probleme cu rg 88 cu gaze

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

violiv

Post by violiv »

AC Sniper

Post by AC Sniper »

Nikki wrote:
sorin mok wrote:Imi pare rau ca ti-ai stricat petrecerea!
Daca e in garantie, rezolva magazinul.
As zice ca s-a spart din cauza diferente mari de temperatura, ca in poza de mai jos:

Pistol de otel vrea toata lumea, dar nimeni nu importa, ca sunt rusesti sau turcesti si nu sunt "cool" probabil!

Image
Acuma lasand orice gluma la o parte,chiar cred ca e la mijloc o conspiratie(nu,nu sunt nebun/paranoic) cu privire la importul de arme de autoaparare din afara U.E. ...cred ca totusi cineva/ceva se impotriveste aducerii de arme din Rusia,Turcia etc.... :?: :?: :?:
Asa si este,romanii sa traga cu pistoale de 15joules(si poate,zic poate,30 joules) si alea din zamac iar altii care le au si mai ieftine,sunt si din otel si pe deasupra mai folosesc si cartuse cu bila mai puternice sunt interzise doar pe motivul ca intr-adevar sunt mai puternice.Asta-i tot.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Mad Max

Post by Mad Max »

daca Crys78 a patit asa ceva cu RG88 cu gaze, cel cu bila poate sa ti se sparga in brate? :((
si cochetam cu ideea unui RG88 cu bila... :cry:
Nikki

Post by Nikki »

AC Sniper wrote:Asa si este,romanii sa traga cu pistoale de 15joules(si poate,zic poate,30 joules) si alea din zamac iar altii care le au si mai ieftine,sunt si din otel si pe deasupra mai folosesc si cartuse cu bila mai puternice sunt interzise doar pe motivul ca intr-adevar sunt mai puternice.Asta-i tot.
Mai ieftine nu sunt cu prea mult(daca vorbim de cele rusesti),dar macar sunt solide,si cu siguranta mai puternice...Si nu cred ca sunt interzise la noi daca sunt mai puternice(cel putin eu nu stiu sa fie vre-o lege in aceasta privinta)...
Atata timp cat se importa arme de vanatoare de la Baikal,nu inteleg de ce nu se face contract de vanzare si pentru pistoalele lor de autoaparare...banuiesc ca "hartogaria" e oricum mai mica decat la armele de vanatoare.
Nikki

Post by Nikki »

Nu cred ca se pune problema ca nu ar fi cumparatori pentru pistoalele rusesti(daca de asta se tem importatorii).Sunt sigur ca foarte multi dintre cei care au unul,sau mai multe pistoale din cele care se gasesc acum pe piata ar cumpara si un pistol rusesc.
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Din pacate, pentru moment, pistoalele rusesti cu bila nu sunt disponibile pt. piata noastra.
Nu se stie daca, sau cand vor fi.

Marius
Nikki

Post by Nikki »

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sorin mok

Post by sorin mok »

Ei, poate cele turcesti. Cand Turcia va fi in Ue!
Nikki

Post by Nikki »

poate pana in 2017(cel mai devreme pt Turcia in U.E.) o sa se importe pistoalele rusesti cu bila de cauciuc...cu gaz mai bine imi iau un spray...
catauk

Post by catauk »

:!:
lautaru

Re: probleme cu rg 88 cu gaze

Post by lautaru »

vai samar ...miam cumparat recent un pistol cu gaz melker para me 9 la 4 zile mi sa rupt percutorul ca era din zamac......a stai 3 saptamani la reparat dupa ce lam luat la 2 zile mi sa rupt piedica.....peste toate astea nici nu arunca tubul cartusului afara tot timpul...mie frica ca o sa imi iau bataie cu el tot in cap ......nu pot sa intzeleg cum pot sa le faca ca pe niste jucari ...ei nu le incearca sa vada daca merg....la 10 milioane cat am dat pe el ar trebui sa tau pomi cu el :( :( :(
USEMstudent

Post by USEMstudent »

vreau sa ma expun si eu aici, in privinta ca si RG 88 cu bile. ar putea sa se sparga
baieti eu am tras vreo 200 de cartuse, si nu am avut nici o problema
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

USEMstudent wrote:vreau sa ma expun si eu aici, in privinta ca si RG 88 cu bile. ar putea sa se sparga
baieti eu am tras vreo 200 de cartuse, si nu am avut nici o problema

:o 200 de cartuse? da' la matale nu e criza ? :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
USEMstudent

Post by USEMstudent »

eu nu fac nici un fel de bussines ca sa simt criza, cartusele le am procurate cu ceva timp in urma cind erau mai ieftine
sunt din RM , la moment ele costa 13 MDL, adika vreo 0,9 euro
Post Reply