Walther pp imbunatatit

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

panam

Walther pp imbunatatit

Post by panam »

Dupa cum am mai spus inainte de prima tragere am inlaturat pe jumatate opritorul.Am tras in mai multe lucruri din care amintesc una singura,"un anunt din scandura de brad in grosime de 1cm infipt in pamint" in care a lasat doar o urma adinca de vreo 2-3mm pe un diam. cca.10-12mm.
Azi am tras iarasi dar cu opritorul eliminat, rezultatele au fost minunate in sensul ca la aceeasi tzinta de data asta bila a trecut prin ea lasand o gaura de 13-15mm iar la iesire a rupt bucati de lemn.
Cat e de puternic cati J are nu stim dar cu siguranta sa marit puterea.
Am tras si intr-o conserva cu tabla sanatoasa(nu din alea subtiri)pe care la fel a gaurito.Sper ca vam ajutat cu ceva in dilema modificarilor si sper sa pot pune si pozele cu aceste teste.[/img]
barthy

Post by barthy »

imcantator dar periculos
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
barthy

Re: Walther pp imbunatatit

Post by barthy »

panam wrote:Dupa cum am mai spus inainte de prima tragere am inlaturat pe jumatate opritorul.Am tras in mai multe lucruri din care amintesc una singura,"un anunt din scandura de brad in grosime de 1cm infipt in pamint" in care a lasat doar o urma adinca de vreo 2-3mm pe un diam. cca.10-12mm.
Azi am tras iarasi dar cu opritorul eliminat, rezultatele au fost minunate in sensul ca la aceeasi tzinta de data asta bila a trecut prin ea lasand o gaura de 13-15mm iar la iesire a rupt bucati de lemn.
Cat e de puternic cati J are nu stim dar cu siguranta sa marit puterea.
Am tras si intr-o conserva cu tabla sanatoasa(nu din alea subtiri)pe care la fel a gaurito.Sper ca vam ajutat cu ceva in dilema modificarilor si sper sa pot pune si pozele cu aceste teste.[/img]
cate cartuse ai tras dupa modificare? s-a reincarcat singur?
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
wanted7

Post by wanted7 »

nu te juca omule cu pila prin teava...o sa se considere modificare, si nu e de bine...n-ai ce face?-fati alta teava daca vrei...
panam

Post by panam »

patru cartuse am tras sa reincarcat normal si prin acesta cred ca sa redus riscul de a se sparge la reincarcare,si dupa cate am auzit multa lume se gandeste sa-si modifice arma pt.ca dupa testele facute de ei se intreaba daca poate sa-i scape de eventualii agresori.Ca si mine de altfel dupa patania de care am avut parte,nici acuma nu cred ca as putea opri cu aceasta arma 8-10 tzigani turbati inbracati in perioada de iarna,mai mult ma bazez pe frica lor care se intreaba oare e arma adevarata sau doar o jucarie.In momentul respectiv cred ca trageam si cu o arma cu glont de speriat ce eram,si daca judec lucrurile mai bine la parnaie decat mort sau schilod
barthy

Post by barthy »

panam wrote:patru cartuse am tras sa reincarcat normal si prin acesta cred ca sa redus riscul de a se sparge la reincarcare,si dupa cate am auzit multa lume se gandeste sa-si modifice arma pt.ca dupa testele facute de ei se intreaba daca poate sa-i scape de eventualii agresori.Ca si mine de altfel dupa patania de care am avut parte,nici acuma nu cred ca as putea opri cu aceasta arma 8-10 tzigani turbati inbracati in perioada de iarna,mai mult ma bazez pe frica lor care se intreaba oare e arma adevarata sau doar o jucarie.In momentul respectiv cred ca trageam si cu o arma cu glont de speriat ce eram,si daca judec lucrurile mai bine la parnaie decat mort sau schilod
daca aveai drept de port si folosinta a unei arme de foc si erai atacat de un grup mare nu te lega nimeni daca trageai si gaureai vreo doua hartane de cioroi; mai mult nu aveai nevoiel la vederea sangelui garoii se opreau sigur si incepeau sa se jeleasca
Nikki

