Deviere la Maxima 5,5
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Deviere la Maxima 5,5
Re: Deviere la Maxima 5,5
Buna ziua.amatei01 wrote:Am cumparat saptamana trecuta o Maxima 5,5 de la Arrow. Am fost la un prieten care e legitimat la un club de tir, si stie sa regleze tinta. Am prins arma intr-o menghina fixa, am asezat o tinta mare de tir la 20 m, cu catarea fixata pe centru. Am tras primul foc - stupoare - deviatie stanga 10 cm, jos 10 cm, la urmatoarele 3 focuri - la fel. Alice - Gamo Pro Magnum si Rocket. Am trecut la reglaj. In final, dupa ce am reglat verticala, orizontala a ajuns la penultima liniuta alba din dreapta, cum te uiti la pusca de sus. Intrebarile mele sunt daca nu cumva este o deviatie mult prea mare, si daca ar trebui sa schimb pusca cu alta noua. Daca ii voi cumpara o luneta, s-ar putea sa fie o deviatie si mai mare, nu-i asa? Ce ma sfatuiti sa fac? Raman cu ea asa, o duc la service sau la schimb??
Cel mai bine este sa veniti, cand aveti timp, pana la sediul firmei sa discutati cu colegul meu de la service, Adrian. El are multa experienta in situatii atipice.
Va multumesc.
Radu
Inca astept datele de contact ale lui Adrian, m-am hotarat sa tin pusca pana trag cel putin 1000 alice, sa-i fac "rodajul".
Am observat ca si garnitura dintre teava si cilindru s-a "ciupit" pe interior, va trebui schimbata. M-am uitat mai atent la suruburile de la teava si corpul armei - exista un spatiu mai mare in dreapta decat in stanga, insesizabil la prima vedere.
As dori sa primesc un PM, macar orele la care il pot gasi pe Adrian, daca lucreaza sambata dimineata (sambata 16 iunie as putea veni la prima ora cu pusca). Nu ma pot deplasa pana acolo si sa-mi spuna cineva ca nu e Adrian, sa vin alta data, etc.
Multumesc
Am observat ca si garnitura dintre teava si cilindru s-a "ciupit" pe interior, va trebui schimbata. M-am uitat mai atent la suruburile de la teava si corpul armei - exista un spatiu mai mare in dreapta decat in stanga, insesizabil la prima vedere.
As dori sa primesc un PM, macar orele la care il pot gasi pe Adrian, daca lucreaza sambata dimineata (sambata 16 iunie as putea veni la prima ora cu pusca). Nu ma pot deplasa pana acolo si sa-mi spuna cineva ca nu e Adrian, sa vin alta data, etc.
Multumesc
Buna ziua.amatei01 wrote:Inca astept datele de contact ale lui Adrian, m-am hotarat sa tin pusca pana trag cel putin 1000 alice, sa-i fac "rodajul".
Multumesc
Pe colegul meu il puteti gasi la tel.021.221.06.90.
Va multumim.
Radu