Cum fac sa ies in legalitate cu arma din tara ?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Cum fac sa ies in legalitate cu arma din tara ?
ce tre sa fac, sa pot sa ies cu arma din tara? in ce tari am voie sa port o arma neletala?
NU mai vand Evanix Hunting Master AR6 5.5mm + Tasco 6-24x50
Walther P99 T 10x22
Crossman Phantom 4.5 mm + Bushnell 3-9X40
Ekol Jackal Dual 9mm(gaz)
Walther P99 T 10x22
problema este la tarile in care intrii: din cate stiu in bulgaria parca nu e voie decat cu gaz nu cu bila,si in germania erau ceva restrictii...
chiar nu stiu
daca nu reusesti sa obtii un raspuns satisfacator de aici, cred ca solutia este sa te duci la consulatul (sau ambasada) tarii unde vrei sa mergi si incearca sa obtii un raspuns oficial. DAR ai grija si la tarile tranzitate si la mijlocul de transport (in avion nu ai voie cu nimic, autocarul cred ca este loc aglomerat si tre sa bagi arma in bagaje...)
chiar nu stiu
daca nu reusesti sa obtii un raspuns satisfacator de aici, cred ca solutia este sa te duci la consulatul (sau ambasada) tarii unde vrei sa mergi si incearca sa obtii un raspuns oficial. DAR ai grija si la tarile tranzitate si la mijlocul de transport (in avion nu ai voie cu nimic, autocarul cred ca este loc aglomerat si tre sa bagi arma in bagaje...)
Pai si ce ma poate tine sa pun pun cartuse cu gaz, sau blank uri, si sa am in geanta cu cauciuc?:)violiv wrote:In Italia, armele cu bila de cauciuc sunt supuse aceluiasi regim ca si gele cu glont. De asta nici nu prea sunt - daca tot te muncesti cu anii sa obtii autorizatie atunci iei glont nu bila. Cele cu blank si gaz se vand la librarie, cu buletinul, peste 18 ani.
Walther P99 T 10x22
Walther P99 T 10x22
Intri la detinere ilegala de munitie?idmisto wrote:Pai si ce ma poate tine sa pun pun cartuse cu gaz, sau blank uri, si sa am in geanta cu cauciuc?:)violiv wrote:In Italia, armele cu bila de cauciuc sunt supuse aceluiasi regim ca si gele cu glont. De asta nici nu prea sunt - daca tot te muncesti cu anii sa obtii autorizatie atunci iei glont nu bila. Cele cu blank si gaz se vand la librarie, cu buletinul, peste 18 ani.
Daca il iei, il iei sa-l folosesti, nu? Dar nu poti folosi decat gaz, conform legii italiene.
Re: Cum fac sa ies in legalitate cu arma din tara ?
chiar crezi ca-si are rostul?idmisto wrote:ce tre sa fac, sa pot sa ies cu arma din tara? in ce tari am voie sa port o arma neletala?

Eu sincer zic ca da, isi are rostul, cum simti nevoia sa ai o aparare in tara, poate simti nevoia asta si pan alte parti.Adica eu ma simt chiar ciudat daca nu am gun ul cu mine:)
macarici wrote:chiar crezi ca-si are rostul?idmisto wrote:ce tre sa fac, sa pot sa ies cu arma din tara? in ce tari am voie sa port o arma neletala?
Walther P99 T 10x22
Walther P99 T 10x22
te mananca, te mananca ?idmisto wrote:Eu sincer zic ca da, isi are rostul, cum simti nevoia sa ai o aparare in tara, poate simti nevoia asta si pan alte parti.Adica eu ma simt chiar ciudat daca nu am gun ul cu mine:)
macarici wrote:chiar crezi ca-si are rostul?idmisto wrote:ce tre sa fac, sa pot sa ies cu arma din tara? in ce tari am voie sa port o arma neletala?