Nou RG 88 cu bila !

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

arrow
Site Admin

Post by arrow »

cyrus12 wrote:As avea o intrebare pentru Dl Marius:De ce Dl-e Marius nu faceti "galagie"inpotriva c.....-lor astea de accize care daca stam sa ne gandim va afecteaza afacerea destul de mult,de ce cei din acest domeniu se complac cu regulile actuale(si aici ma refer de cei din ARW ,HunterShop, Huter Vip,Top Gun ,Etc)(scuzati pubilcitatea).Chiar nu meritam si noi (clienti dumneavoasta ) o oferta mai diversificata ,preturi mai decente??Cat mai va trebui sa visam cu ochi deschisi la "frumusetile" din magazinele Europei si Americi. Sunt multe de spus si putin loc.Poate vrodata daca Dl Marius vrea sa auda si pozitia noasta ii stau la dispozitie.
Pentru toata lumea de pe forum sunt Marius, nu Dl. Marius.

Am incercat cate ceva. Problema noastra este ca d.p.d.v. macroeconomic, contributia noastra la buget este atat de mica, incat nu se vede. E mult dupa virgula. Acesta e motivul principal pt. care vocea noastra nu prea are cine stie ce putere si nu se aude acolo unde trebuie.
Speram totusi in vremuri mai bune.
sorin mok

Post by sorin mok »

[quote="arrow]
Un alt motiv pt. care e posibil ca adaosul firmelor de la noi sa fie mai mare ca in vest, este nivelul redus al vanzarilor. Cand puterea de cumparare e mica (asa cum e la noi), numarul de unitati de produs (oricare ar fi acesta) este mic, deci nivelul vanzarilor, vrand-nevrand este mic. Ca sa poti sustine cheltuielile fixe (cele enumerate mai sus) si sa mai ramana si un profit oarecare (ca nu suntem ONG), trebuie ca adaosul sa fie corect dimensionat. Reducerea preturilor in speranta cresterii semnificative a vanzarilor nu este "cheia" problemei in orice situatie.
Mai sunt desigur aspecte pe care nu le pot face publice, si sper ca intelegeti acest lucru.

Numai bine,
Marius[/quote]

Si atunci, o solutie - vorba vine, ca nu sunt de meserie - ar fi si comercializarea armelor de alta provenienta decat cea germana. Am mai spus-o, si o voi mai spune-o: nu e nici o "rusine" sau "decadere" in a comercializa, pe langa armele amintite (scumpe prin definitie:made in Germany, deh), si arme de provenienta turca sau bulgara: Voltran, Blow, Stalker, Class etc atata timp cat , asa cum ati spus, importul din Rusia sau Ucraina ridica diverse probleme.

Sunt arme care au preturi in magazinele din Bulgaria (ma refer la cele cu gaz) ce incep cu 30E si se termina la 60E. In acest caz, cu tot cu acciza si diversele cheltuieli pe care le-ati mentionat, ar ajunge poate la 100E. Ceea ce este deja la indemana multor romani. Poate ca finisajul nu este la inaltimea celor germane, dar macar sunt din otel (majoritatea). In orice caz, in linkurile pe care le-am pus in alte ocazii si in pozele de pe forumurile rusesti si ucarinene, arata foarte bine.

Numai un exemplu:

[img=http://img5.imagevenue.com/loc42/th_68117_=====367117_122_42lo.jpg][img=http://img165.imagevenue.com/loc187/th_68119_=blow99429_122_187lo.jpg][img=http://img163.imagevenue.com/loc57/th_68124_=blow299584_122_57lo.jpg][img=http://img121.imagevenue.com/loc23/th_68128_=blowr003_122_23lo.jpg]
AC Sniper

Post by AC Sniper »

arrow wrote: Va dau un simplu exemplu: in Germania, armele cu aer comprimat se pot vinde in magazine obisnuite, in care se gasesc cutite, lanterne, darts, arcuri, brichete, etc., pe cand la noi, ca sa poti vinde arme cu aer comprimat, firma importatoare trebuie sa indeplineasca conditiile pt. a fi autorizata ca armurier (depozit, personal, paza, transporturi), magazinul trebuie sa indeplineasca conditiile pt a fi autorizat ca armurier (grilaj, buncar, supraveghere video, contract cu o firma de paza, personal instruit, etc.). Toate astea, dincolo nu sunt necesare, si credeti-ma, nu costa putin.

Numai bine,
Marius
Se pare ca nu magazinele sunt de vina ci legile tampite care se dau in statul asta cand vine vorba de arme.Asa ceva,va spun drept la toti,m-a lasat "masca" cum se spune,referindu-ma desigur la ce conditii trebuie sa indeplineasca o societate comerciala la noi pentru a putea comercializa arme cu aer comprimat.De parca ar fi tunuri si mitraliere,nu alta, :lol: :lol: :lol: !Pe langa faptul ca nu au mai mult de 220m/s(majoritatea nici atat) se impun de catre stat niste conditii putin spus stupide,chiar absurde.Se pare insa ca mult timp de-acum inainte, armele,chiar si cele care trag cu aer comprimat si tot ce este legat de ele va ramane in Romania un subiect tabu
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
OlDirty bastard

Post by OlDirty bastard »

vreau sa postez shi eu un film cum fac? :shock: :?:
ROHM RG88 Kal. 10x22T
sorin mok

Post by sorin mok »

