Walther pp imbunatatit

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

panam

Post by panam »

am gresit mai mult ca sigur ca va trebui sa le arat aut.chiar daca n-am fol.ci doar l-am amenintat sau somat.Dar sunt curios si va rog sa-mi raspunda cineva ce rani trebuie sa fie pt. a fi nevoie de o expertiza amanuntita a armei ,fatza locului si alte rapoarte?.eu zic ca daca creapa pielea sau leziuni ce nu necesita spitalizare nu ma vor lua prea tare,ar trebui sa se ocupe mai degraba cu prinderea si pedepsirea agresorului(lor)
Nikki

Post by Nikki »

barthy wrote:
Nikki wrote:sau sa ii caute pe raposati la buzunare,oferindu-ti si tie un sfert din prada :lol: :lol: :lol:
FII MAI EXPLICIT TE ROG, D-LE NIKKI ! CE AI VRUT SA SPUI CU ASTA?
vreau sa spun ca tiganul (fire inventiva si supravietuitor prin definitie) ar putea sa incerce sa te imbuneze(ca sa nu chemi politia sa ii bage la mititica etc)...scop in care cel mai probabil ti-ar oferi telefonul/bratarile/lantul de aur etc ale celui/celor pe care i-ai trimis in lumea celor drepti :D

bineinteles,asta in cazul in care nu ar avea si ei arme :shock:
macarici

Post by macarici »

Nu numai tiganul este cel care face nelegiuiri.Dar el este prototipul,si va asigur ca nu din cauza mea.Daca va uitati la clientii puscariilor,veti avea si raspunsul!In viata de zi cu zi ,cu ei ai cel mai mult de furca.O explicatie ar fi si doza de lasitate care caracterizeaza o buna parte a romanilor.Daca am lua atitudine,cu totii, tiganii n-ar mai ridica nasul atat de mult.Nu trebuie sa ne formalizam in ceea ce-i priveste.Dar,probabil,moderatorul are si el niste obligatii si trebuie sa-l intelegem!
In ceea ce priveste uzul de arma,letala sau neletala,poti s-o cari dupa tine toata viata si sa n-o folosesti.Si este situatia pe care o doresc tuturor!Dar la fel de bine poti avea nevoie de ea o data in viata,pt.binele tau sau alor tai si atunci nu trebuie sa ti se caute nod in papura.
Nikki

Post by Nikki »

panam wrote:Salut. modificari pt. care cred ca as avea probleme ar fi sa folosesc cartuse cu glontz sau orice alt metal in loc de b.de cauciuc,si acest lucru nu este posibil din cauza obturatiei din capatul tzevi (bila10mm iar tzeava 6mm)doi la mina sar distruge tzeava in mod sigur si cred ca nici nu s-ar incarca automat si nu vad posibil schimbarea bilei din cartus
Sa zicem ca politia nu ti-ar confisca arma,dar ar vrea sa o pastreze 2-3 zile pentru cercetari. In urma cercetarilor ar reiesi ca un PP nemodificat nu are puterea de a produce un traumatism cranian inchis letal,pe cand arma ta poate. Iti dau arma inapoi,dar iti spun ca o folosesti pe propria ta raspundere... Si eu te asigur ca la primul deces cauzat de un astfel de traumatism te vei numara printre cei din lista de suspecti. :cry:
macarici

Post by macarici »

Nikki wrote:
panam wrote:Salut. modificari pt. care cred ca as avea probleme ar fi sa folosesc cartuse cu glontz sau orice alt metal in loc de b.de cauciuc,si acest lucru nu este posibil din cauza obturatiei din capatul tzevi (bila10mm iar tzeava 6mm)doi la mina sar distruge tzeava in mod sigur si cred ca nici nu s-ar incarca automat si nu vad posibil schimbarea bilei din cartus
Sa zicem ca politia nu ti-ar confisca arma,dar ar vrea sa o pastreze 2-3 zile pentru cercetari. In urma cercetarilor ar reiesi ca un PP nemodificat nu are puterea de a produce un traumatism cranian inchis letal,pe cand arma ta poate. Iti dau arma inapoi,dar iti spun ca o folosesti pe propria ta raspundere... Si eu te asigur ca la primul deces cauzat de un astfel de traumatism te vei numara printre cei din lista de suspecti. :cry:

De ce ti-e frica Nikki?Ai de gand sa casuni pe cineva aiurea-n tramvai si sa-i tragi una in cap?Frica trebuie sa le fie celor certati cu legea,nu celor care vor doar sa se apere!
Nikki

Post by Nikki »

