Tot nu inteleg de ce importatorul nu spune in mod clar ce putere au pistoalele si care e diferenta intre cele 2 tipuri de teava la P22? E secret?
De 1 an de zile de cand am inceput discutia asta vorbim numai din ce citim pe forumuri straine sau ale altor importatori. Nu ar fi normal ca cel care le vinde sa comunice si performantele, nu numai pretul??
Fara suparare, dar si la aspiratoare sau foen-uri scrie puterea pe eticheta, d-apoi la o arma de "autoaparare"??
sorin mok wrote:Tot nu inteleg de ce importatorul nu spune in mod clar ce putere au pistoalele si care e diferenta intre cele 2 tipuri de teava la P22? E secret?
De 1 an de zile de cand am inceput discutia asta vorbim numai din ce citim pe forumuri straine sau ale altor importatori. Nu ar fi normal ca cel care le vinde sa comunice si performantele, nu numai pretul??
Fara suparare, dar si la aspiratoare sau foen-uri scrie puterea pe eticheta, d-apoi la o arma de "autoaparare"??
Eu am deschis o discutie pe tema celor doua modele de P22,iar domnul administrator mi-a spus ca nu exista diferenta de putere intre ele.
Oricum, sustin ideea ta...cumparatorul are dreptul sa stie pe ce da banii...mai ales ca,sa recunoastem, e o investitie destul de mare.
de fapt cred ca nici macar producatorii nu au avut curiozitatea sa afle...oricum,o solutie ar fi un cronograf(parca asa ii zicea)...pentru ca daca cunosti viteza bilei e simplu sa masori energia...
1. Estetic. E un design clasic si e inconfundabil.
2. Sta mai bine in mana - am maini mari - si e mai subtire - poate fi purtat mai usor ascuns. "Pare" a avea mai mult metal in componenta.
poate ca ai dreptate...
mie nu-mi place la el partea de jos a incarcatorului, e prea mare, iese prea mult in jos....daca e sa folosesti patul pistolului, ce faci?....
N-am avut! Nu cu asemenea pret.
Dar urmaresc zilnic noutatile de pe forumurile rusesti de profil. Si asta de aproape 2 ani, asa ca am adunat destula informatie.