Nou RG 88 cu bila !
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Scump??? mai scum e pretul tau decat al meuNikki wrote:Scumpule...poate nu ai citit cu atentie,dar eu ma refeream la pretul unui glont(cu bila de cauciuc) la top-gun,pret care acum 6 luni era de 5ron...poate acum sa fie mai scump,nu stiu.vox wrote:Desteptule...ai luminat poporul cu matematica ta. La cursul de azi $2 =5,22RON iar pretul unui cartus la AWR este de 4,5 RON si acum ia vezi 100de cartuse te mai costa $50????
La matematica am invatat cu totii in scoala generala ca 5 este mai aproape de 5,22 decat 4,5...Cu alte cuvinte cand sorin mok a spus 2$ a avut dreptate,pentru ca se gaseste munitie si la acest pret. Eu nu am spus niciodata ca la Arrow munitia nu ar fi 4,5ron
In al doilea rand...cand am zis eu ca 100 de cartuse sunt 50$ ???
Undeva,pe aici, faceam o comparatie intre cat costa 20(douazeci) de cartuse la noi si cat costa 20(douazeci) de cartuse la rusi...
Si in al treilea rand este ARW
Un sfat : dute unde a zis Mad Max cu 40$ si ai sa vezi ca iei mai mult de 20 de cartuse (si alea cu bila de cauciuc ca la asta ma refeream si prima oara) Sper ca despre asta se vorbeste in acest forum...
Si hai ca sa inchei subiectul cu tine ca nu are rost si nici nu este constructiv: Daca vrei sa te faci de rusine singur ia telefonul ,mergi in fata oglinzii si suna la ARW (e bine asa?) si intreba pretul unui cartus cu bila de cauciuc dupa care uitate atent in aglinda cateva minute.
Mad Max-multumesc de de informatie foarte bine punctat.
De cativa ani de cand exista forumul asta, n-a fost nimeni suspendat si nu cred ca se va intampla tocmai acum.vox wrote: Probabil ca forumul este al dumneavoastra dar asta nu va da drept de judecator si nici nu aveti aceasta calificare. Nu am jignit pe nimeni cu acea fraza si nu am vorbit urat. Am atras atentia cuiva care a binevoit sa ma atace cu niste neadevaruri si pe deasupra dezinforma si publicul cu acele calcule eronate. Probabil ca dansul trebuia sa-si ceara scuze primul vazand ca am dreptate si ca ma contrazice aiurea. Dvs. lucrati la AWR si ar trebui sa cunoasteti preturile si realitatea. Eu am sentimente bune si fata de Dvs. deoarece am precizat pretul real mai mic ca la Top Gun si nu am aclamat ca totul ar fi mai scump decat este in realitate .(ceea ce sperie clientii de obicei) . Daca considerati ca trebuie sa ma suspendati de pe acest forum ,e ok dar parerea publica va sanctiona asta cu timpul si vor vedea adevaratele intentii. (totul depinde de dvs.)
P.S. viata e dura si unii vorbesc mai pe direct, nu am venit aici sa mangai pe nimeni sau sa fac declaratii de dragoste. Timpul costa bani si am folosit forumul cu intentii de a clarifica cateva aspecte in legatura cu subiectul.
Cu stima.
v0x
Numai bine,
Marius
Scumpule...de ce sa sun la ARW(felicitari ca ai reusit...)??? Am zis mai devreme ca stiu ca pretul la ei e de 4,5 ron(nu sti sa citesti bine? sau poate citesti printre randuri si iti scapa unele amanunte...?)vox wrote: Daca vrei sa te faci de rusine singur ia telefonul ,mergi in fata oglinzii si suna la ARW (e bine asa?) si intreba pretul unui cartus cu bila de cauciuc dupa care uitate atent in aglinda cateva minute.
Oricum,ai dreptate,nu are sens sa continuam...dar poate postezi si tu ceva mai interesant decat sa te iei de niste prapadite de rotunjiri de 50-60 de bani...ca nu asta e scopul forum-ului...
Vezi???? faci ce faci si iar te umpli de "castane" ,cred ca-ti place in maro. Nu puteai sa stai cuminte in banca ta?Nikki wrote:Scumpule...de ce sa sun la ARW(felicitari ca ai reusit...)??? Am zis mai devreme ca stiu ca pretul la ei e de 4,5 ron(nu sti sa citesti bine? sau poate citesti printre randuri si iti scapa unele amanunte...?)vox wrote: Daca vrei sa te faci de rusine singur ia telefonul ,mergi in fata oglinzii si suna la ARW (e bine asa?) si intreba pretul unui cartus cu bila de cauciuc dupa care uitate atent in aglinda cateva minute.
