As vrea sa cumpar un A.C. V3.sunt bune?as dori niste informatii despre acest pistol!calitati-defecte.
care este distanta de "punct ochit-punct lovit"
V-3 Chromat
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
astept raspuns de la admin(arrow).vreau sa-l achizitionez saptamana viitoare.
de ce dealarii din alte orase nu respecta pretul recomandat de arrow.s-ar vinde mai multe a.c. dak s-ar respecta pretul.una e ce vedem pe site si alta in magazin.in tg-jiu nu se respecta preturile recomandate.chiar sunt mult mai mari.astept raspuns!multumesc anticipat
de ce dealarii din alte orase nu respecta pretul recomandat de arrow.s-ar vinde mai multe a.c. dak s-ar respecta pretul.una e ce vedem pe site si alta in magazin.in tg-jiu nu se respecta preturile recomandate.chiar sunt mult mai mari.astept raspuns!multumesc anticipat
-
Dabija
-
Alegzandru
Sio, arrow nu are un magazin propriu in Tg Jiu dupa cate am vazut pe site-ul lor si e normal ca resellerii sa isi bage si ei niste comisioane, trebuie sa mananca si gura lor
Preturile de pe site-ul Arrow sunt pentru propriile magazine.
Preturile de pe site-ul Arrow sunt pentru propriile magazine.
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
Asa este! Preturile sugerate de noi includ si adaosul magazinelor. Deci un magazin din TG JIU (de ex.) nu cumpara de la noi la pretul de pe site, ci la un pret mai mic, pe care noi il numim "pretul de en-gros".Alegzandru wrote:Preturile de pe site-ul Arrow sunt pentru propriile magazine.
De ce au un adaos mai mare? Probabil ca au nevoie ca sa supravietuiasca. Oricum, n-am vazut nici un proprietar de magazin care sa se fi imbogatit prea tare.
Re: V-3 Chromat
astept de 2 saptamani raspuns la astasio wrote:As vrea sa cumpar un A.C. V3.sunt bune?as dori niste informatii despre acest pistol!calitati-defecte.
care este distanta de "punct ochit-punct lovit"