Aprovizionare cu marfa, cand??

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Alexandru

Aprovizionare cu marfa, cand??

Post by Alexandru »

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti incepand cu ce data putem gasi pistoale cu bila de cauciuc, ca magazinele sunt goale si daca gasesc Walther PP nichelat? Dar alte modele cu bila de cauciuc, pe langa Walther, nu aduceti? Revolverele nu ma intereseaza..
P.S. Am uitat sa mentionez ca sunt din Iasi si vreau sa cumpar asa ceva, dar la magazine lumea ridica din umeri! Va rugam sa ne lamuriti dvs. sa stim cat avem de asteptat, daca sunteti amabili, o data cat mai exacta! Multumesc mult!
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Speram sa le avem in magazine la sfarsitul lunii septembrie. :cry:

Marius
barthy

PENTRU DL. MARIUS !!!!!!!!

Post by barthy »

nu suntem capcauni si nu vrem sa va "tragem de limba" ca sa ne dati toate amanuntele, dar va rugam sa ne spuneti daca in vara aceasta, in urma vizitei echipei arrow la targul de armament, vom avea sansda sa vedem in galantarele magazinului dvs. ceva noutati in domeniul "bila de cauciuc";

cu mii de multumiri !!!!
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
cristib

Post by cristib »

Barthy ai reinviat un topic care m-a facut sa-mi stea inima cand am vazut ca marfa mai aduc in septembrie. Dupa aia am vazut ca e de anul trecut. Era postat ceva nou in legatura cu targul dar ai vrut altfel,asa, ca un moft.
barthy

Post by barthy »

cristib wrote:Barthy ai reinviat un topic care m-a facut sa-mi stea inima cand am vazut ca marfa mai aduc in septembrie. Dupa aia am vazut ca e de anul trecut. Era postat ceva nou in legatura cu targul dar ai vrut altfel,asa, ca un moft.
Te-ai speriat? scuipa-n san si fa-ti cruce sa nu visezi urat;
:D
Lasa ca dau o bere ca sa ma ierti :wink:
Cat despre marfa noua sa sti ca eu unul nu ma astept mai devreme de septembrie; :cry:
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
cristib

Post by cristib »

Se accepta berea! Dau si eu una. Numai ca nu ma pot impaca cu gandul ca pana in septembrie nu imi iau pot lua ceva bun(si nu e vb de bomboane). Cred ca imi iau intai BSA-ul si dupa aia pistolul!
barthy

Post by barthy »

si spun septembrie, asta in cazul in care se intampla ceva pozitiv; si tocmai asta cerusem sa aflam : sa intampla sau nu se intampla ???
Post Reply