Cumparare arme Bulgaria
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
AlexTHEGreat
Cumparare arme Bulgaria
Buna ! Sunt nou pe acest forum. Un prieten mi-a atras atentia ca in Bulgaria sunt arme cu gaz ieftine,si se pot cumpara foarte usor. Intrebarea mea este : Imi puteti spune unde le pot procura? In Ruse sunt? Nume de magazine imi puteti da? Trebuie sa prezint in magazinele acelea notificarea din Romania? Pentru cumpararea armei? Munitie se poate cumpara? Multumesc anticipat!!
Re: Cumparare arme Bulgaria
Da, sunt la Ruse pistoale cu gaz ieftine, trebuie prezentată AUTORIZAŢIA (nu mai sunt demult pe notificare), nu ştiu cum e cu muniţia.AlexTHEGreat wrote:Buna ! Sunt nou pe acest forum. Un prieten mi-a atras atentia ca in Bulgaria sunt arme cu gaz ieftine,si se pot cumpara foarte usor. Intrebarea mea este : Imi puteti spune unde le pot procura? In Ruse sunt? Nume de magazine imi puteti da? Trebuie sa prezint in magazinele acelea notificarea din Romania? Pentru cumpararea armei? Munitie se poate cumpara? Multumesc anticipat!!
Important: nu mai merită efortul, ai nevoie de aceleaşi acte ca pentru armă cu bilă de cauciuc sau cu glonţ (pentru cine are drept la
glonţ). În curând e posibil să trebuiască şi cursul de arme letale pentru a deţine doar acasă aceste "arme" cu gaze neletale şi numai 25
de cartuşe...în concluzie, le-a trecut vremea Zorakiurilor aduse de la Ruse.
dear AlexTHEGreat, daca ai rabdarea necesara pentru a trece prin toate filtrele posibile, si aici nu interpreta filtre de politie, doar anumite etape ale rabdarii... si esti cu adevarat determinat pentru a avea ceva pistolase de frati nostri bulgari, atunci iti pot da detalii.
Daca te intereseaza am si o harta cu magazinasele de la Ruse
Eu, cu asa ceva am inceput intai...
Dar, cum zice si tevez, le-a cam trecut vremea zamakurilor de mult timp, de.... ce sa faci, astia sunt guvernantii nostri... tot incearca sa ne ingradeasca drepturile...
Daca ar fi dupa mine, as lasa zamakurile si as merge direct pe ultimate level.
Succes
Daca te intereseaza am si o harta cu magazinasele de la Ruse
Eu, cu asa ceva am inceput intai...
Dar, cum zice si tevez, le-a cam trecut vremea zamakurilor de mult timp, de.... ce sa faci, astia sunt guvernantii nostri... tot incearca sa ne ingradeasca drepturile...
Daca ar fi dupa mine, as lasa zamakurile si as merge direct pe ultimate level.
Succes
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
-
AlexTHEGreat
Va multumesc pentru raspunsuri! Dar autorizatia trebuie sa o prezint la vama cand aduc pistoalele cu facturile lor,nu? Din cate am auzit doar de bani ai nevoie ca sa cumperi pistoalele,adica nu ti se cer alte documente in Bulgaria.Intr-o vreme stiu ca se vindeau si prin piete pe taraba pistoale cu gaz. Ai putea sa-mi dai te rog numele unor magazine?Mersi!
Sa stii ca si acolo prezinti un act de identitate cat si autorizatia de cumparare, nu este chiar asa cum crezi sau cum ai fost instiintat.
Ca pret, intr-adevar sunt mult mai iefitne decat cand erau si la noi cautate.
Cand intri in tara, la vama te intreaba
O sa-ti trimit harta pe privat, ca si nume de magazine doar pe unul il cunosc si anume Erdo, pe celelalte nu le stiu cum se numesc. Un magazin stiu ca era in piata cu zarzavaturi, altul in piata centrala.
Ca pret, intr-adevar sunt mult mai iefitne decat cand erau si la noi cautate.
