Etapele vanzarii armelor de autoaparare
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
cristi_plesea
Etapele vanzarii armelor de autoaparare
Salut, detin un pistol de autoaparare Walther P99 si de vreo 2 ani nu l-am mai folosit, as vrea sa il vand si nu am timp sa caut cumparator.
Vreau sa stiu daca pot sa il las intr-un magazin pentru vanzare si daca in momentul cad il predau unui armurier pentru vanzare pot primi o "adeverinta" sa il radiez din permisul de port arma.
Vreau sa stiu daca pot sa il las intr-un magazin pentru vanzare si daca in momentul cad il predau unui armurier pentru vanzare pot primi o "adeverinta" sa il radiez din permisul de port arma.
-
cristi_plesea
Re: Etapele vanzarii armelor de autoaparare
Intre timp, pana primesc un raspuns:
Am de vanzare un pistol Walther P99T (cartus cu bila de cauciuc), daca e cineva din Bucuresti interesat pretul este 650 lei.
0722.223.761
Am de vanzare un pistol Walther P99T (cartus cu bila de cauciuc), daca e cineva din Bucuresti interesat pretul este 650 lei.
0722.223.761
-
Safe&Sound
Salut,cristi_plesea wrote: Vreau sa stiu daca pot sa il las intr-un magazin pentru vanzare si daca in momentul cad il predau unui armurier pentru vanzare pot primi o "adeverinta" sa il radiez din permisul de port arma.
Aveti trei posibilitati:
- mergeti cu cumparatorul la un armurier autorizat, vindeti arma si primiti in schimb o factura ce va permite sa depuneti cererea de radiere a armei din permisul dvs;
- gasiti un magazin de arme dispus sa va cumpere arma, caz in care va vor da ei o factura si apoi cereti radierea armei;
- depuneti arma spre vanzare la un armurier autorizat, arma ramane la magazin dar in proprietatea dvs pana la vanzare si veti primi un bon care atesta ca arma e depusa spre vanzare la armurier. Veti putea radia arma din permis doar dupa ce are loc vanzarea.
Succes la vanzare!
Arma ai nu o sa o vindeti la pretul ala curand , cea mai rapida solutie ar fi casarea.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
nici cu 100 de lei nu o dai,pe bune...o poti dona la un muzeu.
Salut,lasa-mi PM cu numarul de telefon si am eu pe cineva care sa ti-o cumpere,bine,daca mai lasi si tu la pret...
CZ 75 SP 01 SHADOW cal. 9x19
cristi_plesea wrote:Intre timp, pana primesc un raspuns:
0722.223.761
-
cristi_plesea
Am vandut pistolul, multumesc pentru ajutor.
Multumesc pentru buna intentie domnului Radu (treaba cu seria pistolului a fost o vrajeala).
Sfat : Feriti-va de armurierii de la mld guns, habar nu au ce vorbesc.
Multumesc pentru buna intentie domnului Radu (treaba cu seria pistolului a fost o vrajeala).
Suntem multi, cei care au avut relatii cu mldguns, mai exact cu D-nul Dan Marin si nimeni nu s-a plans pana acum. Este un armurier serios, care-si trateaza cu respect toti cumparatorii.cristi_plesea wrote:Sfat : Feriti-va de armurierii de la mld guns, habar nu au ce vorbesc.
Pe ce te bazezi cand faci aceste afirmatii? Ti-a vandut gloante oarbe in loc de gloante clarvazatoare ?
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Si eu am o parere buna despre cei de la MLD GUNS.cristi_plesea wrote: Sfat : Feriti-va de armurierii de la mld guns, habar nu au ce vorbesc.
De vreo 4 ani ii stiu, am cumparat de la ei, si culmea, ma mai duc acolo ...
Pe tine nu te stiu, esti nou pe forum.
Dezvolta de ce habar n-au ce vorbesc ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
-
Safe&Sound
Auzi...da' nu mai bine ne spui si noua ce probleme aveai cu seria armei? Iei in calcul si faptul ca "armurierii de la mld guns" de care asa prieteneste ne sfatuiesti sa ne ferim stiau ei ceva si poate n-au vrut sa iti faca tranzactia pentru ca aveai o problema reala. Faptul ca ai gasit un "kamikaze" dispus sa iti incheie actele nu inseamna neaparat ca nu aveai o problema reala.cristi_plesea wrote:Am vandut pistolul, multumesc pentru ajutor.
Asadar fii te rog amabil si daca tot ne sfatuiesti asa cu prietenie, da-ne si detalii.
In alta ordine de idei si eu mi-am cumparat arme prin/de la MLD Guns si pot sa spun despre ei doar atat: oamenii cunosc bine legea, cunosc capcanele si mai ales riscurile la care isi pot supune business-ul sau pe cumparatorii lor si tocmai din cauza asta nu fac niciodata compromisuri. In comertul cu arme nu prea exista "jumatati de masura", nu prea poti sa gresesti de multe ori si tocmai d-aia am sa ii prefer intotdeauna pe cei ce nu fac compromisuri ce ar putea sa imi faca rau si mie pana la urma.