OlDirty bastard wrote:vreau sa postez shi eu un film cum fac? :shock: :?:
Vezi aici:
http://rapidshare.com/
violiv

Post by violiv »

Apropo de armele turcesti. Sa stiti ca in urma cu 15 ani a fost un adevarat 'boom' al importurilor din Turcia. Cel putin in materie de arme de vanatoare. Rezultatul: zac cu zecile in consignatie. S-au dovedit mult mai slabe decat concurenta vestica sau estica. Astazi, numerosi producatori europeni sau de peste ocean au preluat firme turcesti de arme (mana de lucru ieftina, traditie existenta), produsele lor au crescut in calitate acolo unde seful e tare dar si preturile au saltat in consecinta. Poate nu costa cat o arma vest-europeana dar trebe sa scoti ceva bani din buzunar pentru o arma de calitate. Multi din producatorii turci mai au o buba: sunt neseriosi in ceea ce priveste derularea contractelor.
Treaba cu piata este la fel de adevarata. Baikal-ul, de ex., vinde in USA cu 35% mai ieftin decat la ei acasa pentru a-si mentine o cota de piata si un nume. La noi, ce pret poti sa soliciti, ca importator, cand vinzi intr-un an cat in Rusia intr-o zi?!
Ce ne rezerva viitorul? Iata concluzia intalnirii avute de capii marilor producatori de arme la Shot Show-ul din Vegas, in urma cu o luna: fara implicare in industria din Turcia acum si in cea din China in viitorul apropiat, multi vor da faliment!
Ca urmare, poate vom avea arme bune din Turcia, China, India, etc dar pretul lor nu va ramane multa vreme mic.

P.S. Cam ce tratament credeti ca au putut sa aplice otelului din care este construit un pistol de 30E? Cel mult vopsea!
barthy

ARMELE RUSESTI AU CUMVA RAIE ???????????????

Post by barthy »

foarte multi forumisti ( printre care si eu ) se minuneaza si tanjesc dupa o arma ruseasca; daca cererea este asa mare, armurierii ce demersuri au facut pentru importul acestor produse? a fost contactat producatorul (baikal)?; daca da, care a fost opinia lui?; au fost consultate autoritatile de resort romane? daca da, care a fost opinia lor?; mai mult ca sigur ca 90% din detinatorii de arme de autoaparare din RO se vor grabi sa-si schimbe zamacul cu un mp471 sau un 79-T; vanzarile vor creste plus comisionul de consignatie pt. a scapa de armele vechi; CHIAR NU DETINE NIMENI UN PISTOL RUSESC CU BILA, SA NE POVESTEASCA CUM L-A PROCURAT? CHIAR NICIUN COMERCIANT ROMAN NU A INCERCAT SA IMPORTE PISTOALE RUSESTI CU BILA?
barthy

vad ca nu raspunde nimeni

Post by barthy »

va mai atat putin daca va arat ceva? :
http://www.umarex-m.ru/catalog.php?id=133&cat=600

ESTE SUPERARMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OlDirty bastard

Post by OlDirty bastard »

Am atasat un filmuletz cu sunetul care il scoate un rg88
http://rapidshare.com/files/16848043/zz1.avi.html
ROHM RG88 Kal. 10x22T
Nikki

Re: vad ca nu raspunde nimeni

Post by Nikki »

barthy wrote:va mai atat putin daca va arat ceva? :

TT-ul ala din cate stiu este slab si are mari probleme de precizie...Ca arma e impunator,dar foarte impractic...e prea mare.
Tot Baikal si Fort rulz... :D
barthy

Re: vad ca nu raspunde nimeni

Post by barthy »

Nikki wrote:
barthy wrote:va mai atat putin daca va arat ceva? :

TT-ul ala din cate stiu este slab si are mari probleme de precizie...Ca arma e impunator,dar foarte impractic...e prea mare.
Tot Baikal si Fort rulz... :D
nu-mi vine sa cred!!! eu am folosit multa vreme TT autentic si dadea clasa la alte tipuri de arme; asta cu bila are si cartusul mai mare (x32) si 76J !!! la capitolul precizie nu cred ca poti gresi tinta la 10 m; totusi cum se face ca nu se aduc in romanica ?
barthy

sa nu radeti de mine !!!!!!!!!!!!!!!

Post by barthy »

OlDirty bastard wrote:Am atasat un filmuletz cu sunetul care il scoate un rg88
http://rapidshare.com/files/16848043/zz1.avi.html
cum fac sa vad si eu filmul asta ?
barthy

Re: AM TRAS CU RG88!!!!!!!!!!!!!!!

Post by barthy »

sorin mok wrote: Trage intr-un butoi mic (plastic gros sau tabla) umplut cu apa sau nisip si vezi daca il misti 1 cm!
Am facut ce ai zis. Am folosit ca tinta un bidon de masline plin cu 5 litri de apa ( PE de 2mm ). Am tras doua lovituri de la 5 m si una de la 3m. Proiectilele au lasat urme adanci in peretele bidonului dar nu l-au miscat din loc; plus ca bilele s-au intors si mi-au vajait pe la urechi. Priviti pozele:
Image
Image
jalnic!!!!!!!!!! il vand si-mi iau rusesc
reactor

Post by reactor »

Ceva din Turcia. Mi s-au parut interesante. 8)
reactor

Post by reactor »

Post Reply