Cand intri in tara, la vama te intreaba
O sa-ti trimit harta pe privat, ca si nume de magazine doar pe unul il cunosc si anume Erdo, pe celelalte nu le stiu cum se numesc. Un magazin stiu ca era in piata cu zarzavaturi, altul in piata centrala.
-
AlexTHEGreat
Am inteles.Astept PM atunci.Multumesc!
Cu placere!
Mâine revin cu o carte de vizită a unui armurier bulgar din Ruse, nu o am la îndemână, o am de la colegul de forum "Guest".AlexTHEGreat wrote:Va multumesc pentru raspunsuri! Dar autorizatia trebuie sa o prezint la vama cand aduc pistoalele cu facturile lor,nu? Din cate am auzit doar de bani ai nevoie ca sa cumperi pistoalele,adica nu ti se cer alte documente in Bulgaria.Intr-o vreme stiu ca se vindeau si prin piete pe taraba pistoale cu gaz. Ai putea sa-mi dai te rog numele unor magazine?Mersi!
Nu vor acte bulgarii, dar le duci tu autorizaţia, mi se pare că datorită unui protocol cu ai noştri opresc şi ei o copie după ea.
Oricum, la intrare în Ro, mergi la Poliţia de Frontieră cu arma şi actele şi primeşti un act (mai demult plăteai şi acciza, dar
s-a scos) şi cu actul ăla, arma, autorizaţie şi factura tradusă mergi degrabă la AEST-ul care ţi-a emis aut. pentru a trece
arma în permis. Cam mult efort pentru un pistol cu gaze.
http://arms.bg/en/category/6/blank-guns.html
http://zarimex.eu/gassignal-guns-c-1.html
http://sotisbg.com/shop/gas-signal-guns ... afff9da24b
Astea-s linkuri orientative, atât ca produse, cât şi ca preţuri, este posibil să nu găseşti toate modelele în Ruse, dar ca să
ai idee ce poţi cumpăra şi cam la ce bani.
Ar putea să revină "la modă" armele cu "blank", dacă s-ar permite achiziţionarea lor pe notificare, chiar şi numai pt. deţinere,
unele sunt replici foarte fidele ale armelor reale şi preţul e mai mic decât la un pistol de airsoft mediu, nu mai vb. de cele
japoneze care costă mai mult ca arma reală. Pentru un colecţionar care vrea să aibă, pe lângă Coltul 1911 şi Waltherul pe
glonţ, şi un Beretta F90 dar nu poate, un Blow cu gaze, la vreo 3 mil. e un "premiu de consolare". Din păcate, legislaţia noastră
merge mai mult pe interzicere, restrângere a drepturilor şi tot mai multă birocraţie.
Later edit: acum am văzut postarea colegului 2ndlt, el are mai multe replici blank şi ştie mai bine prin Ruse dar văd că n-am
zis greşit ce am scris mai sus.
Last edited by tevez on Thu Jun 20, 2013 2:18 pm, edited 1 time in total.
-
AlexTHEGreat
Am inteles. Astept cartea de vizita atunci.Mersi mult pentru ajutor!
Ai punctat bine Tevez, asa este... autorizatia o prezinti la magazin la Ruse plus C.I. le xeroxeaza si le anexaza la dosarul lor, al magazinului. Asta in cazul cetatenilor romani, ptr cetatenii lor nu am auzit de acte, decat de buletin.
-
AlexTHEGreat
Aaaa,am inteles.Nu de alta dar ma gandeam ca dat find ca autorizatia ma gandesc ca este in limba romana,mare lucru nu ar intelege cei din bulgaria din autorizatia aceea:))
Nu am găsit cartea de vizită, pe luni-marţi eventual.
-
AlexTHEGreat
Am inteles. Pot sa iti trimit un PM sa te intreb ceva?Mersi!
-
AlexTHEGreat
Am discutat cu personalul din 4 magazine de arme si munitii din bulgaria (ruse si sofia) care mi-au comunicat in mod oficial ca DOAR de buletin este nevoie pentru procurarea pistoalelor SAU pasaport ! Deci nu se cere autorizatia decat la vama la intoarcere cand declari pistolul.O zi faina!
Totusi, de ce ti-ai lua pistol cu gaze?
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems