Nou RG 88 cu bila !

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

macarici

Post by macarici »

barthy wrote:
DaBears wrote:stati calmi ca nu o sa apareti pe strazi cat de curand cu astfel de arme:
1. sunt prea grele
2. daca ati citit pe acolo.... au puterea cuprinsa intre 100 - 200 de J de la distante intre 2,5 - 5 m ....astea numai jandarmii folosesc in Franta....si la noi se folosesc revolverele de pe acel site....insa tot de politai....
le-am trimis un mail celor de uti sa-mi dea amanunte despre revolver
( putere, pret, disponibilitate pt. p.f.)
Cam cat o costa ?Astept amanunte.Acum trebuie sa plec la munca.Ne ''auzim''.
Last edited by macarici on Mon Feb 19, 2007 6:55 pm, edited 1 time in total.
barthy

de la uti

Post by barthy »

sigur o sa va dau de stire; numai sa fiti prin zona
barthy

bila de cauciuc

Post by barthy »

dragii mei, armele noastre de autoaparare cam asa ar trebui sa se comporte nu ca me38 :
Image
violiv

Post by violiv »

@barthy
Ba da, poti! Cu conditia sa reusesti sa treci de toata birocratia de la ei. E ceva mai aproape Moldova.
Nu asta e problema. Cei 38J din prospect sunt la fel de multi ca la pistoalele in discutie mai sus - doar pe hartie.
MP-471 care da jos un om la 10 m, pe bune, este cel visat de cam toti de pe aici dar tocmai pe el n-ai sa-l gasesti nicaieri. Restul, doar ca sunt din otel si lucrate ruseste, in rest fac acelasi lucru.
barthy

Post by barthy »

violiv wrote:@barthy
Ba da, poti! Cu conditia sa reusesti sa treci de toata birocratia de la ei. E ceva mai aproape Moldova.
Nu asta e problema. Cei 38J din prospect sunt la fel de multi ca la pistoalele in discutie mai sus - doar pe hartie.
MP-471 care da jos un om la 10 m, pe bune, este cel visat de cam toti de pe aici dar tocmai pe el n-ai sa-l gasesti nicaieri. Restul, doar ca sunt din otel si lucrate ruseste, in rest fac acelasi lucru.
Adica sa inteleg ca ij 79-9T cu 9mmT, 5oJ se comporta la fel ca un walter sau me38 sau rg88 ? Si de ce sa nu gasesti nicaieri mp471 ? informatiile de site Baikal sunt la misto? si TT-ul de 76J ?
macarici

Post by macarici »

violiv wrote:@barthy
Esti sigur?Adica nici ''pomul laudat''rusesc nu face mare branza?De unde ai informatiile?Daca o arma de autoaparare face ce se vede in pozele puse de barthy,atunci iti confera mai multa siguranta si chiar ai grija sa nu lovesti fata sau alte parti sensibile.Dar daca e numai o pocnitoare si te afli sub stresul momentului,atunci poti sa nu mai tii cont si sa tragi la disperare cu cine stie ce urmari.Din ce am vazut pe forum,nimeni nu stie nimic sigur de puterea armelor cu bila.Le cumperi foarte entuziasmat,dar cand le incerci vezi ca numai reclama e de ele!Ce se vede in poza e facut sigur cu o pusca cu bile din dotarea jandarmilor.
Mad Max

Post by Mad Max »

n-as prea crede ca ranile alea din poza sint facute de bila de cauciuc....
Nikki

Post by Nikki »

ba da...individul este un stelist care a aflat pe pielea lui eficienta jandarmilor...e una din pozele care au circulat dupa meciul dinamo-steaua...
macarici

Post by macarici »

Mad Max wrote:n-as prea crede ca ranile alea din poza sint facute de b
ila de cauciuc....
Daca era altceva decat cauciuc,nu mai statea ala in picioare! Am vazut un film in care un tip este impuscat ''preventiv''cu un glont de plastic.Care o fii efectul real al unui astfel de proiectil?
DaBears

Post by DaBears »

acel individ a fost impuscat cu o pusca cu gloante de cauciuc cred......care nu se compara in putere cu pistoalele puse la dispozitie noua....
barthy

Post by barthy »

DaBears wrote:acel individ a fost impuscat cu o pusca cu gloante de cauciuc cred......care nu se compara in putere cu pistoalele puse la dispozitie noua....
SUNT CARTUSE CA CELE DE LA UTI : 12/50;
Cartuşul 12/50mm monoproiectil FUN TIR

Cartuş cu praf negru, cu proiectil sferic de cauciuc, cu masa de 4,5 g şi diametru de 18 mm
Distanţa recomandată de tragere: 5 - 20 m (În funcţie de distanţă, efectul asupra ţintei este diferit.)
Detonare foarte puternicã: 130 dB
Cartuşul 12/50mm cu bile de cauciuc

Cartuş cu praf negru, conţinând 12 bile de cauciuc, cu o masă de 0,3 g şi un diametru de 7,5 mm fiecare
La o distanţă de tragere de 15 m, zona de dispersie a bilelor de cauciuc are un diametru de 1 m.
Forţa de oprire la 6 m: 38 Kg/m2, repartizatã pe 12 bile
Nivel de penetrare: 0
Detonare foarte puternicã: 130 dB
Nikki

Post by Nikki »

barthy wrote: FUN TIR
Ce tare e asta... :lol: :lol: :lol:
Si civilii pot procura asa ceva de la UTI???
barthy

Post by barthy »

Nikki wrote:
barthy wrote: FUN TIR
Ce tare e asta... :lol: :lol: :lol:
Si civilii pot procura asa ceva de la UTI???
pe mine unul nu m-ar deranja sa tin asa ceva dupa usa
Nikki

Post by Nikki »

Sunt curios daca se poate...ar fi o afacere foarte buna :D
Mad Max

Post by Mad Max »

cred ca visam prea mult....
eu unul zic sa ne multumim cu ce avem, pt ca altceva mai bun nu cred ca pupam... :D
Post Reply