Post by Nikki »

sau sa ii caute pe raposati la buzunare,oferindu-ti si tie un sfert din prada :lol: :lol: :lol:
Dabija

Post by Dabija »

Daca ai ghinionul sa fi nevoit sa foloseste pistolul modificat intr-o situatie de autoaparare ... vei avea muuuulte explicatii de dat la biroul lui Garcea.

traim in romania - si asta ne dispera tot timpul!
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
macarici

Post by macarici »

Dabija wrote:Daca ai ghinionul sa fi nevoit sa foloseste pistolul modificat intr-o situatie de autoaparare ... vei avea muuuulte explicatii de dat la biroul lui Garcea.

traim in romania - si asta ne dispera tot timpul!

Inteleg si sunt de acord sa am mai mult decat explicatii de dat in cazul folosirii armei modificate in scopuri criminale.Dar pt autoaparare?
Cei care modifica arma si o folosesc in scopuri infractionale trebuiesc judecati si condamnati cu mai multa asprime decat "neica Gheorghe"care a rupt sipca din gard si i-a crapat capul lui"neica Ion".Dar daca o pastreaza in siguranta si o folosesc doar in caz de autoaparare sau pt. tir de placere,de ce sa fie urmariti?
barthy

Post by barthy »

Nikki wrote:sau sa ii caute pe raposati la buzunare,oferindu-ti si tie un sfert din prada :lol: :lol: :lol:
FII MAI EXPLICIT TE ROG, D-LE NIKKI ! CE AI VRUT SA SPUI CU ASTA?
arrow
Site Admin

Post by arrow »

barthy wrote:[si gaureai vreo doua hartane de cioroi;
Va rog sa nu va mai exprimati astfel.
panam

Post by panam »

Salut. modificari pt. care cred ca as avea probleme ar fi sa folosesc cartuse cu glontz sau orice alt metal in loc de b.de cauciuc,si acest lucru nu este posibil din cauza obturatiei din capatul tzevi (bila10mm iar tzeava 6mm)doi la mina sar distruge tzeava in mod sigur si cred ca nici nu s-ar incarca automat si nu vad posibil schimbarea bilei din cartus
panam

Post by panam »

dupa cum am spus sa mai imbunatatit,cred!dar dar nu va temeti ca na iesit ditamai 7.62 aceste efecte putem obtine si cu o prastie cu bile.
panam

Post by panam »

ce sa-mi verifice mie pol.arma cu b.de cauciuc eventual le arat autorizatia de la pol.sau ce explicatii sa le dau, daca sun imediat la pol. si le spun ca sunt sau am fost atacat,m-am aparat eventual i-am retinut si ii chem la fatza locului daca e posibil sa vina sa-i aresteze,chiar daca agresorul a fugit sa nu am probleme sun la pol.ca sa nu mearga dupa aia agresorul sa zica la pol. ca un nebun a incercat sa ma omoare.
sorin mok

Post by sorin mok »

panam wrote:ce sa-mi verifice mie pol.arma cu b.de cauciuc eventual le arat autorizatia de la pol.sau ce explicatii sa le dau, daca sun imediat la pol. si le spun ca sunt sau am fost atacat,m-am aparat eventual i-am retinut si ii chem la fatza locului daca e posibil sa vina sa-i aresteze,chiar daca agresorul a fugit sa nu am probleme sun la pol.ca sa nu mearga dupa aia agresorul sa zica la pol. ca un nebun a incercat sa ma omoare.
Esti simpatic! Spui ca in situatia in care ai de a face cu politia le arati "eventual" autorizatia?? "Eventual"!!!!!

Din cate stiu, in orice situatie in care se foloseste o arma si exista urmari, aceasta va fi expertizata. Iar daca o modifici si incalci legea esti pasibil de pedeapsa conform legislatiei in vigoare. Asta daca nu esti Turtureanu sau alt V.I.P local.
Post Reply