nu vreau sa ajung in postura lui vox dar cand primesti de la doua persoane din aceeasi firma informatii total diferite despre un lucru, parca iti vine, cu durere in suflet, sa-ti faci o anumita impresie despre firma respectiva; in fine, consider subiectul incheiat deoarece, dupa raspunsul d-lui marius, acea persoana va nega si tot eu o sa raman de fazan; plus ca ar putea sa apara diverse animozitati in interiorul firmei cu repercursiuni asupra unor persoane probabil nevinovate si bineintentionate; asta este romanica, ce sa-i faci; mentalitatea asta o sa dispara odata cu noi si speram ca urmasii nostri sa convietuiasca ceva mai bine!!!arrow wrote:....................2. Nu stiu de unde a aparut chestia cu calculul gresit al accizelor, ca nu e adevarata. Nu prea ai cum sa gresesti, pt. ca accizele se platesc in vama in momentul importului, operatiunea fiind verificata de vama.......................................Marius
VANZARI-CUMPARARI.....O DILEMA DE REZOLVAT
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Ieftinire in Romania? Probabil cu cateva zeci de Ron
Deci, va fi o scadere de pret a acestora din urma datorita acelei "greseli" de calcul, dar nu va fi o scadere radicala, ci, probabil, de zeci de lei (poate 90!)
.
Urasc sa am dreptate!!Nu stiu de unde a aparut chestia cu calculul gresit al accizelor, ca nu e adevarata. Nu prea ai cum sa gresesti, pt. ca accizele se platesc in vama in momentul importului, operatiunea fiind verificata de vama.
Nu vor exista reduceri importante de pret la armele cu gaz sau bila, ci eventual mici modificari datorita diferentelor de curs sau altor motive.
TU ESTI DE VINA !!!!!sorin mok wrote:Ieftinire in Romania? Probabil cu cateva zeci de RonDeci, va fi o scadere de pret a acestora din urma datorita acelei "greseli" de calcul, dar nu va fi o scadere radicala, ci, probabil, de zeci de lei (poate 90!)
.Nu stiu de unde a aparut chestia cu calculul gresit al accizelor, ca nu e adevarata. Nu prea ai cum sa gresesti, pt. ca accizele se platesc in vama in momentul importului, operatiunea fiind verificata de vama.
Nu vor exista reduceri importante de pret la armele cu gaz sau bila, ci eventual mici modificari datorita diferentelor de curs sau altor motive.
Urasc sa am dreptate!!
AI COBIT!!!!!!
CAND MA INTORC DE LA RUSI CU MACARICH-UL
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
1. Cata vreme discutam civilizat, nu exista "pericolul Vox".barthy wrote: nu vreau sa ajung in postura lui vox dar cand primesti de la doua persoane din aceeasi firma informatii total diferite despre un lucru, parca iti vine, cu durere in suflet, sa-ti faci o anumita impresie despre firma respectiva; in fine, consider subiectul incheiat deoarece, dupa raspunsul d-lui marius, acea persoana va nega si tot eu o sa raman de fazan; plus ca ar putea sa apara diverse animozitati in interiorul firmei cu repercursiuni asupra unor persoane probabil nevinovate si bineintentionate; asta este romanica, ce sa-i faci; mentalitatea asta o sa dispara odata cu noi si speram ca urmasii nostri sa convietuiasca ceva mai bine!!!
2. Nu-mi face placere remarca cu privire la mentalitate, pt. ca nu ma simt cu nimic vinovat. N-am cum sa-ti dau bani inapoi, pt. ca accizele au fost corect calculate si intre timp, dragutul de stat a cumparat din acesti bani (si din altii desigur) vreo 200 de Tuareguri politiei, ca deh, s-a suit scroafa-n copac. Ar mai fi de zis, dar nu prea am timp.
Marius
stai linistit marius ca nu am cerut nici un ban inapoi; totul era in contextul " daca e asa, poate ca...."; cat despre restul nici eu nu ma simt vinovat cu nimic si revin la propunerea de a inchide subiectul ca nu avem nimic de castigat daca ne certam; asta e, mortul de la groapa nu se mai intoarce; mai bine hai sa facem afaceri :arrow wrote:
1. Cata vreme discutam civilizat, nu exista "pericolul Vox".
2. Nu-mi face placere remarca cu privire la mentalitate, pt. ca nu ma simt cu nimic vinovat. N-am cum sa-ti dau bani inapoi, pt. ca accizele au fost corect calculate si intre timp, dragutul de stat a cumparat din acesti bani (si din altii desigur) vreo 200 de Tuareguri politiei, ca deh, s-a suit scroafa-n copac. Ar mai fi de zis, dar nu prea am timp.
Marius
- cand imi pot cumpara incarcatoare de rezerva pentru rg88?
joi au primit marfa la arrow cluj,RG 88 e tot 1270 si mauser cu bila nichelat 2000
Cum e posibil ca un pistol cu bila sa coste 2000,cand un smith&wesson cu glont e 2400 si un beretta cu glont e 2800,si asta tot la arrow.
Cred ca e bataie de joc domnilor!!!!!!!!!!!
Parerea mea e ca domnii de la arrow au simtit ca in domeniul armelor neletale e "loc" de castigat,pentru ca arme cu glont eu cred ca se vad foarte putine,pe cand la cele cu bila e cererea mare .Fara sa-l supar pe Marius,e doar parerea mea...cred sincer ca lasand la o parte accize transport insotit etc,in domeniul armelor de autoaparare preturile sunt "umflate "bine si asta pentru ,motivul ca sub aspect legal sunt accesibile publicului larg,deci e xista cerere.
Cum e posibil ca un pistol cu bila sa coste 2000,cand un smith&wesson cu glont e 2400 si un beretta cu glont e 2800,si asta tot la arrow.
Cred ca e bataie de joc domnilor!!!!!!!!!!!
Parerea mea e ca domnii de la arrow au simtit ca in domeniul armelor neletale e "loc" de castigat,pentru ca arme cu glont eu cred ca se vad foarte putine,pe cand la cele cu bila e cererea mare .Fara sa-l supar pe Marius,e doar parerea mea...cred sincer ca lasand la o parte accize transport insotit etc,in domeniul armelor de autoaparare preturile sunt "umflate "bine si asta pentru ,motivul ca sub aspect legal sunt accesibile publicului larg,deci e xista cerere.
este varianta nichelata a celui cu care sunt postate ceva filmuletze la "teste mauser" Cel negru este cam 1800...Enorme preturi comparativ cu pistoalele "adevarate"sorin mok wrote:Magneb6, la super-pistolul acela de 2000Ron exista vreo informatie privind puterea? Sau e doar stralucitor-sclipitor?
*800$? Face. Numai sa nu crape pe ciment!