Walther PP nichel cal.10x22T

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Alexandru

Walther PP nichel cal.10x22T

Post by Alexandru »

Buna ziua! As dori sa stiu cu exactitate daca aveti Walther PP nichelat cal.10x22 T in magazinul din Iasi( va rog sa verificati), care este pretul si daca nu este in magazin, in cat timp il puteti aduce la comanda (zile).
radu.b

Re: Walther PP nichel cal.10x22T

Post by radu.b »

Alexandru wrote:Buna ziua! As dori sa stiu cu exactitate daca aveti Walther PP nichelat cal.10x22 T in magazinul din Iasi( va rog sa verificati), care este pretul si daca nu este in magazin, in cat timp il puteti aduce la comanda (zile).
Buna ziua.
In acest moment nu exista in magazinul din Iasi dar avem pe stoc in firma si va trimit saptamana aceasta. Pretul lui este de 1890RON.
Va multumesc.
Radu
Alexandru

Post by Alexandru »

Va multumesc mult! :)
johnny

Post by johnny »

Salut Alexandru !
Dupa ce ti-l iei,daca nu l-ai luat deja,si dupa ce faci ceva trageri poate ne impartasesti si noua impresiile si eventual niste poze sau chiar video. Si eu sunt decis sa-mi cumpar aceeasi piesa ca si tine Walther PP nichelat cal.10x22 T sau poate RG88,tot nichelat.

Bafta 8) 8)
Alexandru

Post by Alexandru »

ok, am sa va anunt cum s-a comportat arma, putintica rabdare sa gasesc un loc si putin timp. :)
johnny

Post by johnny »

Perfect !!!! Multam mult Alexandru si asteptam cu nerabdare (cel putin eu :D )

Bafta 8) 8)
Alexandru

Post by Alexandru »

Salut! Dupa cuma va spuneam, cum gasesc un loc de tras, am sa revin cu impresii. Am tras la tara cu pistolul PP 10X22T 6 cartuse deocamdata. Am introdus primul cartus pe teava si am tras. Cartusul nu a luat foc. M-am uitat la gheara extractoare, era putin ridicata in afara, peste tubul cartusului. Am armat cocosul manual si am executat foc din nou. De aceasta data si pana la ultimul cartus, totul a functionat perfect. Tind sa cred ca nu am dat drumul la culata cu putere cand am bagat primul cartus pe teava..am eu banuiala asta si pe baza ei pun esecul primului cartus. Voi mai vedea. Nu am tras la o tinta, deoarece a fost ceva neprogramat asa incat data viitoare voi trage si la tinta. Vreau sa va intreb si pe voi daca pot unge pistolul cu ulei de mecanisme din asta, industrial sau daca sa folosesc numai Balistol? Mai am o nelamurire: in cartea tehnica scrie ca dupa un incarcator tras, trebuie lasat un jet de apa fierbinte sa treaca prin teava, este absolut necesar sau pot sa-l curat numai cu Balistol? Sau pot sa-l curat cu balistol si sa-l ung cu ulei numai pe teava? Voi cum faceti?
radu.b

Post by radu.b »

Alexandru wrote:Salut! Dupa cuma va spuneam, cum gasesc un loc de tras, am sa revin cu impresii. Am tras la tara cu pistolul PP 10X22T 6 cartuse deocamdata. Am introdus primul cartus pe teava si am tras. Cartusul nu a luat foc. M-am uitat la gheara extractoare, era putin ridicata in afara, peste tubul cartusului. Am armat cocosul manual si am executat foc din nou. De aceasta data si pana la ultimul cartus, totul a functionat perfect. Tind sa cred ca nu am dat drumul la culata cu putere cand am bagat primul cartus pe teava..am eu banuiala asta si pe baza ei pun esecul primului cartus. Voi mai vedea. Nu am tras la o tinta, deoarece a fost ceva neprogramat asa incat data viitoare voi trage si la tinta. Vreau sa va intreb si pe voi daca pot unge pistolul cu ulei de mecanisme din asta, industrial sau daca sa folosesc numai Balistol? Mai am o nelamurire: in cartea tehnica scrie ca dupa un incarcator tras, trebuie lasat un jet de apa fierbinte sa treaca prin teava, este absolut necesar sau pot sa-l curat numai cu Balistol? Sau pot sa-l curat cu balistol si sa-l ung cu ulei numai pe teava? Voi cum faceti?
Buna ziua.
Recomandarea mea este sa folositi Balistol.Nu pentru-ca este importat de noi, ci pur si simpu ca este un gresant foarte bun cu actiune in profunzime si inlatura impuritatile fara probleme.
Cu stima.
Radu
Post Reply