Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti incepand cu ce data putem gasi pistoale cu bila de cauciuc, ca magazinele sunt goale si daca gasesc Walther PP nichelat? Dar alte modele cu bila de cauciuc, pe langa Walther, nu aduceti? Revolverele nu ma intereseaza..
P.S. Am uitat sa mentionez ca sunt din Iasi si vreau sa cumpar asa ceva, dar la magazine lumea ridica din umeri! Va rugam sa ne lamuriti dvs. sa stim cat avem de asteptat, daca sunteti amabili, o data cat mai exacta! Multumesc mult!
Aprovizionare cu marfa, cand??
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
PENTRU DL. MARIUS !!!!!!!!
nu suntem capcauni si nu vrem sa va "tragem de limba" ca sa ne dati toate amanuntele, dar va rugam sa ne spuneti daca in vara aceasta, in urma vizitei echipei arrow la targul de armament, vom avea sansda sa vedem in galantarele magazinului dvs. ceva noutati in domeniul "bila de cauciuc";
cu mii de multumiri !!!!
cu mii de multumiri !!!!
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Te-ai speriat? scuipa-n san si fa-ti cruce sa nu visezi urat;cristib wrote:Barthy ai reinviat un topic care m-a facut sa-mi stea inima cand am vazut ca marfa mai aduc in septembrie. Dupa aia am vazut ca e de anul trecut. Era postat ceva nou in legatura cu targul dar ai vrut altfel,asa, ca un moft.
Lasa ca dau o bere ca sa ma ierti
Cat despre marfa noua sa sti ca eu unul nu ma astept mai devreme de septembrie;
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.