vox wrote:Mad Max...e simplu , sa zicem ca un pistol costa laproducator 100Euro si accizele sunt de 100% adica inca 100Euro la care sa mai adaugam transportul impartit pe bucata de 10 euro deci costul pistolului ar fi 210 Euro la care se adauga TVA si va ajunge la 249EURO iar tot pana la 1271RON este profit sau adaos (spunei cum vrei ) numai ca este cam mare. Asa obisnuiesc patronii in Romania ca altfel cum ar lua Jeep-ul in 6 luni sau vila in 2 ani ????? Mai ales cand este vorba de exclusivitate:) .
Nu stiu eu ungureste sau ruseste sa pot gasi cat costa pistolul acesta afara ca as putea sa-i calculez pretul final cu adaosul celor de afara si va garantez ca nu iese mai scump ca la noi. Un asemenea pistol nu poate costa mai mult de 70-80Euro in Germania la fabrica. Asa se intampla si cu munitia.Abia astept sa vina o franciza straina cu un magazin de arme la noi sa vezi atunci preturi si adaosuri de 10%.
La matematici, am aflat mai demult ca esti tare. Acum, iata ca esti bun si la afaceri. Daca e asa simplu de ce nu te apuci tu? Baga repede de-un gipan si viluta pana vin nemtii aia cu 10%.
IZH-77 Gas Pistol a fost anul trecut la CT cam 900 RON. Avand in vedere ca este cel mai ieftin din gama la producator, va faceti o idee de cat ar ajunge la noi celelalte arme.
violiv wrote:IZH-77 Gas Pistol a fost anul trecut la CT cam 900 RON. Avand in vedere ca este cel mai ieftin din gama la producator, va faceti o idee de cat ar ajunge la noi celelalte arme.
Daca un IJ77 de 2000ruble (59E) se vinde la noi cu 900Ron, e clar cat ar costa un IJ 79T care costa 8000ruble (232E)!!
vox wrote:Mad Max...e simplu , sa zicem ca un pistol costa laproducator 100Euro si accizele sunt de 100% adica inca 100Euro la care sa mai adaugam transportul impartit pe bucata de 10 euro deci costul pistolului ar fi 210 Euro la care se adauga TVA si va ajunge la 249EURO iar tot pana la 1271RON este profit sau adaos (spunei cum vrei ) numai ca este cam mare. Asa obisnuiesc patronii in Romania ca altfel cum ar lua Jeep-ul in 6 luni sau vila in 2 ani ????? Mai ales cand este vorba de exclusivitate:) .
Nu stiu eu ungureste sau ruseste sa pot gasi cat costa pistolul acesta afara ca as putea sa-i calculez pretul final cu adaosul celor de afara si va garantez ca nu iese mai scump ca la noi. Un asemenea pistol nu poate costa mai mult de 70-80Euro in Germania la fabrica. Asa se intampla si cu munitia.Abia astept sa vina o franciza straina cu un magazin de arme la noi sa vezi atunci preturi si adaosuri de 10%.
La matematici, am aflat mai demult ca esti tare. Acum, iata ca esti bun si la afaceri. Daca e asa simplu de ce nu te apuci tu? Baga repede de-un gipan si viluta pana vin nemtii aia cu 10%.
Soimule care e treaba frate? ce te deranjeaza la ce am scris? Sau te-ai prafuit si tu cu putin praf de patron de genul asta? Am demascat vreun adevar sau ce?
Nu trebuie sa ma apuc eu de asa ceva ca vila si jeep nu doresc inca poate peste cateva cutremure si ceva drumuri mai sparte. Dar exista solutii dupa ce iei permisul de arma sa-ti comanzi de oriunde si din orice tara arma care este deja omologata si se vinde la noi . Stai linistit ca nu voi incepe afacere cu arme ca eu nu am liceenta pentru asa ceva dar sa sti ca exista posibilitatea sa aduci pentru tine si sa-l vinzi la cineva cu permis mai tarziu.(asa cred ,sau ai obligatia sa-l vinzi tot prin intermediul magazinelor de arme sub regim de consignatie )
La magazinul "Cartus" din Chisinau munitia cu cauciuc - productie occidentala (ca cea CSI e mai scumpa) - costa 9,3lei moldovenesti, adica 1Ron.
Cum oare un produs UE costa 1Ron intr/o tara care nu e in UE (deci taxe si altele), care e mai la est decat Romania (deci transport mai scump) iar la noi, in UE, costa 4Ron?
Mister, nu?
Pentru o idee si mai clara a nivelului de preturi, un Walther P 22 in 10x22T costa ~ 7000 ruble, ~700 RON la rusi, un IJ 79 e 140$ in Moldova unde un IJ 53 (pistol 4,5 aer spring piston) este 90$ iar la CT 400 RON, un MP 651K (pistol CO2 4,5) este 155$ si eu am cumparat unul cu 400 RON iar un DROZD este 210 $ si la noi 1000 RON.
Sunt diferente mari sau mai putin. Functie de ce numa ei stiu! :shock:
Eu vreau un revolver replica NAGANT (chiar daca nu e cine stie ce performanta, arata intimidator) care e la ei ~600 RON si as da si dublu sau mai mult da nu-l aduce nimeni. :cry:
Uitandu-ma la site-ul celor de la Cartus,am observat ca tot la arme de autoaparare gasesti si un anume FORT 12-P,la 350$,spre deosebire de 140$ cat e baikal-ul...
Am gasit si o poza
atasata la un articol despre un nene care s-a sinucis tragandu-si in cap cu asa ceva...
Oricum nu asta conteaza...ideea e ca pistolul e ucrainian,,are magazie de 12 si pare ceva in genul lui mp471...dar arata mai bine
Voi mai stiti ceva de arma asta?(in afara de faptul ca ne facem cu totii sange rau...)
Chiar nu este nimeni pe-aici care sa-si fi cumparat un pistol de asta rusesc direct de la mama lui,din "mother Russia" si sa ne spuna si noua cum se face si impresii despre arma.Nu cred ca-i asa mare minune sa-ti iei pistol cu bila de cauciuc din Rusia si o rezerva de vreo 100 de cartuse si sa vii cu el in tara sau sa ti-l trimita cineva de acolo prin posta.Doar este arma neletala pentru care iti trebuie doar o notificare de la politie pe care o arati la vama vamesului si gata.Doar ca trebuie sa rezolvi cumva cu acciza de 100% ca sa iesi mai ieftin .
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
AC Sniper wrote:Chiar nu este nimeni pe-aici care sa-si fi cumparat un pistol de asta rusesc direct de la mama lui,din "mother Russia" si sa ne spuna si noua cum se face si impresii despre arma.Nu cred ca-i asa mare minune sa-ti iei pistol cu bila de cauciuc din Rusia si o rezerva de vreo 100 de cartuse si sa vii cu el in tara sau sa ti-l trimita cineva de acolo prin posta.Doar este arma neletala pentru care iti trebuie doar o notificare de la politie pe care o arati la vama vamesului si gata.Doar ca trebuie sa rezolvi cumva cu acciza de 100% ca sa iesi mai ieftin .
Ba exista!
E userul Axy29 de pe Softpedia:http://forum.softpedia.com/index.php?sh ... 988&st=330
care a cumparat Fort 17 de la Chisinau.
I-am trimis un PM si l-am invitat aici sa ne povesteasca ce si cum dar vad ca nu a raspuns invitatiei. Poate mai incearca cineva sa-l contacteze.
Oricum, din cauza legii idioate si a guvernantilor tampiti, acciza si taxele depasesc valoareamarfii!!
PS> orice marfa o poti cumpara in Romania in rate. Dar arme neletale: tir si autoaparare, nu. Nu stiu de ce!
Hmmm,frumos este putin spus,este SUPEEEEEERB Numai il privesti si te indragostesti...Imi place teribil si daca ar mai avea si vreo 50 de joules cel putin ar fi alegerea ideala pentru un pistol de autoaparare.Asa ceva intr-adevar ar fi eficient ca arma de autoaparare.
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"