Ba baieti aveti toti niste talente inascute. Dar numai ce vreau eu nu imi puteti raspunde

)))
Mi s-a facut deja si profilul psihologic, deja am si fost etichetat ca "ucigash", si toate astea pe forum, de toate, numai ce ar trebui nu

Ma asteptam la mai mult profesionalism. E un forum de arme pana la urma.
Nici nu vreau sa aud puntul de vedere al unui politist daca astea sunt puntele voastre de vedere

Si deja stiu din ce miati scris ca multi dintre voi sigur sunteti antrenati sa fiti gardieni sau ceva pacolo unde aveti deaface cu armele

No offence. Dar nu am nimic cu nimeni si nu vreau sa impusc pe nimeni doamne fereste

))) lol
Dar cand ai ce am eu pe cap iti trebui asa ceva

Si daca credeti ca ma ajutati cu sfaturi pe langa subiect sa stiti ca nu e asa

Trag doar daca sunt nevoit. Nu vreau sa il omor dar nici sa se enerveze si sa o patesc mai tare. Va rog renuntati la mentalitatea de "jandarm" si intrati un pic in pielea mea.
Credeti-ma. Sfaturile voastre sunt bune si suna frumos. Dar nu sunt pentru mine. Just take it for granded.
Cand esti atacat tre sa te aperi! De aia exista arme autoaparare! Cand vrei sa te aperi nu vrei ca ala sa te pocneasca mai tare! Asta nu e autoaparare! e PROSTIE! Mi se pare foarte logic rationamentul!
Incercati sa fiti si voi civili un pic si rog sa imi raspunda doar cei care cunosc cate ceva despre arme si sunt dispusi sa ma ajute.
Ce e foarte ciudat e ca apararea e luata ca o crima! Ce draq?
Hai sa fim experti in ale apararii . Nu "experti" in ale psihologiei, sociologiiei si miscarilor gruparilor mafiote.
Asta vor hotara expertii in domeniile lor.
Stiu ca romanu e bun la toate, da de multe ori numai la ce trebuie nu e bun.
daca am suparat pe cineva imi cer iertare. dar imi plac raspunsurile la subiect. ma intereseaza aspectele principale care le-am enuntat foarte clar.
Restul mi se pare o gargara.
In America esti indreptatit sa ai si pistol cu glont, iar aici esti persecutat chiar si cu un amarat de pistol cu bila cand esti TU ala CARE A FOST ATACAT! Viata ta e pe primul loc. Si raspundeti-mi cineva clar.
Respect si inca mai sper
Guns...Skills...Balls...