alexm212121 wrote:
Nikky, in legatura cu petardele mari, daca se gasesc in Europa si le cumperi; vezi mai intai cum e cu legea, sa nu incadreze dobitocii astia la penal detinerea si folosirea lor, ca altfel imi si imaginez cum e sa ajungi la puscarie in celula cu unu' mare si rau si paros langa tine care te intreaba:
- Da tu' ce ai facut mah de esti aici?
Si tu:
- Pai.. am dat cu petarde din alea mari...
merci de grija,dar de dat cu petarde dau doar de revelion,asa ca daca ma aresteaza pe mine o sa aresteze tot Bucurestiul...
Imi pare rau dar nu m-am putut abtine si desi este off-topic,si desi s-ar putea sa-mi primesc observatii de la Marius pentru asta,o zic din toata inima:INTERZICETI SI PRASTIILE,D-LOR GUVERNANTI SI PARLAMENTARI,CA S-AR PUTEA SA-SI SCOATA OCHII ROMANII CU ELE!!!
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Statzi linishtitzi, maine poimaine, or sa puna impozit shi pe aerul respirat, sau mersul pe strada. La cata prostie este in Romania, te potzi ashtepta la orice.
AC Sniper wrote:Imi pare rau dar nu m-am putut abtine si desi este off-topic,si desi s-ar putea sa-mi primesc observatii de la Marius pentru asta,o zic din toata inima:INTERZICETI SI PRASTIILE,D-LOR GUVERNANTI SI PARLAMENTARI,CA S-AR PUTEA SA-SI SCOATA OCHII ROMANII CU ELE!!!
Stai linistit, ca suntem de aceeasi parte a baricadei.
Diferenta este ca voi sunteti pasionati de toate chestiile astea si restrictiile va deranjeaza principial sau in masura in care va restrange pasiunea, pe cand noi chiar traim din asta (indiferent daca suntem sau nu pasionati).
Pai cum fratilor sa dea astia legi bune cand ei nu fac alt ceva in parlament decat sa dorma ,sa se certe ,sa vorbeasca la telefon sau sa citeasca ziarele toate pe bani nostri.Cine sa faca legi,lachei europei ,pupincuristi de la putere .Hai sa fim seriosi.Cum vor ei sa incurajeze comertul liber ?prin accize de ia pielea de pe om?.Sunt tare curios daca de la 1 ianuarie se vor introduce accize si la AC-uri(poate Marius stie ceva ?) Ce sa plecat pana cuma peste hotare dar ce se va pleca de acum in colo .Pacat de tarisoara asta ca in curand va ramane pustie si v-or veni unguri si or sa zica ca nu au gasit pe nimeni in ea(nu am nimic cu ei ).RUSINE,RUSINE,RUSINE de 3 ori rusine nesimntitilor de la putere ,capuselor nenorocite numite parlamentari.HUUUUOOOO.