Nu imi este frica,dar cred ca am dreptate in ce am spus...mai ales ca nu trebuie sa imi casune mie pe cineva,ci unui nemernic care nu si-a modificat arma in scop defensiv ci in scop ofensiv,dar pentru care as putea sa platesc si eu.
Asta e sistemul la noi si cu toate ca suntem multi care am vrea sa il schimbam in continuare suntem la mila lor pentru ca la noi inca nu se intereseaza nimeni din varful piramidei de cei care sunt la baza ei...
macarici

Post by macarici »

Nikki wrote:Nu imi este frica,dar cred ca am dreptate in ce am spus...mai ales ca nu trebuie sa imi casune mie pe cineva,ci unui nemernic care nu si-a modificat arma in scop defensiv ci in scop ofensiv,dar pentru care as putea sa platesc si eu.
Asta e sistemul la noi si cu toate ca suntem multi care am vrea sa il schimbam in continuare suntem la mila lor pentru ca la noi inca nu se intereseaza nimeni din varful piramidei de cei care sunt la baza ei...
Si chiar nu e nimeni care sa faca diferenta dintre un posesor onest de arma(chiar modificata)si un nemernic?Chiar nu ne aude nimeni?Sau trebuia sa scriu cu litere mari?
Tot amarasteanului trebuie sa-i tzatzaie .....ul de ce si cu ce s-a aparat!Daca e lasat lat in mijlocul strazii de mai stiu eu ce netrebnici,zice politia ca" n-a avut noroc in viata!"Aia pleaca bine-mersi,se face un raport de "autori necunoscuti",banii vin de la buget(tot de la ala batut,ca ala plateste taxele!)si toata lumea e multumita!Halal sa ne fie!
Last edited by macarici on Wed Mar 07, 2007 9:32 pm, edited 1 time in total.
barthy

Post by barthy »

arrow wrote:
barthy wrote:[si gaureai vreo doua hartane de cioroi;
Va rog sa nu va mai exprimati astfel.
numai din respect pentru ARROW, ma voi conforma;
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
barthy

Post by barthy »

macarici wrote:
Nikki wrote:Nu imi este frica,dar cred ca am dreptate in ce am spus...mai ales ca nu trebuie sa imi casune mie pe cineva,ci unui nemernic care nu si-a modificat arma in scop defensiv ci in scop ofensiv,dar pentru care as putea sa platesc si eu.
Si chiar nu e nimeni care sa faca diferenta dintre un posesor onest de arma(chiar modificata)si un nemernic?Chiar nu ne aude nimeni?Sau trebuia sa scriu cu litere mari?
se mai poate vorbi de onestitate cand ai un tigru care in urma unei operatii estetice arata ca un berbec? legea spune clar : modificarea fara drept este interzisa; restul nu mai conteaza; dura lex, sed lex
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
macarici

Post by macarici »

barthy wrote:
macarici wrote:[quote="Nikki modificarea fara drept este interzisa; restul nu mai conteaza; dura lex, sed lex
Cum adica fara drept?N-am dreptul sa-mi imbunatatesc un lucru cumparat cu banii mei?Macar sa-l aduc in parametrii la care i s-a facut reclama!
DaBears

Post by DaBears »

macarici wrote:Cum adica fara drept?N-am dreptul sa-mi imbunatatesc un lucru cumparat cu banii mei?Macar sa-l aduc in parametrii la care i s-a facut reclama!
da si Tide scoate 99 de pete....hai sa fim seriosi
macarici

Post by macarici »

]

da si Tide scoate 99 de pete....hai sa fim seriosi[/quote]

Eu inca ma mai zbat!
barthy

Post by barthy »

macarici wrote:
barthy wrote:
macarici wrote:[quote="Nikki modificarea fara drept este interzisa; restul nu mai conteaza; dura lex, sed lex
Cum adica fara drept?N-am dreptul sa-mi imbunatatesc un lucru cumparat cu banii mei?Macar sa-l aduc in parametrii la care i s-a facut reclama!
DIN PARTEA MEA POTI SA MODIFICI ARMA CUM VREI ( PTI S-O FACI SI 4X4 SI SA-I PUI MAGAZIE DE CD) DAR TE ROG IA TEXTUL DE MAI JOS, MERGI LA UN AVOCAT, ARATA-IL SI POVESTESTE-I CE VREI SA FACI; ASA VEI AFLA DACA EU SUNT TAMPIT SAU NU;

