Sfat pentru un detinator de GAMO CFX 5.5

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

AC Sniper

Post by AC Sniper »

Da,cam asa.7mil-7,5mil.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
adrian_ppp

Post by adrian_ppp »

iulian_c wrote:a-ha.bine dar cat ajungea un cfx din asta in magazine???peste 7.5 mil????
Eu sunt ft multumit de arma.
Adevarat este ca nu am mai tras cu nici un alt tip de gamo,dar la capitoul putere sta ft ft bine(am rams uimit de ce poate face)
Cat despre probleme nu am avut nic o problema cu arma.
Singurul lucru este ca la 200 de peleturi trase se derelegreaza luneta, am pe arma o luneta Narconia 9x32 .
Acum am stans mai bine suruburile, sper sa nu se mai deregleze!
Ma gandeam sa schimb narconia cu un Bushnell dar tre sa vad de unde este problema;este de vina arma sau luneta,.. sau proprietarul.
Arma a fost vreo 8 9 mil parca ,supoti luneta 40 ron(monoloc),luneta 180 ron.
iulian_c

Post by iulian_c »

adriane ai facut ceva teste pe distante scurte?si cu ce pellet-uri??cum se comporta ts 18??am inteles ca da cel mai bine la penetrare si putere :D
iulian_c

Post by iulian_c »

dar magazinul cat isi mai pune capac??? :evil: ca am vazut arma cu vreo 200 $.9 milioane e cam mult.in fine.....
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Pentru CFX se trage cel mai bine cu Pro Magnum,acestea comportandu-se cel mai frumos la capitolul putere-penetrare deoarece TS-18 sunt cam grele pentru armele Gamo in cal.5,5mm si au viteza cam mica.TS-10 insa merge superb in armele Gamo Hunter de 4,5mm dar in cazul celor care nu au facuta modificarea pentru reducerea puterii,deci pentru cele cu 1000fps de la mama' lor.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
iulian_c

Post by iulian_c »

sunt cumva pro magnum-urile mai usoare??ca altfel nu se explica.doar ts18 sunt mai aerodinamice.magnumurile pro se deformeaza cred la impact.
adrian_ppp

Post by adrian_ppp »

iulian_c wrote:a-ha.bine dar cat ajungea un cfx din asta in magazine???peste 7.5 mil????
Am verificat factura 699,7 RON!
Dar cele mai multe informatii de poti obtine din magazinele Arrow!

Parerea mea este ca pro magnum este ideal pentru CFX!
Folosesc numai pro magnum!
sorin mok

Post by sorin mok »

E inutil. Nu se mai vinde de ceva vreme.
iulian_c

Post by iulian_c »

munitie pro magnum sau cfx-ul???ca l-am vazut acu vreo luna la un magazin cu vreo 8,5 mil.cam mult avnd in vedere ca tu ai dat 7 mil.poate ca s-au mai scumpit sau nuau pus capac cei de unde ai cumparat-o.oricum mi se pare cam mult diferenta de vreo 1.5 mil (imi iau si o luneta) :?: :cry:
adrian_ppp

Post by adrian_ppp »

iulian_c wrote:munitie pro magnum sau cfx-ul???ca l-am vazut acu vreo luna la un magazin cu vreo 8,5 mil.cam mult avnd in vedere ca tu ai dat 7 mil.poate ca s-au mai scumpit sau nuau pus capac cei de unde ai cumparat-o.oricum mi se pare cam mult diferenta de vreo 1.5 mil (imi iau si o luneta) :?: :cry:
Este una dintre cele mai elementare reguli al economiei.
Cand cererea ere mai mare decat oferta,cresti pretul!
sorin mok

Post by sorin mok »

Ehe, inca nu ai vazut ce gasesti pe okazii.ro! Si nici nu sunt noi! Vindea candva unul un Gamo p23 cu 6 milioane. :P
iulian_c

Post by iulian_c »

adrian_ppp wrote:
Adevarat este ca nu am mai tras cu nici un alt tip de gamo,dar la capitoul putere sta ft ft bine(am rams uimit de ce poate face)
Singurul lucru este ca la 200 de peleturi trase se derelegreaza luneta, am pe arma o luneta Narconia 9x32 .
Ma gandeam sa schimb narconia cu un Bushnell dar tre sa vad de unde este problema;este de vina arma sau luneta,.. sau proprietarul.
pai cat de bine sta la capitolul putere?ai facut ceva teste si c-am ce munitie ai folosit???am auzit pe unu care cu un 5.5 cfx a trecut prin 6 cm de lemn.printr-un gard.Nush dak te-ai apropiat de performantele lui si daca e posibil??? :D
SLY

Post by SLY »

iulian_c wrote:..am auzit pe unu care cu un 5.5 cfx a trecut prin 6 cm de lemn.printr-un gard.
Ori lemnul era putred, ori cei 6 cm erau 6 mm 8) .
iulian_c

Post by iulian_c »

sly dar cam toti se lauda cu persformantele lor.oricum pe distante mici pana in 20m cred sa treaca macar printr-o scandura
adrian_ppp

Post by adrian_ppp »

iulian_c wrote:
adrian_ppp wrote:
pai cat de bine sta la capitolul putere?ai facut ceva teste si c-am ce munitie ai folosit???am auzit pe unu care cu un 5.5 cfx a trecut prin 6 cm de lemn.printr-un gard.Nush dak te-ai apropiat de performantele lui si daca e posibil??? :D
Sincer nu cred!
Sau o fi dat omul cu Breneke si nu si-a dat seama!
:))
Post Reply