Pareri Makarov de la Fort

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

cris091

Re: Pareri Makarov de la Fort

Post by cris091 »

Luati in calcul macarovul de la arow se poate modifica simplu la un armurier autorizat
2ndLt

Post by 2ndLt »

cris091 wrote:Luati in calcul macarovul de la arow se poate modifica simplu la un armurier autorizat
asta daca va vrea respectivul armurier sa faca!
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
knauf

Post by knauf »

un aparat de sudura,un flex si ceva bucati de fiare gasim p'acasa :D
deci problema e pe cale sa fie rezolvata :lol: in gen DIY....
cris091

Post by cris091 »

Mai ales acum cand au reducere 25%
cris091

Post by cris091 »

Au aparut cumva makarovurile de la fort? Au trecut cati ani? Adevar am grait? :D
tevez

Post by tevez »

Nu cred că vor mai apărea. :( Pe la noi se tot zvoneşte "arestarea" la domiciliu a pistoalelor cu bile de cauciuc, pe la vecinii de
la Nord e război puţin...
cobra

Post by cobra »

Nu le aresteaza nimeni,doar ca nu va mai fi asa de usor acordata acea autorizatie de port si folosire pt pistoale,vezi Doamne, nu cumva sa jefuim vreo banca ceva! :D
tevez

Post by tevez »

Mai greu decât se obţine acum nu văd cum ar putea să fie, eventual să introducă obligativitatea cursului de arme, ceea ce n-ar fi rău deloc.
Dar folosirea armelor de autoapărare doar la domiciliu şi reducerea cantităţii (50 actualmente) de muniţie se tot discută şi e foarte posibil
să se şi voteze.
7Coline

Post by 7Coline »

Te duci dracu in tara asta , dupa ce ca nu ai acces decat la pocnitori castrate , sa te oblige sa le tii numai in casa ar fi prea de tot.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
tevez

Post by tevez »

Nu le-au restricţionat doar pentru perimetrul casei cum se intenţiona dar rămânem cu doar 25 de bucăţi la muniţie. Desigur, până apare legea
în M.O. şi normele mai e un pic.
kuminte

Post by kuminte »

De parca este vreo diferenta daca ai 25, sau 250 :?
AC 5.5
AC 6.35
oroles

Post by oroles »

tevez wrote:Nu le-au restricţionat doar pentru perimetrul casei cum se intenţiona dar rămânem cu doar 25 de bucăţi la muniţie. Desigur, până apare legea
în M.O. şi normele mai e un pic.
deci a aparut marea schimbare a legii pana la urma? ar merita postat undeva, ca uite asa te prinde nenea cu lectiile nefacute si te arde :)
tevez

Post by tevez »

oroles wrote:deci a aparut marea schimbare a legii pana la urma? ar merita postat undeva, ca uite asa te prinde nenea cu lectiile nefacute si te arde :)
http://www.cdep.ro/proiecte/2013/600/70/3/se673.pdf
urmăriţi aici:
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck ... ?idp=13894
Când apare în M. Oficial postăm aici, inclusiv contacte pentru firmele autorizate pentru cursul de arme dacă va fi obligatoriu şi pentru neletale.
careundecine

Post by careundecine »

S-ar parea ca legea a fost promulgata deja pe 11 Decembrie.
Trist, foarte trist.
De ce ai limita cartusele de cauciuc la 25 de bucati nu pot sa inteleg. Eu vreau sa fie 2 maxim ca nu-ti trebe' nene. Si sa fie cu aer nu cu cauciuc. Sic !
In alta ordine de idei observ ca portul nu a fost modificat se pot purta in continuare si in afara casei (singurul loc unde erau utile oricum).
Eu nu voi putea sa am nici macar cele doua incarcatoare primite in cutie cu arma pline, la GP T12M incap 17 cartuse/incarcator.
Ce mizerie
tevez

Post by tevez »

careundecine wrote:S-ar parea ca legea a fost promulgata deja pe 11 Decembrie.
Trist, foarte trist.
De ce ai limita cartusele de cauciuc la 25 de bucati nu pot sa inteleg. Eu vreau sa fie 2 maxim ca nu-ti trebe' nene. Si sa fie cu aer nu cu cauciuc. Sic !
In alta ordine de idei observ ca portul nu a fost modificat se pot purta in continuare si in afara casei (singurul loc unde erau utile oricum).
Eu nu voi putea sa am nici macar cele doua incarcatoare primite in cutie cu arma pline, la GP T12M incap 17 cartuse/incarcator.
Ce mizerie
http://www.avocatnet.ro/content/article ... iilor.html
Aşa este. La letale e şi mai urât, limita de 12 e şi mai enervantă, sunt multe arme cu capacitate mai mare într-un sg. încărcător.
Dacă le restricţionau la domiciliu, le omorau practic şi chiar s-a pus problema s-o facă, ne-a trecut...bila pe la ureche.
Post Reply