Romania - una dintre tarile pasnice din lume

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

oroles

Re: Romania - una dintre tarile pasnice din lume

Post by oroles »

Rudy wrote:Tu sa fi sanatos, intrucat iar incerci s-o faci pe prostul, ca si in celalat topic.
Iar stirea am priceput-o asa cat am putut, intrucat este extrem de complicata pt. capul meu cel blond (vezi ca mai am unul si te-ai cam luat de ambele )
Ce nu prinzi tu din zbor se cheama metafore. Cred ca ai un senzor dereglat, sau coclit, dupa caz.
cauta in dex sa vezi ce inseamna metafora. tu ai luat o stire banala, ai preluat din ea o particica si ai transformat-o intr-o concluzie eronata. ca ai facut intentionat asta sau doar atat te-a dus bibilica nu am de unde sa stiu. m-am obisnuit deja cu logica ta de fier care nu accepta corectari.

Rudy wrote:Este a 2-a oara cand ai promis ca ma ignori si ti-ai calcat cuvantul. :roll: Suferi de incontinenta?
mai citeste o data postarile mele si arata-mi unde am zis ca te ignor. esti o pata de culoare interesanta in acest forum, cum as putea sa te ignor? :)
Rudy

Post by Rudy »

oroles wrote: cauta in dex sa... behheee behheee
Tu fara dex, esti mort, nici macar n-ai sti sa faci un pipi,
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
oroles

Post by oroles »

spre deosebire de tine eu am invatat despre metafora la vremea cand mi s-a predat in scoala. tu n-ai habar ce e aia daca ai impresia ca ce ai aberat acolo e o metafora.
Rudy

Post by Rudy »

Metafora (din greacă: metapherin) este o figură de stil prin care se trece de la sensul obișnuit al unui cuvânt la alt sens, prin intermediul unei comparații subînțelese.

Pt. mine totul este clar si extrem de limpede.
Si intrucat suntem pe un site cu arme, nicidecum pe unul literar, metaforic vorbind (sau facand misto) zamacul este o metafora :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nenea,,, vezi ca fac misto de tine, cred ca realizezi, sper... :?:
Image
Last edited by Rudy on Sat Jun 01, 2013 10:45 pm, edited 1 time in total.
oroles

Post by oroles »

realizez ca incerci sa faci misto de prost gust dar te faci de rahat singur. daca iei o bucatica dintr-o stire si o interpretezi intr-un anume context nu se numeste ca ai facut o metafora ci dezinformare.

acum tu poti sa ii spui metafora, epitet, hiperbola sau cum iti trece tie prin cap, dar asta nu inseamna ca este si adevarat.
tiger

Post by tiger »

Din ce in ce mai pasnici:
http://www.realitatea.net/pitestean-uci ... 96265.html
Culmea suspectul principal e tot un politist. Dar lasa ca interzic neletalele si se incheie cu toate astea... :lol: .
Sau cel putin asa cred parlamentarii nostrii . :evil:
Rudy

Post by Rudy »

M-as fi mirat sa fie vorba de un simplu cetetean posesor de letala.
M-a flatat nonsalanta cu care militianul cu ochelari de soare, explica jurnalistilor faptul ca arma i s-a sustras din apartament.
Adica, garcea declara o arma furata si ea nu este cautata sau gasita de nimeni, iar restul militienilor nu au nici un indiciu despre furt?
In schimb, dupa comiterea faptei, militia a avut indiciile pe masa si au stiut exact pe cine sa salte si de unde. Dar la orele 6 dimineata, ca sa nu-i strice aluia somnul de frumusete, sau sa-i intrerupa visul. Unde mai pui, ca se si culcase la ore inaintate, fiind ocupat cu ...diverse

Din ce-am priceput, se pare ca garcea ochelaristu' i-a imprumutat arma criminalului, asa precum o bicicleta sau bricheta, pentru a-si satisface necesitatile.

Se poate remarca ca mare parte din incidentele cu letale, le putem atribui organelor de ordine, militiei, jandarmeriei, armatei, firmelor de paza etc. si numai intr-o mica masura, posesorilor pasionati.
DanielT

Post by DanielT »

Rudy wrote:M-as fi mirat sa fie vorba de un simplu cetetean posesor de letala.
M-a flatat nonsalanta cu care militianul cu ochelari de soare, explica jurnalistilor faptul ca arma i s-a sustras din apartament.
Adica, garcea declara o arma furata si ea nu este cautata sau gasita de nimeni, iar restul militienilor nu au nici un indiciu despre furt?
In schimb, dupa comiterea faptei, militia a avut indiciile pe masa si au stiut exact pe cine sa salte si de unde.
Dar la orele 6 dimineata, ca sa nu-i strice aluia somnul de frumusete, sau sa-i intrerupa visul. Unde mai pui, ca se si culcase la ore inaintate, fiind ocupat cu ...diverse

Din ce-am priceput, se pare ca garcea ochelaristu' i-a imprumutat arma criminalului, asa precum o bicicleta sau bricheta, pentru a-si satisface necesitatile.

Se poate remarca ca mare parte din incidentele cu letale, le putem atribui organelor de ordine, militiei, jandarmeriei, armatei, firmelor de paza etc. si numai intr-o mica masura, posesorilor pasionati.
Curat murdar coane Fanica! fics asa am reactionat si "suptsemnatu". atza alba a devenit fosforescenta cum bn spunea un domn pe un alt forum.
Rudy

Post by Rudy »

De data aceasta, reporteriii prezantand datele problemei direct de la fata locului, despre ciuruitu', partea a-II-a, intrucat primul episod a fost in'89, au uitat sa-si mai dea cu parerea "Trebuie inasprita legea, trebuie una trebe alta" d'ale lor gargare jurnalistice. Chiar am vrut sa notez minutul in care jurnalista/ul isi va da si ea/el cu parerea referitor la cat de moale e legea cu noi astia cu buzunarele pline de zamace, airsofturi, etc.

Daca legea ar permite umplerea buzunarelor cu pocnitori, s-ar putea sa avem parte de o triere masiva a speciei intr-un timp relativ scurt.
Dupa cateva show-uri western: clanul x vs clanul y, scapam de astia cu ADN involburat si dereglat si vom putea trai fericiti pana la .... (noi taxe si legi si impozite si accize si... :lol: :mrgreen: )
Post Reply