V-3 Chromat

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
sio

V-3 Chromat

Post by sio »

As vrea sa cumpar un A.C. V3.sunt bune?as dori niste informatii despre acest pistol!calitati-defecte.
care este distanta de "punct ochit-punct lovit"
sio

Post by sio »

astept raspuns de la admin(arrow).vreau sa-l achizitionez saptamana viitoare.
de ce dealarii din alte orase nu respecta pretul recomandat de arrow.s-ar vinde mai multe a.c. dak s-ar respecta pretul.una e ce vedem pe site si alta in magazin.in tg-jiu nu se respecta preturile recomandate.chiar sunt mult mai mari.astept raspuns!multumesc anticipat
Dabija

Post by Dabija »

Arrow RECOMANDA pretul doar ... proprietarii magazinelor in functie de cheltuielile lor mai adauga cate ceva - unii chiar foarte mult / altii vand la pretul recomandat.
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
sio

Post by sio »

mersi dabija ,astept si moderatorul
Alegzandru

Post by Alegzandru »

Sio, arrow nu are un magazin propriu in Tg Jiu dupa cate am vazut pe site-ul lor si e normal ca resellerii sa isi bage si ei niste comisioane, trebuie sa mananca si gura lor :D
Preturile de pe site-ul Arrow sunt pentru propriile magazine.
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Alegzandru wrote:Preturile de pe site-ul Arrow sunt pentru propriile magazine.
Asa este! Preturile sugerate de noi includ si adaosul magazinelor. Deci un magazin din TG JIU (de ex.) nu cumpara de la noi la pretul de pe site, ci la un pret mai mic, pe care noi il numim "pretul de en-gros".
De ce au un adaos mai mare? Probabil ca au nevoie ca sa supravietuiasca. Oricum, n-am vazut nici un proprietar de magazin care sa se fi imbogatit prea tare. :oops:
sio

Re: V-3 Chromat

Post by sio »

sio wrote:As vrea sa cumpar un A.C. V3.sunt bune?as dori niste informatii despre acest pistol!calitati-defecte.
care este distanta de "punct ochit-punct lovit"
astept de 2 saptamani raspuns la asta
:?: :shock:
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Nu prea am ce sa spun. Pistolul are garantie, asa ca daca apar defectiuni, ele se vor rezolva. Asiguram si service post garantie. Fabrica ne trimite piese originale.
Totusi, am mai spus, recomandam P 23-ul.

Marius
sorin mok

Post by sorin mok »

Post Reply