Walter P99T

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
magneb6

Walter P99T

Post by magneb6 »

a aparut de vanzare in Romania?..Stiti ceva amanunte despre el?
Babanu

Post by Babanu »

da, l-am vazut la topgun era vreo 15mil, parea simpatic dar mie mi s-a parut foarte mare fata de PP-ul meu. Singurul avantaj este magazia care "inghite" mai mult de 7 gloante, vreo 13 daca am inteles eu bine de la vanzator. M-am uitat pe teava si are doua opritoare similare ca la PP deci cred ca puterea ar fi cam la fel...
(Imi cer scuze pentru publicitate :twisted: oricum eu nu as cumpara nimic de la ei, sau cel putin de la magazinul de pe strada Doamnei, se misca ala in reluare si are un chef de munca nemaipomenit. Daca vreti un magazin unde intradevar sa fiti tratati cum trebuie si sa primiti toate informatiile necesare, mergeti la ARW de pe Mosilor 8) )
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Nikki

Post by Nikki »

Babanu wrote:Daca vreti un magazin unde intradevar sa fiti tratati cum trebuie si sa primiti toate informatiile necesare, mergeti la ARW de pe Mosilor 8) )
Asa e! Si eu tot de la Mosilor imi iau ce imi trebuie pentru arma, si domnul de acolo este de departe cel mai de treaba :D
johnny

hahaha

Post by johnny »

Hahaha,mai baieti,de cand i-am recomandat pe domnii de la ARW de pe Mosilor .....si intr-un fel discreditat pe cei de la Top-Gun...... vedeti topicul TESTE WALTHER PP 10X22T , sectiunea MENTIUNE

Bafta !! 8) 8)
magneb6

Post by magneb6 »

sa inteleg ca cei de la arrow,nu-l au?........din ce cauza?
Nikki

Post by Nikki »

Sunt curios cum arata opritorile si ce lungime are teava.
Nikki

Post by Nikki »

M-am uitat mai atent...teava are 9,8 cm. :D
Eu zic ca nu e cu nimic mai rasarit decat ce aveam deja pe piata... Nu de alta dar daca cei de la TopGun aveau macar o banuiala ca ar fi mai puternic costa peste 20 de milioane... :lol:
Parca i-as si auzi..."cum domne sa nu merite...ia uitati ce teava lunga are fata de astelalte...si e cu 3,5J mai puternic...cat sa spargi trei caramizi puse una peste alta..." :lol: :lol: :lol:
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

se stie ca la P22 in seriile de inceput au fost foarte multe incidente soldate cu spargerea mansonului inchizator sau chiar a corpului pistolului; acest lucru se putea datora atat materialului necorespunzator din care era confectionata arma cat si a modului de obturare a tevii ( destul de brutal, poate mai potrivit pt. o arma cu gaze); la P99t am observat ca sicanele sunt destul de mici si pozitionate destul de departe una de alta lasand bila sa "respire" cat de cat, fapt ce ma determina sa cred ca belelele din trecut sa nu mai apara; mai nou si la modelele recente de P22 am vazut acelasi tip de sicane : paralelipiped cu dimensiunea de cca 10x2x3 mm.
sorin mok

Post by sorin mok »

E prea mare!
Greu de purtat zilnic, greu de camuflat sub haine si greu de scos repede.
Cat despre putere si rezistenta.......
Babanu

Post by Babanu »

Sunt deacord cu Sorin, P99 este prea mare de purtat zilnic si prea greu de scos rapid. Eu unul, cand era vreme rece de haina mergeam cu PP-ul in mana tinut in buzunarul hainei. Acest lucru nu prea merge facut cu P99 :D (nu ma considerati sarit de pe fix, nici nu stiti ce bezna este la mine in cartier noaptea si e pacat de mine sa nu fiu pregatit :twisted: )
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Nikki

Post by Nikki »

Mie sincer nu mi se pare chiar asa de mare P99 fata de restul...in fond e cu 1 cm mai lung decat PP si cu aproape 2 mai lung decat P22 si nu cine stie ce mai inalt... Greutate nu cred ca e o problema...are parca 640 grame?
johnny

Post by johnny »

Walther P99T :
-Lungimea tevii: 98 mm
-Calibrul: 10x22T
-Capacitate incarcator: 15 focuri
-Lungime totala: 180 mm.
-Siguranta: buton de decuplare tragaci
-Sistem ochire: catarea din spate ajustabila
-Tragaci: simpla si dubla actiune
-Greutatea: 660 gr.

Am mai postat pozele pe care le voi posta si acum,doar ca acum am incercuit anumite zone.......nu cred ca mai necesita comentarii,poate doar "FORGET ABOUT IT" ......are prea multe parti din compozit.

Image
Image
Image
Image
Image

Bafta 8) 8)
idmisto

Post by idmisto »

avantaj fata de pp este siguranta, nu mai e pe parghie, e mult mai comoda asa, pp ul fata de p99 arata a jucarie:D
aliecs

Re: Walter P99T

Post by aliecs »

"-Siguranta: buton de decuplare tragaci "
Unde vrea sa fie acea siguranta ? Ca eu nu prea o gasesc.. Cand l-am cumparat mi s-a spus ca nu are buton de decuplare tragaci.
gunsmith

Re: Walter P99T

Post by gunsmith »

aliecs wrote:"-Siguranta: buton de decuplare tragaci "
Unde vrea sa fie acea siguranta ? Ca eu nu prea o gasesc.. Cand l-am cumparat mi s-a spus ca nu are buton de decuplare tragaci.
Acest model de arma nu este prevazut cu piedica,in schimb are un buton in partea stanga spate a mansonului inchizator, care prin apasare dezarmeaza tragaciul.
Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
Post Reply