arma AC airsoft sau nu ?

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

badrealy

Re: arma AC airsoft sau nu ?

Post by badrealy »

JhonnKamisei wrote:Pina in prezent am folosit replici airsoft la recomandarea unui user de aici de pe forum
vitezele sint in functie de replici si greutatea bilei
Am reusit sa fac un sniper cu arc la 184m/s cu bila de 0.20....electricele am reusit si leam adus pina la 154m/s
daca nu vrei sa te tii de prostioare incearca airsoftul .....pe urma o sa treci si tu in rindul nostru.....airsoftul e primul pas
Last edited by badrealy on Mon Jan 20, 2014 7:25 pm, edited 1 time in total.
badrealy

Post by badrealy »

La noi nu exista limita de putere pentru astfel de replici insa in general nu prea sunt astfel de "arme" care sa aiba o putere mai mare de 3,5-4 Jouli.
E adevarat ca la Ruger MK1 (pistolul si pusca) cat si la revolverele Dan Wesson exista posibilitatea de a mari putere prin anumite reglaje ale mecanismului ce actioneaza "cuiul percutor". Spre exemplu, o pusca Ruger Mk1 care in mod normal scoate undeva intre 3 si 3,4 Jouli ( cu gaz puternic Walther si in zile calduroase) va ajunge la 4 Jouli, dar nu mai mult.
Cam asta e limita.
Indiferent de cat de mult s-ar stradui unii, replicile astea nu pot fi folosite cu succes nici la autoaparare si nici la "pest control". Intr-adevar, poti sa omori o biata vrabie la 10 metri ( daca o nimeresti!) dar un porumbel nu-l dai gata nici la 7 metri. C
Last edited by badrealy on Wed Jan 22, 2014 9:29 am, edited 1 time in total.
knauf

Post by knauf »

badrealy wrote:

Iti garantez eu ca pot reconstrui o replica sa doboare orice "pest' de la 25 m cu o bila de plastic)[/u]
cand o sa dai ''pest-ul'' jos la 25 metri cu un airsoft,imi tai cocoselul si-l dau la caini...iar masina o donez politiei comunitare :lol:
tevez

Post by tevez »

Ca să citez un coleg, nu le mai daţi idei. Şi aşa unele canale de ştiri prezintă jucăriile de airsofturi ca pe nişte "arme periculoase
care se vând la liber", nu-i exclus să vedem limitări şi pe la astea, prin lege, de pildă să le facă să arăte penibil, ca-n unele ţări,
vopsindu-le cu roşu capătul ţevii.
7Coline

Post by 7Coline »

tevez wrote:Ca să citez un coleg, nu le mai daţi idei. Şi aşa unele canale de ştiri prezintă jucăriile de airsofturi ca pe nişte "arme periculoase
care se vând la liber", nu-i exclus să vedem limitări şi pe la astea, prin lege, de pildă să le facă să arăte penibil, ca-n unele ţări,
vopsindu-le cu roşu capătul ţevii.
Nu vor si licurici si girofar pe ele ? Hai mai da-o in cenzura cenzurii . Nu se poate asa ceva .
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
JhonnKamisei

Post by JhonnKamisei »

Faza cu pest-ul la 25m o cred......credeti-ma chiar se poate.... cel putin cu bila de 0.33gr se poate......
knauf

Post by knauf »

''pestul'' ala ce poate fi,o libelula? eu ma gandeam la ceva cu urechi :D
knauf

Post by knauf »

cata precizie poate avea un airsoft la 25 de metri?
7Coline

Post by 7Coline »

knauf wrote:cata precizie poate avea un airsoft la 25 de metri?
Depinde cum bate vantul. :lol:
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
knauf

Post by knauf »

pai daca tragi si se base unu' ,deja iti schimba traiectoria la ''ghiulea''.
o biluta de o patrime de gram, trasa dintr=o teava lisa,prin care balangane bila ca in bolul ala de la 6din49, cand fac aia extragerea,are precizie exact cum nimeresti 5 numere din 6 la mai sus amintita extragere :lol:
am tras si eu cu airsoafte.....pe verticala ai ceva precizie cand nu adie vantul,oricum,caderea este mare la distanta.
pe lateral,e jale daca nu te ajuta conditiile atmosferice.
are nevasta-mea 2 revolvere cu co2,febletea ei :D ma apuc sa le f...t un tunning ca poate dilesc iepuroiul ala de-mi roade pomisorii pe mosie.
badrealy

Post by badrealy »

knauf wrote:
badrealy wrote:

cand o sa dai ''pest-ul'' jos la 25 metri cu un airsoft,imi tai cocoselul si-l dau la caini...iar masina o donez politiei comunitare :lol:
Daca vrei sa te convingi intra pe "spudfiles/ cannons". Sunt acolo sute de exemple.
Eu zic sa nu-ti pui cocoselul la bataie ca ramai fara el. ;)
Last edited by badrealy on Wed Jan 22, 2014 9:31 am, edited 1 time in total.
badrealy

Post by badrealy »

knauf wrote:cata precizie poate avea un airsoft la 25 de metri?
depinde de airsoft. Daca vorbesti de pistol...poti nimeri o usa de apartament din 5 focuri daca nu bate vantul.
Last edited by badrealy on Wed Jan 22, 2014 9:30 am, edited 1 time in total.
badrealy

Post by badrealy »

knauf wrote:pai daca tragi si se base unu' ,deja iti schimba traiectoria la ''ghiulea''.
o biluta de o patrime de gram, trasa dintr=o teava lisa,prin care balangane bila ca in bolul ala de la 6din49, cand fac aia extragerea,are precizie exact cum nimeresti 5 numere din 6 la mai sus amintita extragere :lol:
am tras si eu cu airsoafte.....pe verticala ai ceva precizie cand nu adie vantul,oricum,caderea este mare la distanta.
pe lateral,e jale daca nu te ajuta conditiile atmosferice.
are nevasta-mea 2 revolvere cu co2,febletea ei :D ma apuc sa le f...t un tunning ca poate dilesc iepuroiul ala de-mi roade pomisorii pe mosie.
base, jale,prin care balangane bila ca in bolul ala de la 6din49, le f...t un tunning ca poate dilesc iepuroiul ala de-mi roade pomisorii pe mosie.

Daca eram eu administratorul siteului te bannam pentru incultura. Vrei sa avem o conversatie despre fizica, tema expansiunea aerului si mecanisme de detonare ? sa iti dovedesc cat esti de "inafara subiectului"
Exista la americani o moda printre fermieri sa isi faca tunuri ac cu dovleci pe care ii arunca la 200-300 m intr-o tinta de marimea unui frigider asa cu nu stiu ce ti se pare tie exagerat in topic de "faci misto" ...
knauf

Post by knauf »

Daca n-as fi tras cu un airsoft,eram de acord cu afirmatia ca ''fac misto'' ...acum nu ma lua cu expansiuni si detonari ca ma bagi in ceata :D
Mi-au trecut prin mana o multime de arme de foc,AC(in calitate de colectionar si detinator de permis B), sau airsoft,nici nu le poti numara.
In casa ma distrez cu nevasta ,tragand in tigari cu pistolul airsoft de la 15 metri si le nimerim la greu iar pisica alearga dupa bile :lol:
Afara,insa,lucrurile stau cu totul altfel.
Cate arme ai desfacut,pana la ultimul surubel? sau stiinta ta se bazeaza pe google?
Hai sa nu ne contram aiurea in vanitati si sa ajungem la replici de genul,citez pe cineva, ''ne despart multe rafturi de biblioteca''
In cazul de fata ,multe arme ,de vreo 25 de ani si nu mai pun la socoteala perioada cand eram pionier si activam la un club de pac-pac.
Daca ai ceva concret,invata-ne....ca nu incalci nicio lege in vigoare,iti garantez eu.
PS. nu mai trimite private daca nu ai ceva de spus!
tevez

Post by tevez »

Face knauf multă "caterincă" dar se pricepe la arme.
Post Reply