Deci a cazut mitul rauvoitoruior: Asazisul Zamac!Babanu wrote:Nu cred ca are rost sa ne plangem de rezistenta, defapt are rost, dar nu poti spune ca un RG88 nu este rezistent sau ca un PP nu este rezistent. Eu as sublinia problemele cele mai mari ca fiind puterea (ar fi frumos sa avem mai mult) si faptul ca unele se blocheaza. Sincer daca eu as stii 100% ca PP-ul nu se va bloca niciodata nu m-as plange de rezistenta, cum am spus si mai sus, cu munitia din Romania este foarte putin probabil sa spargi un RG88 sau un PP
ALL GUNS ROUNDUP
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Eu asa as spune in cazul PP-ului si al RG88-ului a cazut mitul... dar acum stii... mai exista si indiscreta intamplarecristib wrote: Deci a cazut mitul rauvoitoruior: Asazisul Zamac!
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
http://img164.imagevenue.com/img.php?im ... _917lo.jpg
Era bine daca aveati si asa ceva...
Era bine daca aveati si asa ceva...
chiar, pana la urma tu te-ai hotarat ce vrei sa-ti cumperi? sau speri ca Mauser-ul o sa sparga asistenta? Iti spun sigur, nu o sa vedem ceva prea diferit de la Mauser sau de la P99 sau de la oricare alta arma pana ce nu o sa gasim alta munitie mai puternica decat PG-ul
O idee mi-am facut acum in urma testelor, dar era interesant ce poate Mauser HSc 90. Mai ales ca e cel mai recomandat de nemti la rezistenta.
Despre capitolul vot ce ne poti spune, a cui a fost ideea? Cred ca ar trebui tratati mai serios cei cu pistoale rusesti si turcesti daca vrem pareri de la ei pt ca mie mi se pare ca sunt luati oarecum la misto.
Despre capitolul vot ce ne poti spune, a cui a fost ideea? Cred ca ar trebui tratati mai serios cei cu pistoale rusesti si turcesti daca vrem pareri de la ei pt ca mie mi se pare ca sunt luati oarecum la misto.
SALUTARE LA TOATA LUMEA IN PRIMUL RAND !!!!Babanu wrote:.................................
Saptamana care vine o sa port o discutie telefonica cu cineva de la Voltran Arms. I-am contactat pe mail in engleza despre faptul ca as vrea sa achizitionez un BLOW Mod92 si m-au invitat la o discutie telefonica. Presupun eu ca or sa-mi spuna ca ei nu-mi pot vinde decat un numar mai mare de pistoale, dar cum eu nu detin nici un magazin de arme...nu am sa pot achizitiona doar o singura bucata. Poate daca o sa am o conversatie interesanta am sa incerc sa pasez pontul la Arrow si poate printr-o minune o sa vedem in Romania arme complet din otel. Ramane de vazut.........................................
Draga Babane iti urez succes in negocieri dar s-ar putea ca ce vrei tu sa faci sa se numeasca " un tramvai numit dorinta"; sansele de a-ti achizitiona un traumatic din Turcia sunt infime sau chiar nule intrucat, dupa cum se stie si la turci armele cu bila sunt interzise pt. persoanele fizice la fel ca in Bulgaria sau Germania; aceleasi tentative le-am avut si eu cu cei de la UCILDIZ si mi-au spus ca ma asteapta la discutii ca pe o persoana juridica si bineinteles sa le pun la dispozitie documentele firmei din care rezulta faptul ca pot face operatiuni cu arme; si bineinteles sa cumpar o cantitate cat mai mare; ar fi o minune daca ar accepta sa-ti vanda o singura bucata si sa ti-o trimita prin curier autorizat ca personal nu ai cum sa o iei tu de acolo; gandeste-te cum ar reactiona "ienicerii" cand te-ar prinde cu el la vama. cat despre implicarea arrow in afacere si aici am indoieli cunoscand opinia firmei despre armele turcesti dupa ultimul targ de armament ( e data intr-un topic mai vechi) si mai mult decat atat numai licenta de import a unui tip de arma costa o basculanta de euroi.
In concluzie daca vrem arme din otel : viza de Rusia, multi bani si mult timp; si ceva noroc sa nu dam nas in nas cu raketii.
Despre teste las pe altii sa comenteze, eu deja stiu ce port la brau si atata timp cat nu bat cuie cu el totul e OK.
sanatate la toata lumea si pulbere uscata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu vad ce ar fi irelevant din moment ce rezultatele sunt clare!! Daca ar fi fost si Mauser este posibil sa se fi clasat pe locul 2( sau chiar 1), urmat de RG 88 si la final P22! Acum e mai clar? N-ati vazut un Mauser sa declaseze un Walther??cristib wrote:Ai intocmit un clasament dar dupa parerea mea este irelevant. Cel mai impunator model de la ROHM adica MAUSER a lipsit de la tragere. Si daca ar fi fost, miram-as eu ca P22 sa mai fie pe locul 3. Tin sa mentionez ca am vb cu nemtii de la Rohm si dupa discutia cu ei concluzia a fost ca modelul Mauser este cel mai rezistent.Adrian_is wrote:Felicitari tuturor celor implicati in procesul de testare. Deci s-a verificat acum faptul ca P22 se blocheaza si inca de la primul cartus tras, fapt care nu le-a venit a crede celor de la Arrow. Eu am avut probleme aproape la fiecare sedinta de tragere. In sfarsit, bine ca am scapat de el!Deci ar veni cam asa: 1-PP,2-RG88,3-P22(cu indulgenta) si la toate munitia UAG albastra! Macar ne-am edificat (cei drept cu efortul deosebit al prietenilor nostri) si cu ajutorul Arrow ce anume sa alegem cand cumparam o arma neletala cu bila. Eu de la p22 am fost f dezamagit asa incat momentan am un Carpati pe gaz, care stiu ca nu crapa nici daca arunc cu el dupa atacator! Bafta multa prieteni si tineti-o tot asa!
