REFUZ VANZARE MUNITIE - PERMIS VALABIL COLECTIONAR ARME

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tevez

Re: REFUZ VANZARE MUNITIE - PERMIS VALABIL COLECTIONAR ARME

Post by tevez »

Foarte rar s-a luat o măsură aşa aspră asupra vreunui forumist aici.
brainbyte

Post by brainbyte »

Domnilor colegi,

In primul rand, "Hristos a Inviat", un "Paste Fericit" si multa sanatate si fericire familiilor dumneavoastra.

In al doilea rand, doresc sa vin cu o actualizare la acest subiect, deoarece am deschis un topic identic si pe forum-ul A.N.C.A (Asociatia Nationala a Colectionarilor de Arme). Din pacate sunt vesti si mai proaste, se pare ca si la magazinul "Arrow" din Ploiesti, se intalneste aceeasi situatie. Puteti verifica informatia si topicul direct pe forum-ul A.N.C.A la categoria "Discutii Generale/General Discussions", pagina 2.

Domnilor moderatori,

Sa stiti ca si tacerea dumneavoastra este un raspuns. Si in acest caz confirma presupunerile si supozitiile celor care au participat la aceasta discutie. Ma repet, consider ca meritam cu totii un punct de vedere chiar si "neoficial", macar sa nu mai irosim vorbe in vant in acest caz.

Va multumesc tuturor pentru parerile expuse in acest topic. O duminica placuta.
GLOCK 17 9x19 - AM ALES SA NU FIU O VICTIMA.
anndrei

Post by anndrei »

Da... Asteptam degeaba raspunsuri...
vikkktor

Post by vikkktor »

Hai pa ... :lol: :lol: :lol: ...bate, ca oricum nu se va deschide .... :D :D :D
anndrei

Post by anndrei »

Ai dreptate...
anndrei

Post by anndrei »

..Din ce in ce mai multa... :mrgreen:
Rudy

Post by Rudy »

Lasand la o partre munitia pt colectionari....pot sa intreb daca arrow vinde arme pt acest tip de clientela? Si daca da, la achizitia unei arme in regim de colectie se fac" concesii" si se scot de sub tejghea vreo 4-5 cartuse?
Interesant de stiut, intrucat degeaba imi cumpar o arma ca apoi s-o tin inseifata si ferecata, doar de militie admirata. :mrgreen:
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
vikkktor

Post by vikkktor »

traim vremuri tulburi prietene, nimeni nu poate sa iti dea un raspuns, cand regula jocului se schimba in timpul jocului....oricum ce iti trebuie tie arma de colectie, vrei sa devii dusmanul poporului???...strange si tu timbre, insecte uscate in insectare, cartele telefonice...asa face un colectionar roman serios...arme iti trebuie tie??? sau era bunicul tau legionar, vezi ca aici nu se doarme, se cerceteaza si se aresteaza.... :lol:
Rudy

Post by Rudy »

vikkktor wrote: vezi ca aici nu se doarme, se cerceteaza si se aresteaza.... :lol:
Cel ce "vegheaza" la capataiul meu sau al nostru sa ne PUPE IN CUR. (scuze, pt replica , stiu ca nu este trecut de orele 22, dar nu ma pot abtine)

Timbre am avut , gandaci la fel (cred ca si acum mai am cativa.. de bucatarie), ceasuri inca mai colectionez, intrumente pt astronomie am destule, asa ca ramasesem deficitar doar la capitolul inarmare... Imi doresc (nu cu ardoare ) un pistol sau revolver, cu bilutze sau cu glont asa cum am zis pe alt post. Dar doar asa de sanchi fiindca am destula materie cenusie ca sa realizez ca nu-mi va fi vreodata folositor si ca imi este practic imposibil sa-l flutur in aer, precum flutura odata Sadam, ak-emul.

