrote:ok, nu merita pretul :) dar in compatarie cu ce? Stiu ca e scumpa dar macar daca dau un ban o sa reziste in timp sau dupa 2 luni trebuie sa ii schimb cine stie ce piesa care costa cine stie cat... La o arma break barrel cel mult ii schimbi garniturile care nu costa mai mult de 20lei si arcul care nu costa mai mult de 30lei. La o arma multishot ca aceasta ce se poate strica si cat ar costa aproximativ?
Subscriu ..mi se pare tare 'puscociul' cu multishoot , luneta si silencer.
Rohm RG 88 10x22T
In curand un BSA ULTRA MultiShot (daca se dovedeste ca-si merita banii)
gligorescu

Post by gligorescu »

bune armele bsa viziteaza www. clubairguns.ro si citeste ce spun baietii de acolo si fa-ti o parere,daca ai grija de ia arma ca si femeia te tine pina la pensie.Mai tragi o fuga pe la bulgari
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Acum nu ca as avea ceva impotriva armelor BSA care sunt cam slabe totusi dupa parerea mea(asa cum sunt aduse la noi cu regulator de presiune) dar priviti putin pe-aici ce minunatii.. :) :) http://talks.guns.ru/forummessage/30/157760-6.html si ma refer la Evanix Hunting Master AR 6 Image mai ales desi este pe-acolo expus si un CZ 200 S multishot si varianta pistol a Evanix-ului.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
haiosu

Post by haiosu »

vezi ca pe langa arma mai trebuie sa iei si pompa (si/sau compresor) si costa... :)
daca ar fi sa-ti iei pcp intereseaza-te de bam51 sau cz200t sau cz200s...
avantaj la bsa: il iei de la arw... :)
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Se pare ca nu-i deloc asa scump Evanix-ul Hunting Master AR 6 in comparatie cu BSA-urile de la noi.Este la Russe in magazin cu 750 euro :wink: Iar cu acciza te descurci.Iar pompa oricum iti trebuie indiferent de unde o iei.Eu nu mi-as lua BAM ca au probleme cam multe cu scapari de presiune pe la supapa.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
haiosu

Post by haiosu »

vrei o arma mai ieftita, iei bam si mai bagi eventual ceva upgrade-uri :wink:
vrei ceva bun... costa 8) , si acuma depinde ce intelegi tu prin bun: pt concursuri (si de care), pt distractie, pt precizie, pt putere (desi se cam limiteaza viteza-legal- cam la 200 m/s) :wink:
Evanix-ul Hunting Master AR 6 e o arma buna, eu mi-o doresc si in varianta pistol :wink: (o vezi in semnatura mea de pe clubairguns).
daca ne dai mai multe amanunte te putem ajuta (eficienta maxima) :)
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Pe mine nu ma intereseaza momentan Evanix-ul(am condor :) ) dar ziceam ca este o alegere mai buna decat BAM sau BSA.De ce ?Simplu.Este multishot,are sistem de armare ca la revolver cu cocos,tragaci foarte bun si mai puternica decat orice BAM sau BSA.Am mai zis-o si-o repet:BAM-urile nu sunt chiar asa de bune calitativ,fiind facute de chinezi.Coreenii fac arme mai bune calitativ iar Evanix Hunting Master AR 6 este cea mai buna din serie.
ADRIAN

radu.b

Post by radu.b »

AC Sniper wrote:Pe mine nu ma intereseaza momentan Evanix-ul(am condor :) ) dar ziceam ca este o alegere mai buna decat BAM sau BSA.De ce ?Simplu.Este multishot,are sistem de armare ca la revolver cu cocos,tragaci foarte bun si mai puternica decat orice BAM sau BSA.Am mai zis-o si-o repet:BAM-urile nu sunt chiar asa de bune calitativ,fiind facute de chinezi.Coreenii fac arme mai bune calitativ iar Evanix Hunting Master AR 6 este cea mai buna din serie.
Buna ziua.
Nu fac reclama produselor comercializate de firma noastra, dar parerea mea este sa luati in calcul la alegerea armei si de existenta service-ului pentru ea. Puteti achizitiona o arma foarte buna, cu bani destul de multi si la o perioada de timp sa constatati ca nu aveti cum sa o reparati, deoarece piese de schimb nu gasiti.
Bafta multa la cumparare si tinem legatura.
O zi buna.
Radu
haiosu

Post by haiosu »

eee... veezi exact asta ti-am spus si eu: avantaj bsa: il iei de la arw, adica din tara cu service si deplasare la sediul firmei mai ieftina :D
AC Sniper

Post by AC Sniper »

radu.b wrote:
AC Sniper wrote:Pe mine nu ma intereseaza momentan Evanix-ul(am condor :) ) dar ziceam ca este o alegere mai buna decat BAM sau BSA.De ce ?Simplu.Este multishot,are sistem de armare ca la revolver cu cocos,tragaci foarte bun si mai puternica decat orice BAM sau BSA.Am mai zis-o si-o repet:BAM-urile nu sunt chiar asa de bune calitativ,fiind facute de chinezi.Coreenii fac arme mai bune calitativ iar Evanix Hunting Master AR 6 este cea mai buna din serie.
Buna ziua.
Nu fac reclama produselor comercializate de firma noastra, dar parerea mea este sa luati in calcul la alegerea armei si de existenta service-ului pentru ea. Puteti achizitiona o arma foarte buna, cu bani destul de multi si la o perioada de timp sa constatati ca nu aveti cum sa o reparati, deoarece piese de schimb nu gasiti.
Bafta multa la cumparare si tinem legatura.
O zi buna.
Radu
In general pcp-urile fara regulator de presiune sunt usor de reparat iar piese de schimb se pot gasi tot de acolo de unde cumperi.Nu fac nici eu reclama la alte produse dar totusi mentionez ca de asta este bine sa alegi produse Air Force :wink: Arma este de constructie simpla,usor de intervenit la ea in caz de probleme(desi nu am avut nici una pana acum) iar piese de schimb se gasesc usor si facute custom la comanda de diferiti pasionati Air Force si direct de la firma din UE-GunPower 8) .
ADRIAN

Babanu

Post by Babanu »

Va multumesc pentru raspunsuri, ati fost foarte amabili si apreciez :)
Am stat mai bine si m-am gandit... sa dau 21mil pe BSA Ultra + inca 8mil pe o pompa ar insemna in total 29mil. Daca stau sa calculez si alergatura la Arrow pentru a face comanda speciala plus timpul de asteptare plus faptul ca exista riscul sa am probleme la regulatorul armei deja ma convinge sa renunt :(
Am sa-mi cumpar un CFX pana la urma... bun si ieftin :wink: , este rezistenta in timp iar daca totusi este nevoie, piese se gasesc repede si sunt ieftine.
Post Reply