Topicul se poate sterge...multumesc admin.
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Intarzieri la eliberarea actelor de catre serviciile arm
Am observat ca pe cei la prima arma de autoaparare sau cu aer comprimat,ii intreaba ''La ce va trebuie?''
Este intebare mai tampita si tendentioasa dct asta?
Nu-i treaba lor de ce vrea ala arma,legea ii permite acest lucru, iar ei trebuie sa se conformeze in termenul si temeiul legii.
Scurt pe doi!!!!
Iata un simplu exemplu cum incearca sa tergiveseze aplicarea legii. Pai cum iti permiti,tu,reprezentantul statului sa ma intrebi de ce vreau sa uzez(beneficiez) de un drept al meu stipulat clar in lege?
In mintea mea, ''La ce va trebuie'' echivaleaza cu ''De ce?''
Nu-i treaba lor de ce vrea ala arma,legea ii permite acest lucru, iar ei trebuie sa se conformeze in termenul si temeiul legii.
Scurt pe doi!!!!
Iata un simplu exemplu cum incearca sa tergiveseze aplicarea legii. Pai cum iti permiti,tu,reprezentantul statului sa ma intrebi de ce vreau sa uzez(beneficiez) de un drept al meu stipulat clar in lege?
In mintea mea, ''La ce va trebuie'' echivaleaza cu ''De ce?''
Excelent spus!!!vikkktor wrote:Lipsa de reactie se pedepseste cu exacerbarea nedreptatii...
Sa va intre bine in cap tuturor celor care le tociti coridoarele in asteptarea autorizatiei si plecati capul ,gandindu-va ca poate intr-un tarziu,oricare ar fi ala,o sa primiti hartia.
Nu esti singurul careia i s-a adresat aceasta intrebare. Eu cred ca este defect profesional, sau cine stie, parte a jobului.knauf wrote:La ce va trebuie?''
Un raspuns pe masura intrebarii, care DA, este IDIOATA, ar fi destul de simplu:
"-Imi foloseste la bagat in k_r, cand sunt constipat. O introduc cu teava inainte, pana la piesa a-III-a, in ideea ca poate ameliora greata pe care ne-o produceti"
Pe langa intrebarea de mai sus,la aest se cauta descurajarea procurarii si prin proza vorbita. Se spun povestioare de adormit la ceas de seara, cu x-ulescu care si-a aparat ilegal produsele agricole de pe tarlaua napadita de tigani si care saracu, in disperare de cauza, s-a folosit de o pocnitoare cu AC. Dar si altele...toate copilarii, ai caror faptasi, (mai dusi cu pluta) au folosit in mod neadecvat pocnitorile. Personal nu ma impresioneaza deloc. Tampiti au fost si vor fi vesnic dintre cei care trec cu brio examenul psihologic. Dar nu poti exemplu sau o lege, o singura fapta, mai ales cand ea a fost comisa de cine stie ce debil.
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Asta-i marea lor problema cu armele scurte,ca poate iesi cu pistoletul la cingatoare si comite infractiuni?
Se poate iesi si cu arma lisa la infractiuni ...de ce lisa? pt ca nu are ghinturi
Daca se pune problema in felul asta ,precum ca un detinator de ''scurta'' ,constituie un pericol,e foarte grav.
Sunt muuult mai multi alti detinatori de ''scurte'' adica POLITISTI care au comis infractiuni cu arma din dotate si ,pana in momentul de fata,niciun colectionar nu a mierlit pe careva in plina strada,pe la coafor,prin baie, sau pe unde plm cred ei ca poate comite un pac-pac nelegitim.
Ce sa spun,ei sunt usa de biserice ,iar restul potentiali infractori.
I-a luati cazurile de acest gen si vedeti in ''curte'' caruia gasiti mai multe belele!!!
Se poate iesi si cu arma lisa la infractiuni ...de ce lisa? pt ca nu are ghinturi
Daca se pune problema in felul asta ,precum ca un detinator de ''scurta'' ,constituie un pericol,e foarte grav.
Sunt muuult mai multi alti detinatori de ''scurte'' adica POLITISTI care au comis infractiuni cu arma din dotate si ,pana in momentul de fata,niciun colectionar nu a mierlit pe careva in plina strada,pe la coafor,prin baie, sau pe unde plm cred ei ca poate comite un pac-pac nelegitim.
Ce sa spun,ei sunt usa de biserice ,iar restul potentiali infractori.
I-a luati cazurile de acest gen si vedeti in ''curte'' caruia gasiti mai multe belele!!!
N-ai sa vezi vreunul p'aci,draga Vikkktor,punem pariu pe un gratar la primavara?vikkktor wrote:..chiar nimeni nu are probleme in relatia cu serviciu arme???.......puteam sa pun pariu....
PS apropos, sa stiti ca inca traim intr-un stat in care libertatea opiniei si a cuvantului sunt garantate...numai de domniile voastre depinde daca va mai ramane asa sau nu ...
-
anghelache
".chiar nimeni nu are probleme in relatia cu serviciu arme???....
...puteam sa pun pariu.... 
PS apropos, sa stiti ca inca traim intr-un stat in care libertatea opiniei si a cuvantului sunt garantate...numai de domniile voastre depinde daca va mai ramane asa sau nu ...
vikkktor"
Domnule vikkktor ,nu fiti malitios,majoritatea celor care viziteaza acest forum au trecut de functionarii repectivi,deocamdata, pana se schimba legea.Pe urma sa vedeti activitate,numai ca o sa fie cam tarziu.Dupa mine pozitia Politiei privitor la posesia si uzul de arma in legitima aparare a cetatenilor obisnuiti (hopa -uite de aici pleaca totul- in subconstientul meu accept nonsensul de cetateni de rangul I si II) a fost sintetizat de un politist cu referire la o postare a mea pe "politisti.ro" : "Eu ma simt mai in siguranta daca stiu ca nu orice prost poate sa aiba arma neletala.Eu nu am de unde sa stiu ca arma lui e neletala."Probabil ca el era in categoria desteptilor si-l deranja faptul ca legea este cum este si pe urma trebuia sa dea cu "subsemnatul".Probabil ca dupa dumnealui,cand politistul scoate arma in intersectie nimeni nu mai "plimbe".Vorba unui sergent din armata - "la comanda drepti,nici copilul in pasarica muma-sii nu mai misca".Si NUP-urile ii scot din sarite.Dupa noua lege lucrurile vor fi clare(vorba lui Toma Caragiu - ca-n fabula cu boul si vitelul,stim care-i boul, stim care-i vitelul...),daca un posesor de arma neletala socoteste ca intre a i se lua beregata si a incalca lege prefera incalcarea legii,pentru politie e parfum ,in cazul unui incident rezolva doua dosare dintr-un foc ,cu puscarie amandoua ,iar politistul de mai sus se simte in siguranta si putin ii pasa de siguranta cetateanului pentru care este platit sa o asigure.In scurt timp in circulatie vor ramane numai armele detinute ilegal,or cu aia nu ne punem ca-s nebuni.Mai cercetam ,mai analizam si apoi la arhiva ,clasate ca dosare cu autori necunoscuti.
vikkktor"
Domnule vikkktor ,nu fiti malitios,majoritatea celor care viziteaza acest forum au trecut de functionarii repectivi,deocamdata, pana se schimba legea.Pe urma sa vedeti activitate,numai ca o sa fie cam tarziu.Dupa mine pozitia Politiei privitor la posesia si uzul de arma in legitima aparare a cetatenilor obisnuiti (hopa -uite de aici pleaca totul- in subconstientul meu accept nonsensul de cetateni de rangul I si II) a fost sintetizat de un politist cu referire la o postare a mea pe "politisti.ro" : "Eu ma simt mai in siguranta daca stiu ca nu orice prost poate sa aiba arma neletala.Eu nu am de unde sa stiu ca arma lui e neletala."Probabil ca el era in categoria desteptilor si-l deranja faptul ca legea este cum este si pe urma trebuia sa dea cu "subsemnatul".Probabil ca dupa dumnealui,cand politistul scoate arma in intersectie nimeni nu mai "plimbe".Vorba unui sergent din armata - "la comanda drepti,nici copilul in pasarica muma-sii nu mai misca".Si NUP-urile ii scot din sarite.Dupa noua lege lucrurile vor fi clare(vorba lui Toma Caragiu - ca-n fabula cu boul si vitelul,stim care-i boul, stim care-i vitelul...),daca un posesor de arma neletala socoteste ca intre a i se lua beregata si a incalca lege prefera incalcarea legii,pentru politie e parfum ,in cazul unui incident rezolva doua dosare dintr-un foc ,cu puscarie amandoua ,iar politistul de mai sus se simte in siguranta si putin ii pasa de siguranta cetateanului pentru care este platit sa o asigure.In scurt timp in circulatie vor ramane numai armele detinute ilegal,or cu aia nu ne punem ca-s nebuni.Mai cercetam ,mai analizam si apoi la arhiva ,clasate ca dosare cu autori necunoscuti.
Pai dobitocul ala nu cunoaste legea!
Daca ma duc cu pistolul de plastic ,si-l vantur in centrul orasului,amenintand in stanga si-n dreapta sunt judecat si condamnat ca si cum as fi avut o arma de foc.
Singurul lucru bun pentru ceilalti ar fi fost ca nu puteam impusca pe nimeni.
Stimabilul respectiv,caraliu,sa puna mana sa citeasca legile in vigoare. Nu-i treaba lui cu ce fel de arma il amenint,el actioneaza la fel si daca e de cauciuc,plastic sau ciocolata.
Daca ma duc cu pistolul de plastic ,si-l vantur in centrul orasului,amenintand in stanga si-n dreapta sunt judecat si condamnat ca si cum as fi avut o arma de foc.
Singurul lucru bun pentru ceilalti ar fi fost ca nu puteam impusca pe nimeni.
Stimabilul respectiv,caraliu,sa puna mana sa citeasca legile in vigoare. Nu-i treaba lui cu ce fel de arma il amenint,el actioneaza la fel si daca e de cauciuc,plastic sau ciocolata.
da corect...in alta ordine de idei sunt destule dosare cu ,,a.n.,, in ultimii 23 ani in care s-au folosit arme de foc in diverse asasasinate sau tentative...ultimul este incercarea de a omora pe croatul om de afaceri...de asta nu s-a mai suflat o vorba pt ca a venit ca o pleasca ala cu neletala care a scos ochiul fetei...deci va asigur ca sunt suficiente fapte de genul asta, care sa arate ca in societate sunt arme letale detinute ilegal si asta intareste motivatia ca cetatenii sa detina intr-o forma sau alta, arme letale...dar, organele abilitate, asa cum se vede, dezarmeaza cetateanul onest care detine arme legal,ignorand de cele mai multe ori, din neputinta, pe cei care le detin ilegal si care le au in vederea comiterii de asasinate...cei care tin o flinta facuta artizanal si braconeaza, sunt apa de ploaie in opinia mea...astia nu intra la ,,periculosi,, chiar daca unii se impaneaza cu asemenea descoperiri...asa cum ati vazut unul de la conducerea unui SAESP, se lauda ca a gasit niste adolescenti cu ciomege ,,detinute ilegal,,....
,,,in continuare, nimeni nu are nimic de reprosat cu privire la eliberarea actelor de catre serviciile arme...bravo...inseamna ca m-am inselat si topicul asta nu isi are rostul... 
Pai ce sa zic...consider ca ai acceptat pariul propus de mine, si cand o sa fie timp frumos,pui carnita pe gratarvikkktor wrote:in continuare, nimeni nu are nimic de reprosat cu privire la eliberarea actelor de catre serviciile arme...bravo...inseamna ca m-am inselat si topicul asta nu isi are rostul...
Neee,iti spun eu care-i treaba.De necaz,te-ai rupt de realitate
Deschide larg fereastra si priveste realitatea...
Numarul poligoanelor a crescut simtitor in ultima perioada,cel putin 2 pe fiesce judet.
Spargatorii de locuinte s-au reprofilat. In urma noilor schimbari legislative,fiecare cetatean are dreptul la arma scurta de paza si aparare ,si astfel riscau un expandabil in teasta.
Toate cererile de autorizare se depun on-line.
A aparut un nou serviciu in sprijinul cetatenilor din partea consiliilor locale ''Arma preferata si calibrul adecvat''
Toate birourile AEST au trecut in subordinea primariilor
Istoria armelor de foc se preda in licee si a devenit materie obligatorie la bac,oral,scris si practic.
In balciuri,poti trage,la ursuletii de plus,cu 22lr
Toate bune pana aici...dar exista si un revers.
A crescut rata sinuciderilor prin impuscare in randurile
lucratorilor din cadrul Ministerului administratiei si internelor
Deschide larg fereastra si priveste realitatea...
Numarul poligoanelor a crescut simtitor in ultima perioada,cel putin 2 pe fiesce judet.
Spargatorii de locuinte s-au reprofilat. In urma noilor schimbari legislative,fiecare cetatean are dreptul la arma scurta de paza si aparare ,si astfel riscau un expandabil in teasta.
Toate cererile de autorizare se depun on-line.
A aparut un nou serviciu in sprijinul cetatenilor din partea consiliilor locale ''Arma preferata si calibrul adecvat''
Toate birourile AEST au trecut in subordinea primariilor
Istoria armelor de foc se preda in licee si a devenit materie obligatorie la bac,oral,scris si practic.
In balciuri,poti trage,la ursuletii de plus,cu 22lr
Toate bune pana aici...dar exista si un revers.
A crescut rata sinuciderilor prin impuscare in randurile
knauf, ai baut sau fumat ceva ...?
ca de tacanit nu poate fi vorba
ca de tacanit nu poate fi vorba
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Ma jur pe carne proaspata de porc ca din anul 2000 nu am mai pus alcool in gura!
Dar fumez si f--t,de nu te poti tine dupa mine.
Dar fumez si f--t,de nu te poti tine dupa mine.
Cred ca s-a mutat in USA si relateaza de la fata locului, de undeva de prin Arizona.sith wrote:knauf, ai baut sau fumat ceva
on-topic. Eu am asteptat eliberarea permiselor, doua la numar, de fiecare data cate 6-7 luni, Dar nu m'am grabit
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Daca iese cum vor unii, o sa fie la 3 ani viza. Cat despre subiect: ,,frica pazeste pepenii''Rudy wrote:Cred ca s-a mutat in USA si relateaza de la fata locului, de undeva de prin Arizona.sith wrote:knauf, ai baut sau fumat ceva
on-topic. Eu am asteptat eliberarea permiselor, doua la numar, de fiecare data cate 6-7 luni, Dar nu m'am grabitPoate erau prea multi la coada, poate's prea putin lucratori, cine stie. Oricum nu ma mai intereseaza. Urmatoarea vizita la doctor+psiholog+viza , o sa fie peste 5 ani...
Re: Topicul se poate sterge...multumesc admin.
pai nu erau romanul progenitura lui Decebal si Traian, nu a purtat vitejeste batalii cu turcii, nu a luptat el in dizidenta cu ocupatia comunista???......deci este un popor neanfricat....