linistiti-va cu rachetele pt pistol pt ca s-a rezolvat
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
linistiti-va cu rachetele pt pistol pt ca s-a rezolvat
intrebati la arrow-ul de la obor sau la AEST, eu am luat de acolo...si le pot trage...cind vreau..etc etc.
guns don't kill people, peolple kill people
ATENTIE! Ce v-a spus Cristian nu este adevarat! Am fost eu la AEST IASI si am vorbit cu seful serviciului, i-am aratat un cartus de semnalizare nemtesc, rosu, si mi-a zis ca nu pot sa-l folosesc, din cazul..uzului de arma NELETALA, care precizeaza clar ca acesta este permis doar in cazul de legitima aparare sau stare de necesitate! Clar, alb pe negru! Mi-a zis ca risc o amenda intre nu stiu cat si 30 milioane. In schimb i-am zis ca am sa le trag undeva pe camp, cu care a fost de acord. Asta este! 
Ei asta-i CULMEA
Sa nu-si mai cumpere nimeni arme neletale ca si-asa nu are voie sa le foloseasca ca nu vrea politia romana
Ne intoarcem la sarbacane cu cornete de hartie si prastii cu scoabe sau cu piatra

Last edited by AC Sniper on Sat Dec 30, 2006 5:19 pm, edited 1 time in total.
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
-
Dabija