VANZARI-CUMPARARI.....O DILEMA DE REZOLVAT

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

reactor

In atentia d-lui Marius

Post by reactor »

Am scris acum cateva zile un email fabricii Voltran din Turcia si asta am primit. Daca puteti sa luati legatura cu ei in Germania la expozitie ar fi nemaipomenit.

"Dear Sir, Madam,

We will be there again like every year…

Looking forward to meeting with you at our booth.

Booth nr: # 3-612

(IWA 2007 OUTDOOR CLASSIC, 9-12 MARCH 2007)

Sincerely yours,

Sumer Esgin

Export Manager

UCYILDIZ ARMS IND.CO.LTD.
Bostanci Cad.Yol Sk.No:14/A, 34775
Y.Dudullu, Umraniye Istanbul - Turkey
Fax : 0090 216 527 67 05
Tel : 0090 216 527 67 10-11 (Ext:133)
e-mail : blow@voltranarms.com
sumeresgin@ucyildiz.com.tr
Web : www.voltranarms.com "
cristib

Post by cristib »

Multumim domnului Marius pentru raspuns! Sper ca la acel targ sa se gasesca si ceva ,,bunatati" pt noi. In ceea ce priveste aspectul vanzarilor sunt sigur ca au scazut. Multi de pe aici au vrut sa cumpere, dar dupa ce au vazut parerile utilizatorilor de diferite marci, sau razgandit. Si ca sa dau 12 mil doar ca sa ma ,, luminez" .....nu stiu ce sa zic. Poate dupa prospectarea pietei de oferte Arrow va aduce acel produs care sa corespunda cerintelor din acest moment: - metal; -putere mai mare; - pret accesibil.
macarici

Post by macarici »

arrow wrote:
cristib wrote:Se pare ca am pus punctul pe i . Vanzari-cumparari = stand by.
Acum ar fi timpul ca Arrow sa intervina. Sunt multi cei care vor sa cumpere dar care vor si ceva bun. Cum facem, domnul Marius? Cred ca dumneavoastra puteti lamuri acest aspect foarte simplu. Ne spuneti pur si simlu <<mai baieti atat se poate, mai mult nu>> si ne-am linistit!! Dar poate aveti o alta varianta ceva mai roz.
Sunt doua aspecte diferite: pretul si diversitatea.
Deocamdata, datorita accizelor, pa pret nu putem face mare lucru.
In ce priveste diversitatea, ne straduim, dar nu e simplu. Credeti ca putem dar nu vrem? N-ar fi in interesul nostru sa aducem si alte produse, unele la preturi f. bune si cu calitati indiscutabile? Deocamdata n-am reusit. Mai incercam. De exemplu, saptamana viitoare avem in Germania cativa colegi ce se ocupa de vanzari si importuri, la un mare targ de articole de vanatoare, arme, etc. Ei au cunostiinta de discutiile de aici, si vor incerca din nou sa discute cu posibili furnizori.

Marius
Sa incerce colegii din Germania sa ia legatura cu furnizori din Rusia si Turcia.Daca aduceti marfa de la ei,dati lovitura!Sunt sigur.
Nikki

Post by Nikki »

Nu ne ramane decat sa ne rugam... :D
arrow
Site Admin

Re: In atentia d-lui Marius

Post by arrow »

reactor wrote:Am scris acum cateva zile un email fabricii Voltran din Turcia si asta am primit. Daca puteti sa luati legatura cu ei in Germania la expozitie ar fi nemaipomenit.
Am transmis, multumesc!

Marius
cristib

Post by cristib »

Inteleg din ce spuneti dumneavoastra domnule Marius ca firma face eforturi pentru aducerea de noi produse(cel putin in ceea ce priveste autoapararea din cate am discutat noi). E bine acest lucru pt ca oferta existenta acum nu prea satisface gusturile tuturor. In cazul in care o sa achizitionati ceva nou la targul din Germania cand o sa avem posibilitatea de a vedea noile produse??? Intreb asta nu pt a ma afla in treaba ci pentru ca azi am dus cu un gust amar autorizatia de cumparare la politie pt ca expira. Si nu se poate prelungi cum a spus un coleg de aici. Trebuie sa faci o noua cerere si dupa aia poti cumpara. Din acest motiv intreb cam in ce perioada vom vedea ceva nou ca sa stiu cum scot autorizatia. Ceea ce am mai aflat de la politie ar fi faptul ca pt fiecare arma achizitionata trebuie sa faci din nou o cerere chiar daca ai un Certificat de detinator pt o arma din aceeasi categorie.
cristib

Post by cristib »

Si ca sa raspund si celor care intreaba de cazier, ca am vazut asa ceva: nu trebuie sa mai umbli dupa cazier.Faceti doar cerere + copie buletin si dupa 3 zile lucratoare primiti raspunsul. Am zis raspunsul si nu autorizatia pt ca cei cu ,, probleme" nu vor primi aceasta autorizatie.
Soimul Maltez

Post by Soimul Maltez »

cristib wrote: nu trebuie sa mai umbli dupa cazier.........
Am zis raspunsul si nu autorizatia pt ca cei cu ,, probleme" nu vor primi aceasta autorizatie.
Dak nu cer kzier de unde drak stiu ei kre-i cu probl. si kre nu? Ii stiu pe nume pe toti cu probl.?
focu' si cartusu'
barthy

Post by barthy »

Soimul Maltez wrote:
cristib wrote: nu trebuie sa mai umbli dupa cazier.........
Am zis raspunsul si nu autorizatia pt ca cei cu ,, probleme" nu vor primi aceasta autorizatie.
Dak nu cer kzier de unde drak stiu ei kre-i cu probl. si kre nu? Ii stiu pe nume pe toti cu probl.?
in arhivele politiei, cazierul judiciar e una si evidenta operativa e alta; un infractor care si-a ispasit pedeapsa sau a fost gratiat, dupa un nr. de ani se reabiliteaza si este sters din cazierul judiciar; la fel si cei amnistiati si isi pot scoate certificate de cazier judiciar curate; in schimb, in evidenta operativa a politiei ramai toata viata cu poza, amprente, obiceiuri si fapte; si in asa fel ei stiu de unde sa aleaga; asemenea evidente au toate politiile din lume;
cristib

Post by cristib »

merci barthy de ajutor! asa e, doar e politie nu casa de pensii.
Principala intrebare ramane totusi tot aia pe care am scris-o mai sus si o repet: daca o sa vina ceva noutati de la targ, dupa cat timp apar pe piata?
Nikki

Post by Nikki »

Stai mai intai sa inceapa si sa se termine targul...Dup-aia asteptam vesti de la Marius... :D
barthy

Post by barthy »

cristib wrote:merci barthy de ajutor! asa e, doar e politie nu casa de pensii.
Principala intrebare ramane totusi tot aia pe care am scris-o mai sus si o repet: daca o sa vina ceva noutati de la targ, dupa cat timp apar pe piata?
la targuri oamenii se cunosc, schimba impresii, se lauda cu ce au, isi promit reciproc sa tina legatura, sa se viziteze si abia dupa ce se intorc de la targ isi fac socoteli pe baza informatiilor acumulate si discuta cu ai lor acasa daca sa se bage intr-o afacere cu cutare sau cu cutare; abia dupa incep propunerile, ofertele, negocierile, renegocierile si cine stie daca se va bate palma intr-un final.....!!!! nimeni nu se baga cu capul inainte la asemenea gen de afaceri; mai ales ca in unele tari se fac cu controlul statului;

se pare ca mai e mult pana departe
Nikki

Post by Nikki »

barthy wrote:se pare ca mai e mult pana departe
Exact!
macarici

Post by macarici »

Bine ar fi daca Marius ne-ar da o data la care sa ne asteptam cu ceva vesti apropo de targul din Germania.
macarici

Post by macarici »

violiv wrote:A dat faliment de multisor. Se pare ca, totusi, nu sunt suficient de multi pasionati de arme incat sa sustina un tiraj de macar 15.000 exemplare pe luna.
Apropo, prietenii Bulgari au de trei luni editia in bulgara a revistei Armi e Tiro - cea mai vanduta revista italiana de arme si una din cele mai tari reviste de profil din Europa. Ei au o piata, noi n-avem!
Poti sa ma indrumi catre alte aparitii de acest gen?Ma intereseaza tot ce tine tehnica armelor.Nu pot sa cred ca suntem asa putini!Poate doar rasfirati.
Post Reply