Cronograf Arrow

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Babanu

Cronograf Arrow

Post by Babanu »

Deschid acest thread pentru a informa eventualii participanti la urmatoarea intanlire care va avea scop principal testarea armelor cu bila de cauciuc.
Am discutat telefonic cu domnul Radu de la Arw si am convenit sa organizam intanlirea la sediul lor din Bd. Constructorilor 20, unde o sa avem la dispozitie un cronograf. Cei interesati ii rog sa ma contacteze aici pe forum pentru a confirma prezenta. Acum trebuie sa ne decidem in functie de programul nostru in ce zi sa mergem. Avem ca variante ziua de joi 12 iulie sau ziua de vineri 13 si va trebui sa ne incadram pana in ora 17. Ideal ar fi sa ne intanlim la sediul lor la ora 16.00 sa avem macar o ora la dispozitie. Astept propunerile participantilor pentru ziua in care sa mergem, joi sau vineri. Eu as propune totusi ziua de vineri, este mai pretabila pentru cei care lucreaza sa poata pleca putin mai devreme de la servici.
Un alt aspect care m-a convins ca intradevar firma Arrow si-a schimbat pozitia fata de clienti ar fi ca am obtinut de la domnul Radu o promisiune pentru un pret preferential la munitie pentru participantii la test in ziua intanlirii. :wink:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Babanu

Post by Babanu »

ok, am pana acum un PP, un RG88 si un P22. Astept in continuare si pe alti doritori sa participe indiferent de model, nu este o problema daca vor fi si dubluri.

mi-ar placea daca s-ar gasi un HSC, un P99 si un Reck mod60. Un Me38 ar fi si el foarte bun
Babanu

Post by Babanu »

Am trecut in miercuri si nici un nou pretendent :(
astazi trebuie sa decidem ziua in care mergem, joi sau vineri...
Babanu

Post by Babanu »

Am vorbit cu Reactor si nu poate veni asa ca am ramas fara Mauser HSC :(
Sunt sanse mari in schimb sa avem un Reck mod60.
Chiar nu mai este nimeni cu un Mauser pe aici? un P99 macar? Me38?
Nikki

Post by Nikki »

Pana acum cine vine? Suntem noi doi si banuiesc ca Reck-ul e al lui macarici :D Ar fi pacat daca tot avem la dispozitie un cronograf (ca lumea de data asta :D ) sa testam doar 3 modele... :cry:
Chiar nu mai vrea nimeni? Nu muscam... :lol: :lol: :lol:
Si in plus o sa va puteti mandri ca ati fost unul din cei care au clarificat cea mai "fierbinte" problema de pe forum!
sorin mok

Post by sorin mok »

Nikki wrote:Si in plus o sa va puteti mandri ca ati fost unul din cei care au clarificat cea mai "fierbinte" problema de pe forum!
Daca magazinul proceda de la inceput asa, nu se mai cautau clienti dornici de afirmare (pe banii lor!).
Nikki

Post by Nikki »

Acuma daca tot am ocazia ce mai conteaza 5 gloante cumparate in plus... Mai bine mai tarziu decat niciodata :D
Babanu

Post by Babanu »

Sincer Sorin eu mai multa incredere am intr-un test facut de niste persoane din afara firmei... se presupunem ca suntem obiectivi si neinfluentati de Arrow si o sa prezentam adevarul asa cum este :wink:
Si oricum Arrow ne va face un mic discount la munitie ceea ce e bine venit si de apreciat din partea lor
cristib

Post by cristib »

Modelele care va lipsesc le pot oferi cei de la Arrow, doar nu se intampla nimic daca se trag 5 cartuse cu ele. Si eu mai cred un lucru: ceea ce voi veti afla se stie de mult in curtea unde veti trage.
Babanu

Post by Babanu »

Testele nu se vor face la sediul Arrow deoarece nu au poligon autorizat si nu ar fi legal :wink:
cristib

Post by cristib »

Linistea dinaintea furtunii.........
macarici

Post by macarici »

mi-am facut prastia.la ce ora si unde ne intalnim?
azi sunt liber
Image
macarici

Post by macarici »

O,pasa ,cat de darnic esti!
Multumesc arrow pt discountul urias de 50 de bani la cartus,dar ma copleseste si nu pot sa-l primesc.
O sa trag pe banii mei(5 lei cartusul),dar multumesc pt cronograf.

PS probabil ca cei care au revolvere nu fac obiectul targetului comercial.Lasa,ca asa imi trebuie!
Image
Nikki

Post by Nikki »

Ce rau esti si tu... :lol:
macarici

Post by macarici »

Frati Romani,la arme!
Avem cronograf,munitie dupa buget,unde mergem sa tragem?
N-avem bafta celor din zone mai pitoresti,dar poate gasim o locatie unde sa nu deranjam pe nimeni.Propuneri?
Grabiti-va ca ziua cea mare e duminica,15.07.2007.Asteptam inscrieri(adica eu si Babanu).

Meritul e a lui Babanu,ca el a facut rost de cronograf,si bineinteles Arrow care ne da tot concursul.
Image
Post Reply