o pot imbunatati?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
heinrich88
o pot imbunatati?
am o deltamax de la gamo calibru 4.5.intrebarea mea este (sunt nou in domeniu) o pot imbunatati?viteza la iesire e de 150m/s.pot mari puterea,sa zicem sa mearga pana la 200m/s?cum?
Mai multe raspunsuri la intrebarile tale vei gasi pe www.clubairguns.ro/forum 
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
-
heinrich88
Puterea la o arma spring-piston cred ca tine mai mult de cat de puternic si de cat de precomprimat este acel arc in ea.Deci un arc mai puternic presupune sa aiba mai multe spire si sa fie mai gros.La Delta Max-ul tau nu cred sa poti sa-l faci mai puternic decat este si chiar daca ai reusi ai risca sa distrugi arma care nu rezista la un arc mai puternic si comprimat mai tare in cilindru.Intreaba-i pe baietii de pe clubairguns si-o sa-ti explice ei mai bine
.
ADRIAN
-
heinrich88
da...am fost p forum si mam lamurit;) o ultima intrebare...tot p net am gasit asta:dak pun intrun cilindru o moneda gen 5 bani,proiectil plumb,alta moneda,umplu cu apa,las peste noapte,rezultatul ar fi k alik se acopera cu un strat de cupru sau asa ceva si ar mari putin greutatea proiectilului de unde rezulta mai mult damage la impact+k il face mai dur....a incerkt cineva?se merita?si in plus nu se mareste in diametru?ar putea sa imi "raneasca" arma?
Intr-un Delta Max pelet mai greu inseamna viteza mai mica deci recomandat este pelet foarte usor in arme cu ac de putere mica.Daca vrei mai multe putere schimba arma cu un CFX sau Hunter 440 in cal. 6,35.Sau mai nou cea mai puternica arma cu ac de la ARROW desi nimeni nu prea a bagat-o in seama si anume BSA Lightning XL in cal.6,35mm.Aici sunt mai multe informatii http://www.airgunsofarizona.com/BSA%20L ... 0Page.html ENJOY!!!

ADRIAN