Nu, e 1Kg la 10 cm si 100g(un mar) la 1m.macarici wrote:Poate gresesc;nu este energia necesara pt. a ridica 1kg la 1m ?Dar nu sunt sigur.sorin mok wrote:
1J=eneregia necesara ptr a ridica 1kg la 10 cm deasupra suprafetei pamantului
1J=energia necesara ptr a ridica un mar 1m deasupra suprafetei pamantului
Si pe urma e vorba de suprafata de contact.Aceasi energie pe o suprafata mai mica...!
Rohm RG 88
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
buna seara la toata lumea si cristos a inviat !!
am gasit postari cu laude la adresa rg88-ului :
http://www.clubairguns.ro/forum/viewtop ... c&start=60
si culmea, scrise de un iesean

am gasit postari cu laude la adresa rg88-ului :
si culmea, scrise de un iesean
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Cum adica "culmea, scrise de un iesean"? Adica noi suntem......?barthy wrote:buna seara la toata lumea si cristos a inviat !!
am gasit postari cu laude la adresa rg88-ului :![]()
si culmea, scrise de un iesean![]()
![]()
Oricum, daca va fi atacat de un bidon cu apa, un PFL sau un parbriz, posesorul de RG va fi in siguranta. Atacatorul va fi traumatizat si/sau incapacitat. Daca va fi atacat un om, e altceva, dupa cum s-a vazut mai sus.
Hai ca ma bag si eu...
Sorin Mok
Te invit cand vrei tu la o sedinta de tragere cu RG 88. Cartusele ti le dau eu!!!! Ai sa te convingi rapid de eficacitatea unei bile de cauciuc de 0,95 g.
Fa un experiment acasa :
Ia un pet de 2 litri umplut cu apa, pune-i capacul strans bine, ia un ciocan in mana( nu baros!! ) si incearca sa spargi sticla. Daca reusesti ai de la mine un bax de bere. Pe bune.
Fiind din Iasi oricand putem sa mergem in padure la Bucium sa iti arat de ce este in stare RG 88-ul.
Nimeni nu a spus ca trebuie sa omori agresorul dar dupa 1-2 bile de cauciuc iti garantez ca uita de portofel/telefon/bani/etc. si se gandeste foarte serios pe unde sa dispara.
Eu personal am tras cu mai multe arme de autoaparare si cu glont.
Cel mai bun raport din Romania rezultat/pret il are RG 88 in cazul celor de autoaparare.
Sorin Mok
Te invit cand vrei tu la o sedinta de tragere cu RG 88. Cartusele ti le dau eu!!!! Ai sa te convingi rapid de eficacitatea unei bile de cauciuc de 0,95 g.
Fa un experiment acasa :
Ia un pet de 2 litri umplut cu apa, pune-i capacul strans bine, ia un ciocan in mana( nu baros!! ) si incearca sa spargi sticla. Daca reusesti ai de la mine un bax de bere. Pe bune.
Fiind din Iasi oricand putem sa mergem in padure la Bucium sa iti arat de ce este in stare RG 88-ul.
Nimeni nu a spus ca trebuie sa omori agresorul dar dupa 1-2 bile de cauciuc iti garantez ca uita de portofel/telefon/bani/etc. si se gandeste foarte serios pe unde sa dispara.
Cel mai bun raport din Romania rezultat/pret il are RG 88 in cazul celor de autoaparare.
P 23
V 3 SILVER
V 3 SILVER
eu dau un bax daca o sparge cu barosul de 5kgcalin wrote:..................................... ia un ciocan in mana( nu baros!! ) si incearca sa spargi sticla. Daca reusesti ai de la mine un bax de bere. ...........................................
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Daca suprafata cu care ciocanul loveste sticla este de aceeasi dimensiune cu a unei bile de cauciuc...... asa ca baieti dati berea !!!!barthy wrote:eu dau un bax daca o sparge cu barosul de 5kgcalin wrote:..................................... ia un ciocan in mana( nu baros!! ) si incearca sa spargi sticla. Daca reusesti ai de la mine un bax de bere. ...........................................
nie, nie, nie, nie..........mikutzu wrote:..........Daca suprafata cu care ciocanul loveste sticla este de aceeasi dimensiune cu a unei bile de cauciuc...... asa ca baieti dati berea !!!!....................
mai omule, nu stiu ce te tot bagi ca avocat pt. sorin; stai in banca ta ca oricum spui numai prosti;
Te-ai ofticat tarane care esti.....barthy wrote:nie, nie, nie, nie..........mikutzu wrote:..........Daca suprafata cu care ciocanul loveste sticla este de aceeasi dimensiune cu a unei bile de cauciuc...... asa ca baieti dati berea !!!!....................
mai omule, nu stiu ce te tot bagi ca avocat pt. sorin; stai in banca ta ca oricum spui numai prosti;pe airguns il puneai pe calin sa se impuste singur ca sa afle memeaca ta daca e bun pistolul; de ce nu iti cumperi tu un pistol sa faci singur teste pe pielea ta, daca tot esti curios? sau uite iti dau eu doua box-uri de bere sa stai sa trag un incarcator in tine; vrei?
Last edited by mikutzu on Thu Apr 12, 2007 8:23 pm, edited 4 times in total.
Calin, eu nu contest ce ai spus pe airguns.ro si aici dar testele pe sticle si parbrize nu spun nimic nou. Fiind vorba de o arma traumatica nu intereseaza puterea ei de strapungere, ci de lovire. Adica, nu intereseaza sa spargi PET-ul cu barosul, ci sa-l proiectezi la o distanta cat mai mare!calin wrote:Hai ca ma bag si eu...
Sorin Mok
Fa un experiment acasa :
Nici eu nu ma spus niciodata ca vreau sa omor agresorul, ci sa-l neutralizez. Daca nu sa-l las lat, macar sa-l "descumpanesc" ca sa am timp de fuga. Tu spui ca garantezi ca dupa 2 bile agresorul uita de telefon/bani etc si se gandeste serios sa dispara. Eu nu garantez nimic, dar as putea afirma - cu dovada din cazul relatat de presa - ca dupa 2 bile agresorul te prinde de mana cu pistol si te face sa te impusti in picior daca iti indreapta mana in jos sau in cap!! - daca iti indreapta mana in sus!
Sunt sigur ca Rg-ul are cel mai bun raport rezultat/pret pentru ca e cel mai ieftin. In fond costa 1200Ron si are exact aceeasi constructie ca un Mauser nikelat de 2000Ron!
Si inca ceva: tu folosesti bile de 0,95g fata de cele obisnuite de 0,70g, ceea ce conduce la o sporire a puterii cu 20-25%.
Mikutzu nu este avocatul meu si nici nu mi se pare ca "mi-a luat apararea". Nu ar fi avut de ce. Dar la armele pe care le poseda cred ca stie cate ceva despre putere si penetrare