TESTE WALTHER PP 10X22T

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

barthy

Post by barthy »

DaBears wrote:mi se pare mie sau teava este prea mica?

are ivan cazmaua mare :D
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
macarici

Post by macarici »

barthy wrote:
barthy wrote:
crys78 wrote:Pt barthy!
Nu mai stiu ce sa cred ca pe linkul acela rusesc sunt 2 poze pe la pagina 6 cu un tt cu teava rupta [daca va uitati pe pat are steaua ruseasca pe el]despre care se spune ca ev din otel,oricum teava la toate e din otel http://talks.guns.ru/forummessage/46/093421-5.html,si mai sunt cateva poze de la ceva ce pare un makarov despre care iar se spune ca e otelhttp://talks.guns.ru/forums/icons/forum_pictures/000331/331128.jpg,dar cred ca arata opritoarele de pe teava!
In al doilea rand daca pp ul neletal are scxheletul si mansonul din otel eu il mananc!Cel mai bine dezmembreaza pistolul si dupa aia pune magnetul pe el si vei vedea ca nu se lipeste decat pe teava!In al treilea rand modificarea tevii si indepartarea opritoarelor poate duce la fisurarea tevii asa cum se vede pe forumul rusesc plus ca e ilegal!

CE SE VEDE

IN ACELE POZE REPREZINTA REZULTATUL DIVERSELOR TESTE FACUTE DE CURIOSI CU MUNITIE MAI PUTERNICA SAU DE RAZBOI; INTR-UNA DIN POZE O SA VEDETI O SECTIUNE INTR-O TEAVA DE IJ 79-9T PRIN CARE A INCERCAT SA TREACA UN GLONT ADEVARAT; IAR NEMTESTILE DIN ZAMAC S-AU FACUT "MAI MULTE" CRED IN URMA FOLOSIRII MUNITIEI DE LA TEHCRIM CARE LA 10x22T ARE 35J COMPARATIV CU UAG CARE AJUNGE PANA LA 23J ( valori tot de pe site-urile rusesti)
asta este teava :
Image
Nu pot sa-mi dau seama ce s-a intamplat cu sicana din partea de jos a tevii.De ce e rasfranta?

Image
DaBears

Post by DaBears »

dupa cum a zis si barthy pe cealalta pagina..... prima sicana a raso ceea ce ia redus din viteza si sa oprit in a 2-a producandu-se curbura care se vede in poza

P.S. poate trecea si de a 2a prin nush ce minune da tot nu parasea tzeava :))
macarici

Post by macarici »

DaBears wrote:dupa cum a zis si barthy pe cealalta pagina..... prima sicana a raso ceea ce ia redus din viteza si sa oprit in a 2-a producandu-se curbura care se vede in poza

Mai oameni buni,ce vedeti voi si nu vad eu?"Ce" a trecut de prima sicana pe care n-o vad"rasa"si a rasfrant-o pe a doua?Ce diametru si ce consistenta avea proiectilul?
barthy

Post by barthy »

macarici wrote:
DaBears wrote:dupa cum a zis si barthy pe cealalta pagina..... prima sicana a raso ceea ce ia redus din viteza si sa oprit in a 2-a producandu-se curbura care se vede in poza

Mai oameni buni,ce vedeti voi si nu vad eu?"Ce" a trecut de prima sicana pe care n-o vad"rasa"si a rasfrant-o pe a doua?Ce diametru si ce consistenta avea proiectilul?
UITE-TE MAI BINE LA PRIMA SICANA CARE NU MAI ESTE SINUSOIDALA CI TRAPEZOIDALA; CINEVA IA TRAS FATA DREAPTA; IAR SPAN DIN A DOUA NU PUTEA SA IA UN LEMN SAU UN CAUCIUC CI NUMAI UN METAL MAI DUR;
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
macarici

Post by macarici »

[quote=" quote]

UITE-TE MAI BINE LA PRIMA SICANA CARE NU MAI ESTE SINUSOIDALA CI TRAPEZOIDALA; CINEVA IA TRAS FATA DREAPTA; IAR SPAN DIN A DOUA NU PUTEA SA IA UN LEMN SAU UN CAUCIUC CI NUMAI UN METAL MAI DUR;[/quote]

Ma uit ca curca-n lemne!Ce proiectil de metal era ala care mergea ca sarpele printre sicane?Prima sicana o vad intreaga,iar a doua cu un"carliont"Daca nu era proiectil de cauciuc care sa se muleze,ce a fost? De dragul adevarului!
barthy