Dar pana la urma cred ca ma orientez la un airsoft, Sunt scule super frumoase. Replici destul de reusite ca si cauciucarele. Si a caror achizitie ma vor scuti de vizionarea mutrei acre, obosite si plictisite, a doamnei de la aest. citez "-Dar arma asta la ce va mai trebuie, ce faceti cu ele" ....
-Iete m-i le bag in cur duduie, pe aman2. Stereo la adica, incep cu patul fiindca vreau sa-mi ramana afara putina teava, ca atunci cand arat k..u cuiva....etc. " inchei citatul
O zi buna.
anndrei

Post by anndrei »

:))) Scuze de off-topic; ce ai cu Oroles?:))))

Si ca sa revin... Tot nu mi-au raspuns de ce nu se vinde conform legii munitie colectionarilor care au acest drept...
Rudy

Post by Rudy »

Ce-am cu el ? Din cauza celor cu o mentalitate ca a lui , nu-ti poti lua munitie...(epitetic vorbind :shock: )

Poate ca cei de la ARROW au primit o directiva, de undeva de sus.
Se intampla si la alte case mai mari. Abuzurile celor de la putere nu se limiteaza numai la a scrie legi, ci si la a decide nominal destinele unor companii. Cred ca nu se mai doreste sa mai avem prim ministrii zgariati la gat de plumbi.

P.S.dar de la alte magazine ai incercat sa achizitionezi munitia dorita in regim de colectionar? Ele ce zic? [y/n] , vand sau te trimit la plimbare tot cu pusca goala ?
oroles

Post by oroles »

mentalitatea mea e sanatoasa tovarase, nu gaunoasa ca a ta. eu nu am plans pe aici lipsa stagiului militar obligatoriu pe motiv ca te facea barbat si nici nu am aprobat portul ilegal de arma pe motiv ca "trebuie sa se apere omul cu ce are".

nu cred ca se mai poate ceva in plus despre prostiile insirate de tine pe aici, asa ca pana la o noua aberatie marca rudy, subiectul e inchis pentru mine.
Rudy

Post by Rudy »

oroles wrote: eu nu am plans pe aici lipsa stagiului militar obligatoriu pe motiv ca te facea barbat.
Nu stii ce ai pierdut. Ti se oferea ocazia sa tragi cu arme adevarate.
Pipaiai un tanc, un tab, o racheta sol-aer ruseasca, o mitraliera calibrul 14.5 cu 4 tevi, etc etc. Dar imi racesc gura de pomana, tu esti fericit cand te tii de scula si zamac.

Si asa cum am specificat, in armata intrai pampalau si putei sa iesi mascul. Dar ai pierdut trenul asta :wink:
oroles

Post by oroles »

LOL
tiger

Post by tiger »

Rudy wrote:
vikkktor wrote: vezi ca aici nu se doarme, se cerceteaza si se aresteaza.... :lol:
Cel ce "vegheaza" la capataiul meu sau al nostru sa ne PUPE IN CUR. (scuze, pt replica , stiu ca nu este trecut de orele 22, dar nu ma pot abtine)

Timbre am avut , gandaci la fel (cred ca si acum mai am cativa.. de bucatarie), ceasuri inca mai colectionez, intrumente pt astronomie am destule, asa ca ramasesem deficitar doar la capitolul inarmare... Imi doresc (nu cu ardoare ) un pistol sau revolver, cu bilutze sau cu glont asa cum am zis pe alt post. Dar doar asa de sanchi fiindca am destula materie cenusie ca sa realizez ca nu-mi va fi vreodata folositor si ca imi este practic imposibil sa-l flutur in aer, precum flutura odata Sadam, ak-emul.

Dar pana la urma cred ca ma orientez la un airsoft, Sunt scule super frumoase. Replici destul de reusite ca si cauciucarele. Si a caror achizitie ma vor scuti de vizionarea mutrei acre, obosite si plictisite, a doamnei de la aest. citez "-Dar arma asta la ce va mai trebuie, ce faceti cu ele" ....
-Iete m-i le bag in cur duduie, pe aman2. Stereo la adica, incep cu patul fiindca vreau sa-mi ramana afara putina teava, ca atunci cand arat k..u cuiva....etc. " inchei citatul
O zi buna.

Sfat: grabeste-te si achizitioneaza macar o replica airsoft.
Dupa ce iluminatii nostrii conducatori, ctitori ai "democartiei originale romanesti" vorba tovarasului Iliescu, inauguratori mandrii de 5 km de autostrada pe an, i-si vor fii incheiat menirea istorica de a rezolva odata pentru totdeauna problema asta spinoasa a autoapararii in Romania( "un moft" citez din memorie tot pe Tov. Iliescu care a facut aceasta afirmatie undeva prin anii '90) va urma, ce sa crezi AIRSOFTUL ca prea seamana domne' cu o arma reala.
:lol: :lol: :lol:
Post Reply