In acceptiunea legii 295/2004 conform art. 103 alin 2 modificarea, prelucrarea sau experimentarea armelor se considera OPERATIUNI CU ARME si pot fi efectuate numai de armurieri din cadrul unitatilor cu atributii in domeniul apararii, sigurantei nationale sau ordinii publice. Astfel conform prevederilor art. 138 din respectiva lege efectuarea oricaror operatiuni cu arme si munitii fara drept constituie infractiune si se pedepseste potrivit art. 279(1) Cod Penal;

ADICA :

Art. 279. - Nerespectarea regimului armelor si munitiilor

Detinerea, portul, confectionarea, transportul, precum si orice operatie privind circulatia armelor si munitiilor sau functionarea atelierelor de reparat arme, fãrã drept, se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 8 ani.
Cu aceeasi pedeapsã se sanctioneazã si nedepunerea armei sau a munitiei în termenul fixat de lege la organul competent, de cãtre cel cãruia i s-a respins cererea pentru prelungirea valabilitãtii permisului.
Se pedepseste cu închisoare de la 3 la 10 ani:
a) detinerea, înstrãinarea sau portul, fãrã drept, de arme ascunse ori de arme militare, precum si a munitiei pentru astfel de arme;
b) detinerea, înstrãinarea sau portul, fãrã drept, a mai multor arme cu exceptia celor prevãzute la lit. a, precum si a armelor de panoplie, ori munitiei respective în cantitãti mari.
Portul de arme, fãrã drept, în localul unitãtilor de stat sau al altor unitãti la care se referã art. 145, la întruniri publice ori în localuri de alegeri, se pedepseste cu închisoare de la 5 la 15 ani.
Tentativa se pedepseste
macarici

Post by macarici »

barthy wrote:
macarici wrote:
barthy wrote: Cum adica fara drept?N-am dreptul sa-mi imbunatatesc un lucru cumparat cu banii mei?Macar sa-l aduc in parametrii la care i s-a facut reclama!
DIN PARTEA MEA POTI SA MODIFICI ARMA CUM VREI ( PTI S-O FACI SI 4X4 SI SA-I PUI MAGAZIE DE CD) DAR TE ROG IA TEXTUL DE MAI JOS, MERGI LA UN AVOCAT, ARATA-IL SI POVESTESTE-I CE VREI SA FACI; ASA VEI AFLA DACA EU SUNT TAMPIT SAU NU;

In acceptiunea legii 295/2004 conform art. 103 alin 2 modificarea, prelucrarea sau experimentarea armelor se considera OPERATIUNI CU ARME si pot fi efectuate numai de armurieri din cadrul unitatilor cu atributii in domeniul apararii, sigurantei nationale sau ordinii publice. Astfel conform prevederilor art. 138 din respectiva lege efectuarea oricaror operatiuni cu arme si munitii fara drept constituie infractiune si se pedepseste potrivit art. 279(1) Cod Penal;

ADICA :

Art. 279. - Nerespectarea regimului armelor si munitiilor

Detinerea, portul, confectionarea, transportul, precum si orice operatie privind circulatia armelor si munitiilor sau functionarea atelierelor de reparat arme, fãrã drept, se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 8 ani.
Cu aceeasi pedeapsã se sanctioneazã si nedepunerea armei sau a munitiei în termenul fixat de lege la organul competent, de cãtre cel cãruia i s-a respins cererea pentru prelungirea valabilitãtii permisului.
Se pedepseste cu închisoare de la 3 la 10 ani:
a) detinerea, înstrãinarea sau portul, fãrã drept, de arme ascunse ori de arme militare, precum si a munitiei pentru astfel de arme;
b) detinerea, înstrãinarea sau portul, fãrã drept, a mai multor arme cu exceptia celor prevãzute la lit. a, precum si a armelor de panoplie, ori munitiei respective în cantitãti mari.
Portul de arme, fãrã drept, în localul unitãtilor de stat sau al altor unitãti la care se referã art. 145, la întruniri publice ori în localuri de alegeri, se pedepseste cu închisoare de la 5 la 15 ani.
Tentativa se pedepseste
Am citit-o de 3 ori!La pocnitorile noastre de zamac nu se face nici o referire.Dar nu vreau sa fac polemica din asta.Desi pe multi i-ar interesa.Legea cred ca se refera la armele de vanatoare si la cele militare,in nici-un caz la niste surogate.Oricum,mersi de intentie!
barthy

Post by barthy »

BINE. FACI CUM STI, DAR LA PUTINA MEA PRACTICA JURIDICA IMI TAI O MANA SI O DAU LA CAINI DACA VINE UN LICENTIAT IN DREPT SI-MI SPUNE CA NU AM DREPTATE; SI TERINE CA EU NU TIN CU URSU' !!!
Post Reply