Last edited by Adrian_is on Sun Jul 22, 2007 2:32 pm, edited 1 time in total.
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Weapon of Ukraine
Si totusi e o speranta, nu credeam ca o sa spun asta vreodata, dar ea e Republica Moldova! Cine are bani si rabdare poate veni cu un FORT 17 sau 12 de toata frumusetea!BARTHY 2 wrote:SALUTARE LA TOATA LUMEA IN PRIMUL RAND !!!!Babanu wrote:.................................
Saptamana care vine o sa port o discutie telefonica cu cineva de la Voltran Arms. I-am contactat pe mail in engleza despre faptul ca as vrea sa achizitionez un BLOW Mod92 si m-au invitat la o discutie telefonica. Presupun eu ca or sa-mi spuna ca ei nu-mi pot vinde decat un numar mai mare de pistoale, dar cum eu nu detin nici un magazin de arme...nu am sa pot achizitiona doar o singura bucata. Poate daca o sa am o conversatie interesanta am sa incerc sa pasez pontul la Arrow si poate printr-o minune o sa vedem in Romania arme complet din otel. Ramane de vazut.........................................
Draga Babane iti urez succes in negocieri dar s-ar putea ca ce vrei tu sa faci sa se numeasca " un tramvai numit dorinta"; sansele de a-ti achizitiona un traumatic din Turcia sunt infime sau chiar nule intrucat, dupa cum se stie si la turci armele cu bila sunt interzise pt. persoanele fizice la fel ca in Bulgaria sau Germania; aceleasi tentative le-am avut si eu cu cei de la UCILDIZ si mi-au spus ca ma asteapta la discutii ca pe o persoana juridica si bineinteles sa le pun la dispozitie documentele firmei din care rezulta faptul ca pot face operatiuni cu arme; si bineinteles sa cumpar o cantitate cat mai mare; ar fi o minune daca ar accepta sa-ti vanda o singura bucata si sa ti-o trimita prin curier autorizat ca personal nu ai cum sa o iei tu de acolo; gandeste-te cum ar reactiona "ienicerii" cand te-ar prinde cu el la vama. cat despre implicarea arrow in afacere si aici am indoieli cunoscand opinia firmei despre armele turcesti dupa ultimul targ de armament ( e data intr-un topic mai vechi) si mai mult decat atat numai licenta de import a unui tip de arma costa o basculanta de euroi.
In concluzie daca vrem arme din otel : viza de Rusia, multi bani si mult timp; si ceva noroc sa nu dam nas in nas cu raketii.
Despre teste las pe altii sa comenteze, eu deja stiu ce port la brau si atata timp cat nu bat cuie cu el totul e OK.
sanatate la toata lumea si pulbere uscata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
polul a fost ideea mea dar in nici un caz sa iau la misto detinatorii de arme rusesti/turcesti
Are o aluzie ironica pentru ca astfel de arme sunt greu de obtinut iar cei care le au sunt de invidiat. Sunt ca detinatorii de Porsche-uri, te oftici cand ii vezi pe strada ca nu ai si tu ce au ei, nu?
Daca astepti testele la Mauser nu se stie exact cand se vor face, depinde mult de Reactor si de domnul Radu daca o sa mai fie deacord sa-mi imprumute cronograful a doua oara dupa ce am scris ce am scris pe aici
Daca astepti testele la Mauser nu se stie exact cand se vor face, depinde mult de Reactor si de domnul Radu daca o sa mai fie deacord sa-mi imprumute cronograful a doua oara dupa ce am scris ce am scris pe aici
Am zis cele de mai sus deoarece este un detinator de FORT 17 care s-a dat la fund. Probabil si-a dat seama ce arma daramatoare detine fata de noi.Babanu wrote:polul a fost ideea mea dar in nici un caz sa iau la misto detinatorii de arme rusesti/turcestiAre o aluzie ironica pentru ca astfel de arme sunt greu de obtinut iar cei care le au sunt de invidiat. Sunt ca detinatorii de Porsche-uri, te oftici cand ii vezi pe strada ca nu ai si tu ce au ei, nu?
![]()
A luat din Moldova un FORT 17 dar toata cheltuiala a fost de 25 milioane. Au fost informatii despre el pe aici.BARTHY 2 wrote:ala pe unde si-a mai facut aparitia?cristib wrote:......................... este un detinator de FORT 17 care s-a dat la fund. Probabil si-a dat seama ce arma daramatoare detine fata de noi.
http://forum.softpedia.com/lofiversion/ ... 8-350.html
userul Axy29 a reusit!
userul Axy29 a reusit!
bravo ! eu uitasem de el si chiar schimbaseram ceva mesaje la vremea aia; i-am trimis un PM pe softpedia si l-am invitat la urmatoarele teste; sa vedem daca raspunde.cristib wrote:http://forum.softpedia.com/lofiversion/ ... 8-350.html
userul Axy29 a reusit!