arme gamo 2006

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Dabija

Post by Dabija »

Nu cred ca sunt mari difernte tehnice intre 1000 si rsv ... doar de design ... se pare ca e o versiune mai noua ...
http://es.gamo.com/?ID=53&ProductID=294
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
Dabija

Post by Dabija »

Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de cat mai multe tinte lovite.
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
Dabija

Post by Dabija »

bun comerciant omu' :lol: ... te-a "facut" de niste bani in plus ... :lol:

Oricum si mie imi plac mai mult armele cu pat de lemn ... si hunterul chiar e o arma reusita.

daca ai intrebari despre tirul cu aer comprimat ... sti unde sa le pui ...
airguns.ro
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
Alegzandru

Post by Alegzandru »

Kugarth, de la care magazin ai cumparat arma?
Oricum mi-e greu sa cred ca a si aparut Shadow RSV in city-ul nostru, cel mult ti-l arata in catalog si ti-l pot aduce la comanda...
In rest, sa stapanesti sanatos arma si.. GLONTZ INTINS! :D
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
sorin mok

Post by sorin mok »

Un avertisment privind siguranta pustilor Gamo a aparut pe site-ul oficial din Sua:
http://www.gamousa.com//Catalog.aspx?Action=SafetyInfo

dar poate ca in Romania au ajuns doar cele "bune"! :oops:
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Este valabil doar pentru 4 dintre modelele astea noi care au aparut in catalogul din 2006.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
sorin mok

Post by sorin mok »

Alegzandru wrote:Kugarth, de la care magazin ai cumparat arma?
Oricum mi-e greu sa cred ca a si aparut Shadow RSV in city-ul nostru, cel mult ti-l arata in catalog si ti-l pot aduce la comanda...
In rest, sa stapanesti sanatos arma si.. GLONTZ INTINS! :D

La noi ti le arata prin cataloage, dar la altii se fac reduceri spectaculoase chiar si la noutatile 2006>
http://pyramydair.com/cgi-bin/model.pl?model_id=1020#
70$ reducere!
http://pyramydair.com/cgi-bin/model.pl?model_id=975
100$ reducere!
http://pyramydair.com/cgi-bin/model.pl?model_id=1021
50$ reducere!

SA mai spuna cineva ca la noi e economie de piata! :oops:
argusz

Post by argusz »

Reducerile le face Pyramydair, nu Gamo.
Adrian ROMAN www.clubairguns.ro/forum/

CZ200S cal .22, Tasco WCP 10-40x50
Slavia 630 cal .177, Tasco 3-9x40 IR
JSB Jumbo Exact 5.51
JSB Exact 4.51
Soimul Maltez

Post by Soimul Maltez »

sorin mok wrote:SA mai spuna cineva ca la noi e economie de piata! :oops:
Da' ce kilu' meu e?

Uiti ca la aia de-i lauzi n-a fost niciodata altceva decat economie de piata, pe cand la noi, de-abia de 16 ani, si aia chinuiti de "nu ne vindem tzara".

PS Totusi ceva reduceri n-ar strica! :wink:
focu' si cartusu'
sorin mok

Post by sorin mok »

Da' ce kilu' meu e?

Aici nu am inteles ce ai vrut sa comunici?
:idea: Pe cine laud? Am prezentat o stare de fapt, convenabila din punctul meu de vedere.
Reducerile le face Pyramydair, nu Gamo
Pai da, distribuitorul, normal!
sorin mok

Post by sorin mok »

Trimis: Mie Nov 08, 2006 6:20 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

Astazi am trecut pe la Arrow Iasi si am aveau si Express si Recon!

Expressul m-a dezamagit. De la distanta arata bine, dar de aproape arata ieftin. Mi s-a parut usor si placut de ridicat la umar dar din cauza ca patul e din plastic destul de moale, partea anterioara a ulucului, care are forma de U prin care trece teava atunci cand armezi, flambeaza si nu o poti tine ferm. Trebuie sa tii mana stanga destul de aproape de tragaci.
Teava aste acoperita cu un strat gros de "ceva" nemetalic care arata foarte bine, numai ca teava este gri-mat iar restul, adica sina care acopera cilindrul, este neagra si lacuita. Contrastul e destul de mare si da impresia de lucru neterminat.
Pretul era de 850Ron, eu zic foarte mare tinand cont de performante si prezentare.
Si ce e mai important, nu se stia nimic de munitia specifica> shot shell si bilele de 2mm. Vanzatorul, care e foarte amabil, nu stia nimic despre faptul ca targe si cu altceva decat cu pelleturi.

In schimb, Recon (Fox) mi-a facut o impresie foarte buna. Patul e din plasticul dur si negru de la Shadow, patul de pistol sta foarte bine in mana si ai control foarte bun asupra armei. Pusca e scurta si usoara dar faptul ca are si ea teava groasa o echilibreaza (si vizual). Da o senzatie de lucru compact si solid. Marele defect, di8n punctul meu de vedere (am 1, 83 si maini lungi) este patul scurt dar cred ca se poate adauga usor un prelungitor, eventula un amortizor de pat.
E complet neagra si pentru ca e mai mica da impresia de mai bine potrivit si finisat.
Pretul: 291Ron!! Cea mai ieftina pusca Gamo.

Sa nu uit! Expressul nu arata ca in pozele oficiale gamo! E o mica magarie de marketing. Pe site Gamo arata de parca "zabrelele" de deasupra tevii (care ii dau tot farmecul) s-ar prelungi si peste cilindru, dand impresia ca teava e lunga. / prima foto
In realitate, "zabrelele" respective se opresc la portul de incarcare, lasand o distanta apreciabila de sine de prindere de alta culoare si consistenta. / a 2 foto

Image

Image
Post Reply