probleme shadow 1000

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Adrianpacurici

probleme shadow 1000

Post by Adrianpacurici »

in decembrie mi-am luat o pusca cu AC Shadow 1000..am fost f multumit de ea.pana acu o saptamana cand un prieten si-a luat si el una..acelasi model si spre deosebire de a mea , a lui e mult mai silentioasa..si am impresia ca e si mai puternica...ca silentioasa ma refer la faptul ca nu se aude acel zbarnait al arcului, care dupa ce am tras cu a lui ,a inceput sa ma deranjeze din ce in ce mai mult (zbarnaitul e mai puternic decat "explozia" in sine)..iar ca test de putere am incerca pe o scandura de gard..scandura prin care alica trasa de arma lui a trecut..spre deosebire de a mea :? ..ce ar trebui sa fac?..arma e in garantie si banuiesc ca ar trebui sa se repare...ce ma sfatuiti?
SHADOW 1000
sorin mok

Post by sorin mok »

Este in garantie. Ai tot dreptul sa soliciti inlocuirea sau in cel mai rau caz, repararea ei. Are totusi numai 1 luna de folosire!!!
arrow
Site Admin

Re: probleme shadow 1000

Post by arrow »

Adrianpacurici wrote:in decembrie mi-am luat o pusca cu AC Shadow 1000..am fost f multumit de ea.pana acu o saptamana cand un prieten si-a luat si el una..acelasi model si spre deosebire de a mea , a lui e mult mai silentioasa..si am impresia ca e si mai puternica...ca silentioasa ma refer la faptul ca nu se aude acel zbarnait al arcului, care dupa ce am tras cu a lui ,a inceput sa ma deranjeze din ce in ce mai mult (zbarnaitul e mai puternic decat "explozia" in sine)..iar ca test de putere am incerca pe o scandura de gard..scandura prin care alica trasa de arma lui a trecut..spre deosebire de a mea :? ..ce ar trebui sa fac?..arma e in garantie si banuiesc ca ar trebui sa se repare...ce ma sfatuiti?
Arma e in garantie. Trimite-o la noi la service pe filiera inversa cumpararii, impreuna cu documentele de garantie si cu descrierea cat mai amanuntita a defectiunii.

Marius
Adrianpacurici

Post by Adrianpacurici »

multumesc..am sa o trimit inapoi
SHADOW 1000
Post Reply