Incidente cu letale
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Incidente cu letale
...si toti suntem datori cu una,hi hi hi hi

Da, mai devreme sau mai tarziu
just god know 
Totusi..nu cred ca as vrea sa plec asa http://www.b1.ro/stiri/externe/un-barba ... 73517.html
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
Din punctul meu de vedere si-o meritat soarta cocalarul . Filmul acela este dedicat unor eroi din fortele speciale , este facut dupa cartea si cu colaborarea raposatului Marcus Luttrell , singurul supravietuitor al unei misiuni destul de controversate, Red Wings . Multi oameni valorosi si-au dat vietile in acea misiune , printre care si Michael Murphy , singurul recipient a Medaliei de Onoare din acest conflict din Afganistan.sBogdan wrote:Totusi..nu cred ca as vrea sa plec asa http://www.b1.ro/stiri/externe/un-barba ... 73517.html
Este o insulta destul de mare din punctul meu de vedere , este ca si cum te-ai apuca sa vorbesti la telefon la inmormantarea cuiva , chiar in timpul slujbei , este o nesimtire crunta.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
Eu cred ca glumesti ...7Coline wrote:Din punctul meu de vedere si-o meritat soarta cocalarul . Filmul acela este dedicat unor eroi din fortele speciale , este facut dupa cartea si cu colaborarea raposatului Marcus Luttrell , singurul supravietuitor al unei misiuni destul de controversate, Red Wings . Multi oameni valorosi si-au dat vietile in acea misiune , printre care si Michael Murphy , singurul recipient a Medaliei de Onoare din acest conflict din Afganistan.sBogdan wrote:Totusi..nu cred ca as vrea sa plec asa http://www.b1.ro/stiri/externe/un-barba ... 73517.html
Este o insulta destul de mare din punctul meu de vedere , este ca si cum te-ai apuca sa vorbesti la telefon la inmormantarea cuiva , chiar in timpul slujbei , este o nesimtire crunta.
Se muta cu 2 scaune mai incolo, dar nu lua viata unui om asa, ca scria ala mesaje.
Mai era si fost politist ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Decat o moarte in chinuri, mai bine impuscatsBogdan wrote:Totusi..nu cred ca as vrea sa plec asa http://www.b1.ro/stiri/externe/un-barba ... 73517.html
Asta spune multesith wrote: Mai era si fost politist ...
Uneori suntem atat de preocupati sa impartim dreptatea incat uitam de ce avem arma aia. Uitam ca arma este o unealta pe care o purtam dupa noi pentru a ne apara si nu pentru a pedepsi pe x sau pe y ca si.a golit careva scrumiera masinii la semafor sau a intrat in fata la supermarchet. Nu.i de mirare ca ne baga astia bete in roate...pacat.
Asa e dom'le ! Cu astea doua cazuri s-a umplut paharu' . Nu se mai poate ! La puscarie cu ei; ce le trebuie la romani arme ?!sBogdan wrote:http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/in ... l-sau.html
http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/in ... toare.html
Da,clar sunt pregatiti romanii pentru liber la arme...
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
La puscarie cu toti detinatorii de arme.......asa scapa de aceasta bataie de cap 
Ei,daca ar fi doar astea doua...
Asta cam asa este.....problema este ca din accidente auto rezulta in medie cam 5 morti / zi.....PE ZI...iar din incidente cu arme sunt poate 5 pe AN.....aici incluzand si sinuciderile si accidentele de vanatoare.mariand68 wrote:Este normal s-a apara si astfel de incidente. Cu cat o s-a inaspreasca legea probabil ca mai multe incidente vor fi. Uitati-va in trafic, este un haos total, mor oameni pe capete, selectia naturala lucreaza. Acum ca mori de glont sau calcat de masina ce mai conteaza, moartea este una singura
Asa ca nu se justifica nici o modificare, nici o inasprire...din contra.
Parerea mea este ca o justificare pentru interzicere, restrictionare, modificare a legii ar fi daca am avea macar acelasi numar de raniti si morti ca din accidentele auto.
Dar explica-i romanului salbatic, incult si papuas ca o arma nu este ceva rau.....zici ca suntem papuasi si omul alb vrea sa ne fure sufletul cu aparatul de fotografiat.....in halul acesta de inapoiati suntem....si pe zi ce trece parca ne indobitocim mai mult......in fine.....pana la urma asta este...majoritatea dicteaza/decide......
