Secretarul General Gaucan Kim Jong-un al II-lea
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Secretarul General Gaucan Kim Jong-un al II-lea
Sa sti ca eu ma bucur ptr orice relaxare a legii si apreciez pe oricine se implica in acest scop,indiferent la ce nivel. Din cate tin minte,cu totii eram suparati si dezamagiti de ce se pregatea,discutam,trimiteam mailuri,etc. Acum,cand am scapat(cel putin deocamdata) ba mai mult sunt sanse mari ca legea sa se relaxeze, numim progresul "banal",iar cei care au facut ceva efectiv mai mult,mai putin, sunt interesanti de afaceri,etc.. Da,poate conduc afaceri,putin imi pasa,asta este! Dar protejand afacerea lor imi protejeaza si mie interesul ! A,ca sunt obligat sa cumpar munitie sau sa platesc sedinta de tragere! Pai nimic nu.i gratis in lumea asta oameni buni si cel mai usor de platit este cu bani .Daca nu imi convine pretul munitiei sau sedinta de tragere merg in alta parte,nimeni nu ne scoate cu forta bani din jeb. Imi iau munitie de unde imi convine, merg in ce poligon doresc.Nu pot cei de la uti sau joita sa ma oblige la ceva. Adevarul este ca la joita ma simt mai relaxat,oamenii sunt de treaba,profesionisti intr.un cuvant imi face placere sa merg acolo.Ca platesc ?! Nu.i normal ? ptr 20-30 de lei in plus am tinte variate ,obstacole,distante diferite ,etc. Imi place.Daca as putea as merge acolo in fiecare zi,sincer. Asta inseamna ca oamenii aia imi ofera exact ce vreau ptr banii pe care ii platesc si inseamna ca ofera servicii de calitate inalta fata de cei care iti sufla in ceafa cand tragi de la 10 m intr.o tinta de carton.Ei stiu sa faca afaceri si nu ii poate nimeni invinui de chestia asta.Ma bucur ca exista o astfel de afacere. Si dqca nu este un deranj prea mare,poate poti sa imi spui domnule @knauf,care este adevaratul interes si de ce stau eu linistit in ignoranta mea ? Nu de alta dar m.am regasit in postul de mai sus.
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
sBogdan,nu doresc sa polemizam intre noi,iar daca te-ai regasit cumva in postarea mea,realizezi ca nu ma refeream strict la tine.
vikktor a punctat foarte clar acel interes.
printre marii colectionari ai patriei sunt si destui armurieri care cauta sa atraga foloase prin anumite schimbari a legilor.
daca esti membru in ANCA ii stii bine care sunt si nu-mi permit sa fac o lista.
e suficient sa stiu incotro ''bat'' reprezentantii acestei asociatii....sub masca bunei vointe si apararea interesului general.
daca nu te-ai ''miscat'' printre ei nu ai cum sa intelegi adevaratul trend
....si nu pretul munitiei sau servicii oferite in poligon sunt problema,acestea vor function ca si celelalte prestari de servicii cu conditii si preturi diferite si esti liber sa alegi.
vikktor a punctat foarte clar acel interes.
printre marii colectionari ai patriei sunt si destui armurieri care cauta sa atraga foloase prin anumite schimbari a legilor.
daca esti membru in ANCA ii stii bine care sunt si nu-mi permit sa fac o lista.
e suficient sa stiu incotro ''bat'' reprezentantii acestei asociatii....sub masca bunei vointe si apararea interesului general.
daca nu te-ai ''miscat'' printre ei nu ai cum sa intelegi adevaratul trend
....si nu pretul munitiei sau servicii oferite in poligon sunt problema,acestea vor function ca si celelalte prestari de servicii cu conditii si preturi diferite si esti liber sa alegi.
Ai dreptate,nu ma invart printre colectioari,nu am toate datele,eu ma retrag. Cu respect .
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!