In sfarsit...am gasit CRONOGRAF
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Ok, am fost contactat de catre toti si am stabilit definitiv. Ramane Joi ora 17.30 la metrou Aurel Vlaicu. Oricum am sa va sun pe toti miercuri seara dupa ce mai sun inca odata la Citypaintball.
Oricum daca mai doreste cineva sa vina este asteptat cu placere, sa-mi dea un mesaj totusi inainte sa stim sa il asteptam
Pana acum suntem:
1 Rohm RG88
1 Mauser HSC
1 Walther P22
3 Walther PP
daca are cineva Walther P99 chiar il rugam sa vina, deasemenea asteptam si revolverele .380
Oricum daca mai doreste cineva sa vina este asteptat cu placere, sa-mi dea un mesaj totusi inainte sa stim sa il asteptam
Pana acum suntem:
1 Rohm RG88
1 Mauser HSC
1 Walther P22
3 Walther PP
daca are cineva Walther P99 chiar il rugam sa vina, deasemenea asteptam si revolverele .380
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Bafta
Multa bafta joi....... si sa va intoarceti cu rezultate bune.
Bafta

Bafta
Hey
Hello baieti,cum a fost in poligon si care sunt rezultatele?

Ne-am dus cu ditamai sacul la pomul laudat si pomul era o sfrijitura!
Cronograful alora nu inregistra decat pana la 400 fps (~130 m/s).
Ba mai dadea si erori.Mai mult,s-au speriat de zgomotul facut de arme si ne-au rugat sa "incetam focul".
Singurul lucru bun a fost ca ne-am intalnit pe viu si ne-am cunoscut.E bine sa stii ca nu esti singur pe lume.
Pe viitor trebuie sa gasim un loc unde sa tragem fara probleme si un cronograf meserias.
Cronograful alora nu inregistra decat pana la 400 fps (~130 m/s).
Ba mai dadea si erori.Mai mult,s-au speriat de zgomotul facut de arme si ne-au rugat sa "incetam focul".
Singurul lucru bun a fost ca ne-am intalnit pe viu si ne-am cunoscut.E bine sa stii ca nu esti singur pe lume.
Pe viitor trebuie sa gasim un loc unde sa tragem fara probleme si un cronograf meserias.

Imi pare rau sa aud ca ati fost pana acolo degeaba
. Da,ai dreptate,macar pentru schimb de impresii si tot a fost bine.
Asteptam cu nerabdare sa vad cum s-au comportat "jucariile",mai ales Walther-ul PP,caci pana acum nimeni nu a postat nici un test cu PP-ul,doar Mauser si RG88......si gluma aia de revolver ME 38 . Inca mai astept pareri si teste cu PP,daca nu o sa optez pt RG88 Ni.
Oricum mai vb.
Bafta

Asteptam cu nerabdare sa vad cum s-au comportat "jucariile",mai ales Walther-ul PP,caci pana acum nimeni nu a postat nici un test cu PP-ul,doar Mauser si RG88......si gluma aia de revolver ME 38 . Inca mai astept pareri si teste cu PP,daca nu o sa optez pt RG88 Ni.
Oricum mai vb.
Bafta