Pusca AC entry level

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Babanu

Pusca AC entry level

Post by Babanu »

De ceva vreme ma tot gandesc sa cumpar o pusca AC si nu stiu ce sa aleg avand in vedere ca nu am mare experienta in domeniu. Nu intentionez sa merg la competitii oficiale si nici sa braconez cu ea. Am nevoie de ceva cu care sa ma distrez la tinte de pana in 50m si sa fie un model pentru care sa gasesc piese de schimb. Bugetul alocat acestui lucru ar fi aproximativ 350lei. Ce model ma sfatuiti sa cumpar? Eu ma gandeam la un Gamo Delta Fox, voi ce ati recomanda?
Multumesc
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
sorin mok

Post by sorin mok »

Cred ca nu prea ai de ales, fara a merge la Oradea la Huntershop pentru un Hatsan 20!
Delta Fox arata foarte bine, are viteza rezonabila dar e cam scurta daca ai maini lungi si nu o vei putea sprijini bine in umar. Dar la urma urmei nici nu prea ai nevoie, tinand cont de scopul pentru care o cumperi.
argusz

Post by argusz »

Hatsan 20 e pistol... Era pe forumul de la ClubAirguns un hatsan 55s la 300RON:

http://www.clubairguns.ro/forum/viewtopic.php?t=1507

incearca....
Adrian ROMAN www.clubairguns.ro/forum/

CZ200S cal .22, Tasco WCP 10-40x50
Slavia 630 cal .177, Tasco 3-9x40 IR
JSB Jumbo Exact 5.51
JSB Exact 4.51
Babanu

Post by Babanu »

Multumesc pentru rapunsuri,
am stat si m-am gandit ca defapt mai este si o alta mare problema... ce gasesc pe stoc in magazin, am fost la Alca Hunter si batea vantul rau de tot pe acolo. Am sa merg zilele acestea si pe la Arrow sa vad ce se gaseste la ora actuala pe stoc.
Hatsan am inteles ca ar fi produse in Turcia, oare sunt ele mai bune decat Gamo?
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
sorin mok

Post by sorin mok »

Se pare ca la Arrow mai au pe stoc. Nu s-au prea vandut pentru ca nu sunt foarte puternice, asa cum doreste multa lume.

Nu cred ca Hatsan e mai bun decat Gamo, dar nici mai rau avand in vedere si pretul.
Post Reply