INCIDENTE ILEGALE CU NELETALE

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

knauf

Re: INCIDENTE ILEGALE CU NELETALE

Post by knauf »

''ti-ai dracu' cu melcii vostri''
cunoasteti replica? :lol:
vikkktor

Post by vikkktor »

e replica de senator postdecembrist...nu?.. :lol:
knauf

Post by knauf »

:lol: :lol:
vikkktor

Post by vikkktor »

daca mai era si liberal...ma duc dracu, inseamna ca sunt premonitii...ai dracu regizori, stia Ceausescu ce stia...periculosi astia domne...
knauf

Post by knauf »

era liberal :D ,tot un drac... crezi ca mai conteaza de unde e,toti sunt la fel,insa vorbesc altfel in functie de conjucturi.
d'aia nu mai votez!
Am crezut intr-un singur om pe care parintii mei il cunosc personal,evident ca si eu...l-am votat,recunosc,stiind-ul cum este ca om si dpdv profesional,nu stiu ce sa mai cred :twisted:
Traiasca poporul
Traiasca ROMANIA
Traiasca tricolorul....strigau unii candva inainte de '89,purtau plete,blugi si probabil ca o parte din ei au stat sub gloantele din acel Decembrie.
pentru ce? sa-si bata joc unii de tara si drepturile tuturor?
tevez

Post by tevez »

Nu prea mai găseşti liberali, ţărănişti, socialişti. Am întrebat un fost peremist de unde până când s-a băgat la PSD şi mi-a
zis că acolo era un loc liber. Puţini care cred în doctrină şi chestii din astea. Stroe e mult peste Igaş sau David chiar dacă
nu ne place nouă şi faptul că n-a descentralizat poliţia, lăsându-l pe Vanghelie fără posibilitatea de-a fi şi "chestor-şef"
este un lucru excelent, dacă ar reforma un pic şi aşa-zisa poliţie locală în sensul de-a-i şcolariza un pic şi de a le mai lua
din atribuţii ar fi şi mai bine dar deja fac politică. :lol:
vikkktor

Post by vikkktor »

eu nu spun ca Stroe nu ar fi peste Igas si chiar aveam o parere buna despre el acum ceva ani...dar, in schimb nu pot sa il mai agreez deoarece nu numai ca nu a facut nimic pentru a curata sistemul dar, mai nou vrea sa introduca si restrictiile astea privitor la arme...deci, cu parere reala de rau, nu mai pot agrea nu numai pe acest om, dar si liberalii, ai caror reprezentanti, vor sa imi interzica dreptul de a purta, folosi, detine arme...este inadmisibil asa ceva, culmea, PSD-ul da o lege mai buna si ajung liberalii sa o schimbe...de asemenea nu este vorba ca politia va fi sau nu condusa de prosti, Vanghelie sau altii de genul, parca acum e condusa de destepti...este vorba de concept, in sensul ca socotesc ca o structura cu cat este mai putin centralizata, cu atat este mai eficienta si mai aproape de cetatean...
jon

Post by jon »

vikkktor wrote:eu nu spun ca Stroe nu ar fi peste Igas si chiar aveam o parere buna despre el acum ceva ani...dar, in schimb nu pot sa il mai agreez deoarece nu numai ca nu a facut nimic pentru a curata sistemul dar, mai nou vrea sa introduca si restrictiile astea privitor la arme...deci, cu parere reala de rau, nu mai pot agrea nu numai pe acest om, dar si liberalii, ai caror reprezentanti, vor sa imi interzica dreptul de a purta, folosi, detine arme...este inadmisibil asa ceva, culmea, PSD-ul da o lege mai buna si ajung liberalii sa o schimbe...
OK, sunt de acord ....dar poate ca Stroe emite aceste idei in urma "suflaturilor in urechi" din partea diversilor.....poate ar fi mai bine sa-i trimitem si noi punctele noastre de vedere.... noi, ANCA, etc..... direct pe adresele dansului.....cine stie, poate vede altfel problema....poate este dezinformat......
Am venit si eu cu o sugestie, o idee....buna sau proasta ....este o idee....
Bafta tuturor ! 8) 8) 8)
Image
2ndLt

Post by 2ndLt »

Lasati mai probleme de politica si altele de gen.
Stire nationala, daca nu internationala Victor Slav isi da demisia din casnicie, pardon, divorteaza de Bianca Draguseanu!
Pe toate posturile se discuta...
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
vikkktor

Post by vikkktor »

pt jon
..am trimis eu de mult stai linsitit, nu una ci suficiente si nu numai in legatura cu asta...nu s-a ostenit nimeni de nimic, au trimis si redirectionat unele la corpul de control al IGPR..adica tot la lup...si faptul ca este influentabil, dezinformat, soptit in ureche..etc, nu este o scuza...are o varsta, o suficienta experienta inclusiv sef comisie control SRI...bla, bla bal...si el bal, bal, bal...hai sa fim seriosi si sa lasam motivele astea puerile de a il scuza...pe vremea lui Ceasusescu, circula o scuza de genul nu este el de vina, ca nu stie, nevasta-sa Elena este scorpia...hai sa fim seriosi...am mai spus-o este bine, foarte bine chiar mult prea bine informat...de exemplu toate informarile DGIPI, care acum se subordoneaza direct lui, ajung la mapa...marea majoritate sunt clasate si dupa, se mira ca nu s-a stiut...vrajeala asta, ar trebui sa nu mai tina, ca motiv perpetuu...o gramada de subofiteri fac puscarie ca seful le ordona si dupa, nu mai recunoaste nimic, ca el e manager si nu stie...de aia nu mai se dau astia jos din scaune si sunt greu de probat prostiile pe care le ordona, totul spargandu-se in capul executantului subordonat...cati chestori sau cms sefi ati vazut condamnati??...pe cati dintre ei i-ati vazut fara vile, masini de lux si tot felul de participatii la diverse afaceri facute pe numele unor terti...oare asa de indestulatoare este solda respectiva???......

PS daca Stroe ar fi de buna credinta, o gramada de informari care vin din diverse surse, in legatura cu anumiti subordonati, le-ar cerceta cu temeinicie si ar fi un inceput de asanare al acestui mamut MAI...din pacate, asa cum am mai afirmat, el a fost invins de interesele celor care fac parte si protejeaza mafia din aceasta structura, sau a pactizat cu ea...este de ajuns sa stati de vorba cu cel mai marunt subofiter din sistem si sa verificati parte din nemultumirile acestuia si veti vedea in ce hal a ajuns structura de politie in zilele pe care le traim...a ne face ca nu observam aceste aspecte, inseamna in realitate ca ignoram problemele cetatii si atunci nu mai trebuie sa ne mire nimic...
sBogdan

Post by sBogdan »

Patron de stana...si.a impuscat ciobanul.
http://videonews.antena3.ro/video/roman ... tanei.html
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
danhati

Post by danhati »

AK Sadu cal. 7,62x39
Fort 14 cal. 9mm
Mauser HSc 90 cal. 10x22T
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
3 sabii si vreo 50 de cutite
...................................
(se va completa ulterior)
wugiland

Post by wugiland »

bun, inca o bila neagra........
dcrist

Post by dcrist »

Se pare ca nu s-a folosit nici o arma de foc. :mrgreen:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Post Reply