reinoirea permis port arma cal 10x22
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
bogdan2305
Re: reinoirea permis port arma cal 10x22
6 luni ok multumesc mult . iar pentru plecatul din tara ? trebuie sa fac ceva?
-
Safe&Sound
Nimic special. Incuiati bine arma(armele) si munitia in dulapul sau cutia metalica si asigurati-va ca nu va expira permisul in perioada cat sunteti plecat.bogdan2305 wrote:...pentru plecatul din tara ? trebuie sa fac ceva?
Drum bun si succes!
-
ticozaurticozaur
mariand68 wrote:Salut,
Eu am platit 100Ron avizul psihologic si 80Ron fisa medicala cea de prelungire cu doar patru rubrici. Nu mi se pare o suma exorbitanta pentru Bucuresti
imi dai te rog un nr de telefon de la clinica? 180 ron pt inca 5 ani de valabilitate pt permis este foarte convenabil si daca este asa ma intereseaza clinica asta !
-
bogdan2305
multumesc mult pentru informatii
Imi ziceti si mie o clinica mai accesibila la pret in Bucuresti pt prelungirea permisului tip B?
-
Safe&Sound
In zona Biserica Armeneasca este o clinica micuta care se ocupa din cate am inteles exclusiv cu fise medicale. Am facut fisa medicala pentru prelungire permis auto, a costat parca vreo 110 lei si a durat vreo doua ore si jumatate. Pentru prelungire permis arma cred ca era un pic mai scump dar Era inclus in pret si certificatul psihologic.b_anisor wrote:Imi ziceti si mie o clinica mai accesibila la pret in Bucuresti pt prelungirea permisului tip B?
Uite detalii aici: http://www.fisamedicala.info/fisa-medic ... -arma.html
multumesc frumos...se pare ca certificatul psihologic mai costa inca 80 ron...este inclusa PSIHIATRIA , ORL ,NEUROLOGIA,OFTALMOLOGIA a nu se confunda cu certificatul de aviz psihologic!!
deci analize 150+ aviz psihologic 80+ 12 cazier =242 lei...
deci analize 150+ aviz psihologic 80+ 12 cazier =242 lei...
o nelamurite am..pt prelungirea permisului tip B(neletala) trebuie sa ma duc la politia capitalei sau la sectia din buletin de care apartin??
La serviciul Arme de care aparţii, cel care ţi-a eliberat Permisul de Armă.
vizarea permisului se face pe loc sau dupa depunerea dosarului cu actele necesare revii la politie sa iti ridici permisul vizat ?
De obicei îţi verifică actele şi se lasă la semnat. Dai un telefon când îţi spune c-ar fi gata, ca să nu mergi degeaba, e perioadă
de concedii şi să n-ai surprize.
de concedii şi să n-ai surprize.
De mentionat ca in Bucuresti se cere si o poza la prelungirea permisului port-arma!
Vad ca unora nu li s-a cerut poza....ciudat!
Vad ca unora nu li s-a cerut poza....ciudat!
stie careva programul de la arme si munitii de la politia capitalei...stiu ca sunt doar vreo 3 zile din saptamana in care se lucreaza dar nu stiu orele de program!! ??
-
Safe&Sound
Marti si Joi sunt zilele in care au program cu publicul. In functie de sectorul in care locuiesti au program alternativ martea si joia de dimineata sau dupa amiaza.
Poti suna la 0213153534 si sa afli exact cum e programul pentru sectorul in care locuiesti.
Poti suna la 0213153534 si sa afli exact cum e programul pentru sectorul in care locuiesti.