Zici ca ii obiga cineva sa-i ia arme....se sperie ca dracu' de tamaie.....dar nu-i obliga nimeni la nimic.... ar trebui sa fie un drept constitutional...macar pe proprietate/acasa oricine doreste (desigur dupa ce se verifica ca are conditii de pastrare, sa nu ajunga pe mainile copiilor de exemplu....si se verifica ca este si sanatos la cap).....fiecare persoana ar trebui sa aiba dreputul de a detine o arma letala. Fara sa fie Colectionar, sau Vanator....acestea sunt doar niste artificii la care apelam in dorinta noastra de a detine arme letale.....pai zilele trecute am ajuns pe la AEST, si in asteptare la coada, se intalnisera 5 niste prieteni vechi, care venisera pt. a depune actele pt. viza si vorbeau intre ei....toti erau vanatori dar toti spuneau ca nu au fost nici macar o data la vanatoare.....si asa sunt cred cam 80% din "vanatori"...platesc cotizatie anuala, etc...doar pt. a avea dreptul de a detine o arma letala.... ar trebui sa dispara aceasta obigativitate de a face parte din Asociatie, etc....cine vrea arma letala, sa poata sa detina una, la domiciliu cu scop de autoaparare.
In fine.....aceste discutii au mai fost, si sunt in zadar.....dar deh, ne mai revarsam si noi frustrarile in scris
Bafta tuturor !
asa cum ai spus, aceste discutii au mai fost, variatiuni pe aceeasi tema...cainii latra, ursul trece..degeaba se discuta si iar se discuta, inclusiv de reprezentanti ai asociatilor de gen, care unii discuta altii ,,discuta,, si DAESP-IGPR are acelasi mod de abordare, implacabil, pe care acuma il mai vedem si transpus in proiecte de lege si la fel de grav in modul de aplicare a legii zi de zi la fiecare autorizare si la fiecare acordare de viza...daca nu venea ajutor extern in 89, Ceausescu murea de diabet, chiar daca stateam in firg, intuneric si foame...aceasta este pozitia populatiei romanesti si in acest domeniu al armelor...PUNCT...acest aspect este bine cunoscut de catre cei din fotoliile de pe St cel Mare sau de aiurea si speculat...daca populatia ar fi fost un popor, nu ar fi indraznit sa propuna asemena aberatii in lege si nu ar fi indraznit sa isi bata joc de cetatean la ghiseele serviciului de arme...pana la urma, fiecare popor isi are conducatorii care-i merita si politistii pe care-i plateste...
PS pana la urma cine sunt eu sau noi, sa incercam sa trezim ,,frumoasa adormita,, populatia romaneasca???...
...somn usor, ca asta vreti...
PS pana la urma cine sunt eu sau noi, sa incercam sa trezim ,,frumoasa adormita,, populatia romaneasca???...
oroles wrote:7Coline wrote:Cei ala "pistol de razboi" , are ceva antrenament suplimentar fata de pistoalele normale ?
intreaba-l pe Rudy ca iti spune el ce si cum
sau mai bine nu, ca iar o dam in diverse pe aici
@oroles, m-ai citat la "bara" si nu am fost prezent.
Pe scurt fiindca nu vreau sa ma complic :
O pocnitoare de razboi, va fi....atentie va fi, o chestie pe care o putem vedea numai in filmele western, sau cele cu pac-pac de Sergiu Nicolaescu,
iar viitorul ne rezerva accesul doar la pistoale cu ventuze, ca ale lui @oroles....
La momentul actual, pedeapsa pentru a te juca pe strada cu un pistol cu ventuze, bb, alice,bile sau unul cu glont, este aceeasi.
Sau cel putin asa vrea legiuitorul ca sa avem implementat in creier ca joaca cu bilele/ventuzele/bb-urile, constituie o maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare infractiune si trebui facuta publica, pt a nu cumva sa cadem cu totii in ispita.
In curand o sa fim judecati pe stadioane, numai pt faptul ca ne-am permis sa mergem cu ..ula sculata pe strada, iar jurnalistii o sa urle ca dobitocii pe toate canalele, ca ar trebui sa bem ceai de tei la parasirea domiciliului....
p.s. chestia cu pistol de razboi e un fas,,,La stiri in trecut s-a pomenit de un revolver cu glontz pe teava. Prin comparatie, cea de-a doua e galusca, prima....poate chiar o fi facut razboiul si-a fost purtat de Hitler, Stalin, bombonel, etc
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Ahahaha , revolver cu glont pe teava
, buna asta .
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
7Coline wrote:Ahahaha , revolver cu glont pe teava![]()
![]()
![]()
, buna asta .