Last edited by Safe&Sound on Sat Feb 08, 2014 10:43 pm, edited 1 time in total.
Şi eu mă pot declara "client fidel" MLD, trec pe acolo când am ocazia pentru un Ballistol sau nişte muniţie mai mult ca să
văd ce noutăţi au mai apărut. Personalul e amabil şi bine pregătit. Sigur că nimeni nu-i perfect, dar cea mai bună dovadă
că MLD e un magazin în regulă e nr. mare de reacţii care dezaprobă postarea dlui cristi_plesea.
văd ce noutăţi au mai apărut. Personalul e amabil şi bine pregătit. Sigur că nimeni nu-i perfect, dar cea mai bună dovadă
că MLD e un magazin în regulă e nr. mare de reacţii care dezaprobă postarea dlui cristi_plesea.
-
cristi_plesea
Pistolul pe care l-am vandut avea seria trecuta camera cartusului, iar armurierul mi-a spus ca nu poate sa faca tranzactia deoarece seria trebuie sa apara si pe culata si pe corpul pistolului. (e votba de un pistol cu cartuse cu bile de cauciuc)
Pistolul l-am cumparat in 2009 si nu a avut niciodata o serie pe culata.
Armurierul mi-a aratat un pistol cu seria trecuta pe culata cu vopsea si m-a bufnit rasul daca bagi si scoti pistolul de 10 ori in toc se duce imediat acea vopsea.
M-a sfatuit de fata cu clientul sa ma duc la politie sa faca ei teste balistice cu pistolul pentru ca lui i se parea suspect.
Vanzarea am facut-o la Top Gun iar armurierul de acolo mi-a spus ca nu a mai auzit da o astfel de problema, si mai mult mi-a spus ca el poate comanda culate de rezerva pentru modelul Walther P99.
Mi-ar fi fost extrem de usor sa scriu si eu seria cu vopsea pe culata, dar nu a fost nevoie.
Eu zic ca ma pricep putin la arme, avand in vedere ca detin arme prin natura meseriei de vreo 14 ani si vreo cateva zeci de mii de cartuse trase, momentan am un Glock 17 si un Carpati, dar la armele letale ce cu totul alta poveste.
Pistolul l-am cumparat in 2009 si nu a avut niciodata o serie pe culata.
Armurierul mi-a aratat un pistol cu seria trecuta pe culata cu vopsea si m-a bufnit rasul daca bagi si scoti pistolul de 10 ori in toc se duce imediat acea vopsea.
M-a sfatuit de fata cu clientul sa ma duc la politie sa faca ei teste balistice cu pistolul pentru ca lui i se parea suspect.
Vanzarea am facut-o la Top Gun iar armurierul de acolo mi-a spus ca nu a mai auzit da o astfel de problema, si mai mult mi-a spus ca el poate comanda culate de rezerva pentru modelul Walther P99.
Mi-ar fi fost extrem de usor sa scriu si eu seria cu vopsea pe culata, dar nu a fost nevoie.
Eu zic ca ma pricep putin la arme, avand in vedere ca detin arme prin natura meseriei de vreo 14 ani si vreo cateva zeci de mii de cartuse trase, momentan am un Glock 17 si un Carpati, dar la armele letale ce cu totul alta poveste.
Cine se pricepe la arme nu cere sfaturi pe forumuri. Eu asa cred. Si mai cred ca dl. Dan Marin dupa mai mult de 14 ani de lucrat cu arme, ca sa ajunga in pozitia actuala a trebuit sa obtina o serie de autorizatii si licente, adica sa se conformeze unor legi si regulamente, deci a pus mana pe ele, le-a citit si si le-a insusit ceea ce cred ca altii n-au facut-o din moment ce se intereseaza de aspecte legale privitoare la arme pe la forumisti.cristi_plesea wrote:........Eu zic ca ma pricep putin la arme, .........
In concluzie, numai o persoana cu pregatire si experienta cel putin egala cu a d-lui Dan Marin ar putea sa emita opinii negative vis-a-vis de capabilitatea profesionala a acestuia. Restul e gargara..........
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Chiar daca pe la noi, nu se polizeaza seriile armelor,(inca) folosite la cine stie ce infractiuni sau omoruri, pentru a li se pierde urma, consider ca armurierul a procedat corect. Arma suspecta, atrage belele si controale, bonus: isteria televiziunilor si a ziaristilor + schimbarea rapida a legii prin OUG
Pierderea autorizatiei de functionare a unui armurier, are implicatii mai mari decat pierderea dreptului de port si folosinta a unei pocnitori de 14 lei, cu guma, pe pers fizica, care este
.
Pierderea autorizatiei de functionare a unui armurier, are implicatii mai mari decat pierderea dreptului de port si folosinta a unei pocnitori de 14 lei, cu guma, pe pers fizica, care este
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima