In atentia Arrow

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
macarici

In atentia Arrow

Post by macarici »

A-ti testat posibilitatea unei colaborari cu Cugir-ul pt. arme non letale?In nici un caz arme din zamac!Tot bantuind pe forum am vazut ca e si Carpati pe gaz.Cu bila de cauciuc ar avea un succes de piata.Parerea mea....!Chiar nu e nimeni destupat la minte la Cugir?Nu spun ca s-ar relansa industria de armament cu asemenea comanda,dar tot e ceva decat nimic!
barthy

cugir

Post by barthy »

fi serios amice !!! politicienii nu stiu cum sa inchida fabrica mai repede.
macarici

Post by macarici »

Da am auzit si eu povestile cu situatia exportului de armament dinainte de"89.Daca nu eram lideri,oricum aveam o pozitie fruntasa.Ne-am sculat noi de la masa ca sa se aseze altii.Altii mai smecheri pt.ca la noi n-a fost un cap mai luminat.Sau poate a fost,dar sunt alte interese la mijloc,interese care nu coincid cu cele nationale....
neluvasiu

Post by neluvasiu »

in ceea ce priveste umc-eul a fost o adevarata industrie de armament cum sar zice aici se poate face si pe dracu dar sa-mi dai pielea sa-l imbrac asa ca daca nu ar existe interese pentru distrugerea acestei industrii totul ar fi ok dar de aici nu pica nimic la politic asa ca mentinem taxa auto ( taxa tariceanu ) ca acolo se tra sforile
un nou inceput un semn bun
Post Reply