Buna!
Sunt un nou vanator si am tot cautat pe net tot felul de oferte. Sincer pe acest site sunt arme foarte bune iar preturile erau avantajoase. Nu m-am grabit inainte de sarbatori si acum se pare ca am facut o greseala din cate am inteles ar urma sa se scumpeasca armele foarte mult! Eu unul sunt interesat de o arma baikal cu tevi lise sau una basculabila cu teava ghintuita. Mai sunt vechile preturi valabile si daca da pana cand?
Va multumesc!
ce mai stiti de preturi la arme in 2007?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: ce mai stiti de preturi la arme in 2007?
In ceea ce priveste preturile armelor Baikal, nu aveti de ce sa va ingrijorati. Preturile vor ramane la fel, pt. ca accizele de 100% au ramas aceleasi.ionut100 wrote:Sunt un nou vanator si am tot cautat pe net tot felul de oferte. Sincer pe acest site sunt arme foarte bune iar preturile erau avantajoase. Nu m-am grabit inainte de sarbatori si acum se pare ca am facut o greseala din cate am inteles ar urma sa se scumpeasca armele foarte mult! Eu unul sunt interesat de o arma baikal cu tevi lise sau una basculabila cu teava ghintuita. Mai sunt vechile preturi valabile si daca da pana cand?
Diferenta e ca de la 1 ian. platesc accize si persoanele fizice, ceea ce n-are legatura cu preturile noastre de la Baikal.
Marius