linistiti-va cu rachetele pt pistol pt ca s-a rezolvat

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
cristian

linistiti-va cu rachetele pt pistol pt ca s-a rezolvat

Post by cristian »

intrebati la arrow-ul de la obor sau la AEST, eu am luat de acolo...si le pot trage...cind vreau..etc etc.
guns don't kill people, peolple kill people
Nikki

Post by Nikki »

marfa :D
Adrian_is

Post by Adrian_is »

ATENTIE! Ce v-a spus Cristian nu este adevarat! Am fost eu la AEST IASI si am vorbit cu seful serviciului, i-am aratat un cartus de semnalizare nemtesc, rosu, si mi-a zis ca nu pot sa-l folosesc, din cazul..uzului de arma NELETALA, care precizeaza clar ca acesta este permis doar in cazul de legitima aparare sau stare de necesitate! Clar, alb pe negru! Mi-a zis ca risc o amenda intre nu stiu cat si 30 milioane. In schimb i-am zis ca am sa le trag undeva pe camp, cu care a fost de acord. Asta este! :?
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Ei asta-i CULMEA :evil: Sa nu-si mai cumpere nimeni arme neletale ca si-asa nu are voie sa le foloseasca ca nu vrea politia romana :twisted: :twisted: Ne intoarcem la sarbacane cu cornete de hartie si prastii cu scoabe sau cu piatra :lol: :lol: :lol:
Last edited by AC Sniper on Sat Dec 30, 2006 5:19 pm, edited 1 time in total.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Dabija

Post by Dabija »

:lol: nu le mai da ideii ... ca sarbacana e arma ... uni o folosesc la vanatoare ... :lol:
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
Nikki

Post by Nikki »

AC Sniper wrote:Ei asta-i CULMEA :evil: Sa nu-si mai cumpere nimeni arme neletale ca si-asa nu are voie sa le foloseasca ca nu vrea politia romana :twisted: :twisted: Ne intoarcem la sabarcane cu cornete de hartie si prastii cu scoabe sau cu piatra :lol: :lol: :lol:
Eu prefer o lance...oare ma lasa cu o lance??? :lol: :lol: :lol: :lol: Dar daca imi pun si armura? :lol:
Post Reply