Walther PP

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

sorin mok

Post by sorin mok »

Tot nu inteleg de ce importatorul nu spune in mod clar ce putere au pistoalele si care e diferenta intre cele 2 tipuri de teava la P22? E secret?

De 1 an de zile de cand am inceput discutia asta vorbim numai din ce citim pe forumuri straine sau ale altor importatori. Nu ar fi normal ca cel care le vinde sa comunice si performantele, nu numai pretul??

Fara suparare, dar si la aspiratoare sau foen-uri scrie puterea pe eticheta, d-apoi la o arma de "autoaparare"??
Nikki

Post by Nikki »

sorin mok wrote:Tot nu inteleg de ce importatorul nu spune in mod clar ce putere au pistoalele si care e diferenta intre cele 2 tipuri de teava la P22? E secret?

De 1 an de zile de cand am inceput discutia asta vorbim numai din ce citim pe forumuri straine sau ale altor importatori. Nu ar fi normal ca cel care le vinde sa comunice si performantele, nu numai pretul??

Fara suparare, dar si la aspiratoare sau foen-uri scrie puterea pe eticheta, d-apoi la o arma de "autoaparare"??
Eu am deschis o discutie pe tema celor doua modele de P22,iar domnul administrator mi-a spus ca nu exista diferenta de putere intre ele.
Oricum, sustin ideea ta...cumparatorul are dreptul sa stie pe ce da banii...mai ales ca,sa recunoastem, e o investitie destul de mare.
sorin mok

Post by sorin mok »

Nu exista diferenta, bine, bine, dar care e puterea??
Nikki

Post by Nikki »

secret de stat... :lol: :lol: :lol:
Nikki

Post by Nikki »

de fapt cred ca nici macar producatorii nu au avut curiozitatea sa afle...oricum,o solutie ar fi un cronograf(parca asa ii zicea)...pentru ca daca cunosti viteza bilei e simplu sa masori energia...
Babanu

Post by Babanu »

mare pacat ca cei care le au deja nu dau feedback-uri pe forum :(
apropo, voi ce ati alege intre Walther PP si RG88? care credeti ca ar fi mai bun?
Mad Max

Post by Mad Max »

Babanu wrote:apropo, voi ce ati alege intre Walther PP si RG88? care credeti ca ar fi mai bun?
eu personal RG88, PP-ul arata cam naspa...
sorin mok

Post by sorin mok »

La putere egala, PP.
Mad Max

Post by Mad Max »

da' de ce PP?
din ce considerente? :)
sorin mok

Post by sorin mok »

1. Estetic. E un design clasic si e inconfundabil.
2. Sta mai bine in mana - am maini mari - si e mai subtire - poate fi purtat mai usor ascuns. "Pare" a avea mai mult metal in componenta.
Mad Max

Post by Mad Max »

poate ca ai dreptate...
mie nu-mi place la el partea de jos a incarcatorului, e prea mare, iese prea mult in jos....daca e sa folosesti patul pistolului, ce faci?....
sorin mok

Post by sorin mok »

Am maini mari si coltul ala ma ajuta enorm (teoretic). Si P22 si RG imi alunecau ddin mana.
Cuie nu ai sa bati cu nici un pistol nemtesc.

Oricum, si celelalte incarcatoare au talpa de plastic, chiar daca nu iese in evidenta.

Dar nici un raspuns (semi)oficial privind puterea acestor pistoale!!
Mad Max

Post by Mad Max »

si pe mine ma intereseaza raspunsul ala...
dar de la cine? offf....
Mad Max

Post by Mad Max »

ai zis de RG....
ai avut sau ai RG88?
spune-mi si mie niste pareri despre el...
sorin mok

Post by sorin mok »

N-am avut! Nu cu asemenea pret.
Dar urmaresc zilnic noutatile de pe forumurile rusesti de profil. Si asta de aproape 2 ani, asa ca am adunat destula informatie.
Post Reply