Oricum,ai dreptate,nu are sens sa continuam...dar poate postezi si tu ceva mai interesant decat sa te iei de niste prapadite de rotunjiri de 50-60 de bani...ca nu asta e scopul forum-ului...
Ai mai zis ca stiai de pretul de la ARW de 4,5RON atunci de ce dezinformezi lumea?
Asa patesti cand incerci sa ai ultimul cuvant si nu sti ce spui.
OMULE!!!! eu cand ziceam de 5 ron NU ma refeream la ARW!!!
Nu stiu de unde esti, dar in Bucuresti mai sunt si alte magazine (top gun, hunter vip etc) care au si ele preturile lor...
Apropo...vezi ca si tu DEZINFORMEZI(ce termen pompos ai ales pentru o treaba atat de hilara,dar hai sa il folosesc si eu)pretul la ARW este 4 ron...
de cine se mai rade acuma?
Citeste naibii cum trebuie si lasa dezinformarea...ca devii penibil(ma rog...deja esti):lol:
Sper ca de data asta vei fi in stare sa intelegi...
Si mai lasa castanele in castan...ca nu e timpul lor
Nu stiu de unde esti, dar in Bucuresti mai sunt si alte magazine (top gun, hunter vip etc) care au si ele preturile lor...
Apropo...vezi ca si tu DEZINFORMEZI(ce termen pompos ai ales pentru o treaba atat de hilara,dar hai sa il folosesc si eu)pretul la ARW este 4 ron...
Citeste naibii cum trebuie si lasa dezinformarea...ca devii penibil(ma rog...deja esti):lol:
Sper ca de data asta vei fi in stare sa intelegi...
Si mai lasa castanele in castan...ca nu e timpul lor
Last edited by Nikki on Fri Jan 26, 2007 10:40 pm, edited 3 times in total.
pt vox:
Chiar acum ma uitam pe lista de preturi si...ca sa vezi...iata ca sub 10x22t este si calibrul .380...si costa o versiune 4,87 ron iar alta 5 ron... si la alte magazine gasesti oricare calibru dintre cele doua de la 5 ron...
Acum cine s-a facut de cacao???
Pe viitor mai verifica inainte sa dai cu bata...vezi ca exista si cartuse de 5 ron (unde $=2,6 ron...sper sa nu ti se mai para si 20 bani o DEZINFORMARE):lol:
,DEZINFORMATORULE!!!! auzi la el...4,5 ron cand e de fapt 4

Chiar acum ma uitam pe lista de preturi si...ca sa vezi...iata ca sub 10x22t este si calibrul .380...si costa o versiune 4,87 ron iar alta 5 ron... si la alte magazine gasesti oricare calibru dintre cele doua de la 5 ron...
Acum cine s-a facut de cacao???
Pe viitor mai verifica inainte sa dai cu bata...vezi ca exista si cartuse de 5 ron (unde $=2,6 ron...sper sa nu ti se mai para si 20 bani o DEZINFORMARE):lol:
Last edited by Nikki on Fri Jan 26, 2007 11:10 pm, edited 1 time in total.
Disputa e inutila!
Nu conteaza ca un cartus cu cauciuc costa 2$ sau 1,7$. Nu asta e important. Important este faptul ca el costa mult mai mult, la cele 0,7g, decat unul "adevarat" - a se citi letal -iar pretul sau este prohibitiv.
Ca sa ai siguranta ca poti nimeri un agresor acolo unde vrei tu, si nu in ochi, gat sau testicule, si ca sa cunosti exact posibilitatile armei, trebuie sa exersezi. Iar ca sa tragi 2-3 incarcatoare la o sedinta de tragere, mie personal mi se pare exorbitant, REPET, raportat la pretul munitiei letale, de vanatoare.
Vezi aici preturi rezonabile:
http://www.arw.ro/main2.php?curent=1&cu ... cu%20glont
Nu conteaza ca un cartus cu cauciuc costa 2$ sau 1,7$. Nu asta e important. Important este faptul ca el costa mult mai mult, la cele 0,7g, decat unul "adevarat" - a se citi letal -iar pretul sau este prohibitiv.
Ca sa ai siguranta ca poti nimeri un agresor acolo unde vrei tu, si nu in ochi, gat sau testicule, si ca sa cunosti exact posibilitatile armei, trebuie sa exersezi. Iar ca sa tragi 2-3 incarcatoare la o sedinta de tragere, mie personal mi se pare exorbitant, REPET, raportat la pretul munitiei letale, de vanatoare.
Costurile de producere sunt mai mici la munitia adevarata,pentru ca aceasta se face la scara mult mai mare decat cea de autoaparare...nu stiu daca e adevarat,dar eu asa cred...in plus s-ar putea sa fie preturi asa mici pentru ca e concurenta mare intre producatori,in timp ce la autoaparare eu stiu doar 4 firme care produc: Fiocchi,Tekhkrim,Wadie(de care am aflat recent de la Mad Max),si ultima cea care produce cartusele cu inscriptia U.A.G pe capsa...sorin mok wrote:Disputa e inutila!
Tu stii ceva de cartusele Wadie?
Mai Nikki ...te distreaza incat ai inceput sa faci ca "detergentul".Nikki wrote:stiu ca e inutila,dar pe mine ma distreaza...oricum am terminat ca deja devine plictisitor
Pai cine sa te mai inteleaga? mai devreme ai zis ca tu stiai preturile de acum 6 luni si ai decis sa ma contrazici cand eu in acea zi ma intorsesem de la ARW (magazinul de langa gara de nord) .Dupa care ai incercat so scalzi ca era pret vechi ....ca acum 6 luni era cursul altfel....concluzia este ca ai scos ceva pe gura si urasti sa admiti ca esti gresit. Deci intre tine cu stiri de acum 6 luni si eu cu pretul din ziua aceea cine dezinforma ???? Daca mai argumentezi mult se pote sa scada pretul iar....ba se pot scoate si accizele si vi si tu cu preturi noi sa ma dovedesti
Hai lasa treburile astea la oameni seriosi si vezi sa nu te impusti cu pistolul ala care il ai ca te uzi la par (incarcal cu apa calda macar):))
e pentru ultima oara si incerc sa clarific...
pretul de acum 6 luni(uita-te atent in posturi) nu era pentru ARW,ci pentru top gun(trebuie sa stii magazinele)
pretul la ARW a fost 4,5 ron dar acum e 4 ron... uita-te chiar aici pe site
si site-ul a fost acualizat ieri sau alaltaieri...
http://www.arw.ro/main2.php?curent=1&cu ... utoaparare
nici nu mai pomenesc de cartusele de 5 ron ca iar te faci ca nu vezi(dar le gasesti in link...
daca vrei te ud pe tine cu un P22 la par...ma intreb cum tzi-ar sta...
dar nu risc sa intru la puscarie nici macar pentru tine...
ca veni vorba...tu ce pistol ai?(nu intreb ironic,dar sper sa schimbam subiectul...ca nu numai noi ne-am plictisit...cred...
)
pretul de acum 6 luni(uita-te atent in posturi) nu era pentru ARW,ci pentru top gun(trebuie sa stii magazinele)
pretul la ARW a fost 4,5 ron dar acum e 4 ron... uita-te chiar aici pe site
http://www.arw.ro/main2.php?curent=1&cu ... utoaparare
nici nu mai pomenesc de cartusele de 5 ron ca iar te faci ca nu vezi(dar le gasesti in link...
daca vrei te ud pe tine cu un P22 la par...ma intreb cum tzi-ar sta...
ca veni vorba...tu ce pistol ai?(nu intreb ironic,dar sper sa schimbam subiectul...ca nu numai noi ne-am plictisit...cred...
De Wadie nu am auzit nimic deosebit.
Alti producatori de munitie cauciuc: LVE, AKBS, Record, Pobedja.
http://akbnn.ru/
http://www.khz-record.ru/
http://www.pobjeda.com/index.htm
Am gasit ca cele U.A.G. sunt tot Fiocchi si nu depasesc niciodata 23j!
Cat despre pret, din moment ce munitia cu cauciuc nu se face in fabrici speciale, ci tot in cele "traditionale", are greutatea muuuult mai mica iar procesul de fabricatie nu e mai complicat si nici mai periculos decat la cea letala.
Ma rog, n-are importanta asta.
Alti producatori de munitie cauciuc: LVE, AKBS, Record, Pobedja.
http://akbnn.ru/
http://www.khz-record.ru/
http://www.pobjeda.com/index.htm
Am gasit ca cele U.A.G. sunt tot Fiocchi si nu depasesc niciodata 23j!
Cat despre pret, din moment ce munitia cu cauciuc nu se face in fabrici speciale, ci tot in cele "traditionale", are greutatea muuuult mai mica iar procesul de fabricatie nu e mai complicat si nici mai periculos decat la cea letala.
Ma rog, n-are importanta asta.