Post by barthy »

macarici wrote:[
REPET :PRIMA SICANA NU MAI ESTE SINUSOIDALA CI TRAPEZOIDALA !!
POSIBIL SA FI FOST UN GLONT CU MIEZ DE OTEL IMBRACAT IN CUPRU; MIEZUL ESTE MULT MAI MIC IN DIAMETRU DECAT TEAVA; PRIVESTE BINE SICANELE;
macarici

Post by macarici »

barthy wrote:
:shock: :oops: :shock: :oops:
barthy

Post by barthy »

macarici wrote:
barthy wrote:
POZA MAI MARE NU AM
DaBears

Post by DaBears »

uitati traducerea partiala : Иж-79-9Т With "вваренными" ledges (poor-quality вварка and a ledge has simply turned)
johnny

Salutare tuturor !!!

Post by johnny »

Referitor la pozele de pe http://talks.guns.ru/forummessage/46/093421.html
sunt multe ipoteze,intr-adevar,dar.......
Sunt posesori de Walther PP 10x22T care sa fi patit asa ceva la pistoalele lor..........? Vad ca nu prea au scris pe acest topic posesorii de PP......inca mai astept. TESTE,PARERI.......POZE,INREGISTRARI VIDEO FACUTE LA TESTE.......
Iata ce posteaza rusii pe forumurile lor referitor la PP:

Image
Image

ImageImageImageImage
johnny

Pt. barthy

Post by johnny »

barthy wrote :

POZA MAI MARE NU AM

barthy,hai ca incerc sa te ajut eu cu poza mai mare (dati click pe ea si se face mare) :

Image
barthy

Re: Pt. barthy

Post by barthy »

johnny wrote:barthy wrote :

POZA MAI MARE NU AM

barthy,hai ca incerc sa te ajut eu cu poza mai mare (dati click pe ea si se face mare) :

Image
merci johnny pentru ajutor; eu cand spuneam ca nu am mai mare ma refeream la aia clickuita ;
johnny

Re: Pt. barthy

Post by johnny »

barthy wrote:
johnny wrote:barthy wrote :

POZA MAI MARE NU AM

Image
merci johnny pentru ajutor; eu cand spuneam ca nu am mai mare ma refeream la aia clickuita ;
Cu placere barthy dar si eu ma refeream la poza clickuita. Poza pe care ai postat-o tu,dai click pe ea si se deschide intr-un alt link,mai mare,la rezolutie 400 x 300 pixeli,atat! Poza pe care am postat-o eu,cand dai click pe ea se deschide intr-un alt link si se face la 720 x 540 pixeli,iar daca mai dai un click pe ea devine 800 x 600 pixeli.......asa ca e mai mare frate. Dechide si tu poza postata de mine si pe cea de tine si ai sa vezi ca am dreptate.
Bafta 8) 8)

In alta ordine de idei,fu** poza aia si rusnacii care au facut ce au facut cu pistoalele alea integrale din otel. Haideti sa vorbim de ce se gaseste la noi,caci cele de la rusi nu cred ca vor ajunge vreodata la noi in magazine,aprobate de politie cu 100.000000000 jouli..... haideti sa ne limitam la ce se gaseste la noi,si sa vb despre ele nu despre ce are vecinul in curte,si cu ce a tras,si de de s-a facut teava asa.......
Ce se gaseste la noi? Walther PP 10x22T,Walther P22 10x22T,Mauser HSC 10 x 22T,Rohm RG 88 10x22T si revolverul ME.38 COMPACT 380. Haideti sa vorbim de ele,nu de cai verzi pe pereti,de acord? Ca doar la acestea avem acces.....daca vb de cele rusesti cu bila de ce nu vb si de celelalte din magazinele arrow ca PISTOL GLONT MOD.PPK/S CAL.32 S&W,PISTOL GLONT 84FS NI CAL.9 SHORT BERETTA ,PISTOL GLONT PX4 STORM CAL.9 PARA BERETTA (care sunt adevarate bijuterii)......de ce? Pentru ca nu avem acces la ele,inca....si cred ca inca multi ani de acum incolo. Cand vor aparea si la noi in magazine cele rusesti cu proiectil de cauciuc,atunci sa vb de ele,de acord?
Bafta si postati !
macarici

Post by macarici »

Cum sa n-ai acces la ele daca sunt in magazin?Daca te numeri printre "elite"il cumperi si azi.Daca nu,ia-ti zamac.
In ipoteza ca as avea unul adevarat,parca tot cu cauciuc as trage.
Post Reply