Asta e chiar bine!...o bila alba pentru RG88procon wrote:Nici macar odata....
Nou RG 88 cu bila !
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Ma scuzati dar de ce nu intervine un jurist sau un avocat care poate explica cum de?la armele cu gaze sau cu bila au ramas accizele de 100% ? ba ca sau introdus si la persoane fizice !! Pistoalele sunt fabricate in Germania (tot undeva prin UE).Inteleg la cele aduse din Rusia sa fie taxe si accize. Propunere: Pai daca cele produse in Germania au aceleasi accize ca si cele din URSS ,hai sa boicotam pe cele Germane si sa cumparam numai pe cele rusesti caci din spusele altora au calitate si durabilitate mai mare. (poate nu se sparg asa cum se sparg cele Germane de parca ar fi de portelan) Sau si pistoalele polueaza exact ca masinile secondhand???/
Accizele sunt o taxa pe consum pe care genialii nostri guvernanti o aplica pe ce vor ei!
Ce conteaza ca cetateanul roman devine un cetatean european de rangul 2, obligat sa plateasca dublu un produs pe care orice alt cetatean european il plateste normal.
Este o practica discriminatorie care nu are nici o justificare. Nu putem decat spera ca cineva se va sesiza, la fel ca in cazul taxei de inmatriculare.
Primii care ar trebui sa o faca sunt in primul rand comerciantii si apoi asociatiile de vanatoare.
Apoi, Constitutia garanteaza dreptul la aparare al persoanei. Orice cetatean roman are acest drept, cica. Dar cum sa te aperi cand un pistol care costa 500E (dublu fata de salariul mediu pe economie) si nu face decat gauri in carton, cu o munitie extrem de scumpa????
Ce conteaza ca cetateanul roman devine un cetatean european de rangul 2, obligat sa plateasca dublu un produs pe care orice alt cetatean european il plateste normal.
Este o practica discriminatorie care nu are nici o justificare. Nu putem decat spera ca cineva se va sesiza, la fel ca in cazul taxei de inmatriculare.
Primii care ar trebui sa o faca sunt in primul rand comerciantii si apoi asociatiile de vanatoare.
Apoi, Constitutia garanteaza dreptul la aparare al persoanei. Orice cetatean roman are acest drept, cica. Dar cum sa te aperi cand un pistol care costa 500E (dublu fata de salariul mediu pe economie) si nu face decat gauri in carton, cu o munitie extrem de scumpa????
Scopul de a limita???? ce? si pe cine? ...pe cei saraci sau cu salarii normale! Adica aici au dreptul numai cei cu "banu"???Unde e logica? Apropo daca ar avea toti arme...am locuit vreo 12 ani peste ocean si acolo nu vedeai nici un smecher ca daca te luai de orice prichindel ...te gandeai ca poate sa aibe o arma...da ? sau nu? ,acolo nu existau smecheri de cartier sau romi cu tupeu si nici astia de te calca si te scuipa in trafic ca ei au geamuri fumurii si girofaruri. Asa ca eu sugerez ca un jurist in tema sa ne invete ce este de facut sau sa scriem la fabricile de armament sa intervina pentru romani. Si mai rog pe cineva care detine arma RG88 sau P22 sa explice in ce conditii se sparg saniile sau ce defecte au, sa arate poze,si sa explice in ce conditii se blocheaza.Am vazut un nou model de P22 care nu mai are teava de aspirator ci o teava de calibru si acum arata si el mai adevarat din fata. Posesorii va rog faceti comparatii.Mad Max wrote:subscriu!
de fapt si accizele astea sint puse cu scopul de a limita accesul persoanelor fizice la arme, chiar daca sint neletale...ca daca fiecare ar avea arma....
apropo, ce se aude cu forumul airguns?
astazi am sunat la un magazin arrow sa intreb ce pistoale cu bila de cauciuc sint pe stoc. raspunsul stimabilului (vorbesc serios, si stimabil si foarte amabil si bine pregatit) a fost ca au si P22 si PP si RG88 si HSC.
ceea ce m-a surprins a fost faptul ca mi-a fost recomandat RG88
. din simplul fapt ca e destul de puternic, micut, usor, manevrabil....
Felicitari firmei Rohm si firmei Arrow pt buna prezenta!
ceea ce m-a surprins a fost faptul ca mi-a fost recomandat RG88
sunt de acord cu boicotatul,dar din pacate nu avem cum sa boicotam,pentru ca arme rusesti de autoaparare la noi nu se gasesc...poate doar ceva cu gaz,dar nici aia nu e sigur...vox wrote:Ma scuzati dar de ce nu intervine un jurist sau un avocat care poate explica cum de?la armele cu gaze sau cu bila au ramas accizele de 100% ? ba ca sau introdus si la persoane fizice !! Pistoalele sunt fabricate in Germania (tot undeva prin UE).Inteleg la cele aduse din Rusia sa fie taxe si accize. Propunere: Pai daca cele produse in Germania au aceleasi accize ca si cele din URSS ,hai sa boicotam pe cele Germane si sa cumparam numai pe cele rusesti caci din spusele altora au calitate si durabilitate mai mare. (poate nu se sparg asa cum se sparg cele Germane de parca ar fi de portelan) Sau si pistoalele polueaza exact ca masinile secondhand???/
Si un pret pentru HSC ai aflat?Mad Max wrote:astazi am sunat la un magazin arrow sa intreb ce pistoale cu bila de cauciuc sint pe stoc. raspunsul stimabilului (vorbesc serios, si stimabil si foarte amabil si bine pregatit) a fost ca au si P22 si PP si RG88 si HSC.
ceea ce m-a surprins a fost faptul ca mi-a fost recomandat RG88![]()
![]()
. din simplul fapt ca e destul de puternic, micut, usor, manevrabil....